sam187 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Θελω να ρωτήσω κάτι και αν μπορεί κάποιος/κάποια να με βοηθήσει.Εχω το ρουτερ της tp-link 100v,το οποίο μου το έστειλε η vodafone λόγω αναβάθμισης από adsl σε vdsl. Και θέλω να αλλάξω τους DNS servers αλλά δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή στο εσωτερικό των ρυθμίσεων του ρουτερ. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω και αν γίνεται να τους αλλάξω γιατί μπορεί και να μην γίνεται(Θέλω να τους αλλάξω λόγω kodi κυρίως κλπ) Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Εχεις ροοτ προσβαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam187 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Στις 13/2/2021 στις 10:09 ΠΜ, Gogotsa είπε Εχεις ροοτ προσβαση? Οχι δυστυχώς δεν γνωρίζω πως να αποκτήσω root πρόσβαση Ξέρετε μήπως τον τρόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 10 hours ago, sam187 said: Οχι δυστυχώς δεν γνωρίζω πως να αποκτήσω root πρόσβαση Ξέρετε μήπως τον τρόπο; Κανε αντιγραφη τα νουμερα στο ποστ και επικολληση στο site που εχω γραψει (παλι μεσα στο ιδιο ποστ) για να δεις τον κωδικο στην σωστη μορφη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam187 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σας Ευχαριστώ πολύ για τον κωδικο!!! Βάζοντας όμως τον κωδικο και το username που αναγράφεται κάτω από το ρουτερ δεν με αφήνει να "μπω" στο ρουτερ Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλο username; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 "root" το username που θα χρησιμοποιησεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam187 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Στις 18/2/2021 στις 11:19 ΠΜ, DanielRGr είπε "root" το username που θα χρησιμοποιησεις Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Ευγνώμων!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα