Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, estpany είπε

2ον. ...απλά για να υπάρχει ??  Και τι με αυτό ?

ειναι ενεργειακα ασυμφορο asset και θα το κυνηγησουν. 

Την στιγμη μαλιστα που ολος ο πλανητης παει στην πρασινη ενεργεια, χαμηλες καταναλωσεις και υπερθερμανση, σιγα μην επιτρεψουν να υπαρχει τετοια σπαταλη και να μην κανουν κατι. 

Να ευχεσαι να ειναι ενας απλος φορος, και να μην ειναι ολικο μπαν. 

• Thanks 2
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπομονή, μόλις βγουν τα κβαντικά συστήματα θα καθαρίσει το τοπίο. 😄 😇

Ακόμα είμαστε στην «εβδομάδα προσαρμογής» τόσο όσον αφορά στο να καθοριστεί παγκόσμια ενιαίο νόμισμα (προσωπικά το θεωρώ αναγκαίο, άντε το πολύ να υπάρχουν 2-3), όσο και στη τεχνολογία που θα χρησιμοποιείται. Θεωρώ πως για να βλέπεις μπροστά, πρέπει να αντιλαμβάνεσαι πως ΔΕΝ είμαστε ακόμα τόσο προηγμένος πολιτισμός, έχουμε δρόμο ακόμα και τεχνολογικά και κοινωνικά/πολιτικά/διεθνείς σχέσεις/κτλ, εάν δεν αυτοκαταστραφούμε το μέλλον θα διαφέρει, είμαστε ακόμα στην ανάπτυξη των ιδεών και την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ εφαρμογής τους. Ακόμα ισορροπούμε. Πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μετανάστευσης, αλλοτρίωσης/μίξης εθνών και πληθυσμών, πόλεμοι, λύσεις σε θέματα πείνας και διαμοιρασμού πόρων κτλ και ΚΑΠΟΤΕ θα ισορροπήσει η τραμπάλα, διότι πολύ απλά δεν θα έχει πια νόημα να υπάρχουν διαφορές, θα υφίσταται ομογενοποίηση στο ανθρώπινο είδος.

Είπαμε, ΑΝ δεν αυτοκαταστραφούμε πρώτα και γυρίσουμε σε συνθήκες στοιχειώδους επιβίωσης (ικανοί είμαστε).

Ενδεχομένως ονόματα που τώρα περνάνε αδιάφορα (πχ ο εφευρέτης των κρυπτονομισμάτων) στο μέλλον να αναφέρονται στην ιστορία με χρυσά γράμματα ως πρωτοπόροι.

Υ.Γ. Τις ιδέες μου γράφω, μη με φάτε. 😛

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chek2fire είπε

και αυτόν τον φορο ποιο θα τον πληρώνει δλδ οι miners? Γιατί αν ναι τότε ήδη τα μεγάλα mining pool φορολογούνται 

Αυτος που αγοραζει btc στα ανταλλακτήρια.

Με αποτελεσμα να πεσει η αξια του btc και η καταναλωση του.

Και αν και μετα δεν ειναι ευχαριστημενοι, θα αυξησουν τον φορο, μεχρι να ισορροπησει καπου ικανοποιητικα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mech35 είπε

Αν διαβάσεις πώς λειτουργεί το proof of work θα δεις οτι γίνεται. Και μάλιστα σε διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν δεν πέρασε το δίκιο του ισχυρού. Αυτή η αποκεντρωμένη φύση είναι που δίνει αξία στο bitcoin. Δυστυχώς όμως πολλοί αργούν να το αντιληφθούν και νομιζουν ότι είναι απλά ψηφιακά tokens τύπου fortnite.

Ναι λες και συ που χεις τα λεφτα σου σε τραπεζες "μη αποκεντρωμενα" καταλαβες διαφορα :ρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, afantos είπε

Καταστροφή του περιβάλλοντος για το τίποτα (μάλλον για την ικανοποίηση του πάθους για τον τζόγο), μπράβο μας.

και γιατί δεν παίρνεις τα βουνά να μην καταναλώνεις ρεύμα; Κάνε την αρχή.

2 ώρες πριν, giannis2156 είπε

Όλο το θέμα με τα κρυπτονομισματα είναι ότι είναι αέρας καπνιστός το μόνο που καταφέρνει να έχει υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση κάτι που έκανε μια χώρα σαν τη Κίνα να τους έχει μπλοκάρει θα πάνε σε μια χωρα σαν το Ιράν που σύντομα κι εκεί τέλος.

ολα γυρω σου ειναι αέρας κοπανιστός.

Επεξ/σία από kostasgpa
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasgpa είπε

και γιατί δεν παίρνεις τα βουνά να μην καταναλώνεις ρεύμα; Κάνε την αρχή.

Πάνω στα βουνά έχει και καζίνο και μπορεί να συναντηθούμε, δεν θέλω. Σώσε τον κόσμο με το πολύτιμο Bitcoin που έχει απεριόριστη χρησιμότητα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, afantos είπε

Πάνω στα βουνά έχει και καζίνο και μπορεί να συναντηθούμε, δεν θέλω. Σώσε τον κόσμο με το πολύτιμο Bitcoin που έχει απεριόριστη χρησιμότητα.

Μα έχει χρησιμοτητα, πλουτίζει κόσμος (και φτωχαίνουν άλλοι αλλά έτσι ειναι πάντα σε αυτή τη ζωή).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagosd είπε

Βάλτε και μια μέτρηση ποσο καταναλώνει όλο το τραπεζικό σύστημα να συγκρίνουμε. Άλλωστε το κρυπτο ήρθε να δείξει πως μπορούν να υπάρξουν και άλλα νομίσματα που δεν ελέγχονται από εποπτικές αρχές 

Το 'ψαξες πολύ ε;

Η φιλοσοφία των κρυπτονομισμάτων είναι να μην μπορεί κανένας miner(=επικυρωτής συναλλαγών) να πλαστογραφήσει συναλλαγές(π.χ. να αγοράσει με λεφτά που δεν έχει). 

Πράγμα που εξασφαλίζεται με τεράστιας δυσκολίας υπολογιστικά  προβλήματα που αν η επεξεργαστική σου ισχύς είναι μικρότερη του 50% της συνολικής δεν μπορείς να παραχαράξεις τίποτα.

Γι αυτό και δίνουν τεράστια κίνητρα στο να χρησιμοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερη ισχύς από όλους. Δηλαδή τα κρυπτονομίσματα εδριαώνονται πάνω στη σπατάλη ενέργειας. Δεν είναι ασφαλή και δεν λειτουργούν χωρίς αυτή.

Και εσύ τώρα συγκρίνεις αυτό το πράγμα με τα μιλιβάτ που καίει ένας server για να στείλει χρήματα από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasgpa είπε

Μα έχει χρησιμοτητα, πλουτίζει κόσμος (και φτωχαίνουν άλλοι αλλά έτσι ειναι πάντα σε αυτή τη ζωή).

Πρόσεξε μόνο μη πέσει κανένας σέρβερ στην Κίνα και μείνεις με τη χαρά. Keep living your dream and make the world a better place.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει καν θέμα σύγκρισης, όλα γύρω μας φούσκες είναι, οι καταναλωτικές μας ανάγκες είναι άχρηστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία (και απλά τις κάνουμε για βελτίωση ποιότητας ζωής), οπότε και τα κρυπτο καλύπτουν μια καταναλωτική ανάγκη (κερδοσκοπία/ανωνυμία πληρωμών) και τα βρίσκω μια χαρά θεμιτά να υπάρχουν. Σαφώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης με ανανεώσιμες πηγές και μεγάλα miming plants, αλλά γενικά δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα.

Μόλις τώρα, afantos είπε

Πρόσεξε μόνο μη πέσει κανένας σέρβερ στην Κίνα και μείνεις με τη χαρά. Keep living your dream and make the world a better place.

και να πέσει δεν τρέχει μία, υπάρχουν ένα σωρό άλλοι. Το blockchain δεν χάνεται. Αυτό θυμίζει τον φόβο του Μαζεστίξ μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

Αυτος που αγοραζει btc στα ανταλλακτήρια.

Με αποτελεσμα να πεσει η αξια του btc και η καταναλωση του.

Και αν και μετα δεν ειναι ευχαριστημενοι, θα αυξησουν τον φορο, μεχρι να ισορροπησει καπου ικανοποιητικα

Τα ανταλλακτηρια θα εχουν την ταση να εγκατασταθουν σε χωρες που δεν εχουν τετοιους κανονες (που δεν θα τους εχουν για να τα προσελκυουν)

Επισης στο μελλον τα αποκεντρωμενα ανταλλακτηρια (με atomic swaps μεσω lighting network) θα εξελιχθουν και θα γινουν πιο δημοφιλη. Και φυσικα παντα θα υπαρχουν και συναλλαγες εκτος ανταλλακτηριων.

Η τιμη του bitcoin θα πεσει μονο αν πεσει το ενδιαφερον, το οποιο δεν βλεπω να συμβαινει.

Αλλα μακαρι αυτοι που το "πολεμανε" να σκεφτονται οπως εσυ. Εχουν χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια 😄

Επεξ/σία από Bspus
  • Thanks 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kostasgpa είπε

Δε νομίζω ότι υπάρχει καν θέμα σύγκρισης, όλα γύρω μας φούσκες είναι, οι καταναλωτικές μας ανάγκες είναι άχρηστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία (και απλά τις κάνουμε για βελτίωση ποιότητας ζωής), οπότε και τα κρυπτο καλύπτουν μια καταναλωτική ανάγκη (κερδοσκοπία/ανωνυμία πληρωμών) και τα βρίσκω μια χαρά θεμιτά να υπάρχουν. Σαφώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης με ανανεώσιμες πηγές και μεγάλα miming plants, αλλά γενικά δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα.

και να πέσει δεν τρέχει μία, υπάρχουν ένα σωρό άλλοι. Το blockchain δεν χάνεται. Αυτό θυμίζει τον φόβο του Μαζεστίξ μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του.

Δεν φοβάμαι τίποτα, απλά δεν μου αρέσουν οι τσιχλόφουσκες, οι σαπουνόφουσκες και οι υπόλοιπες φούσκες. Δουλεύω σκληρά για τα χρήματα που βγάζω, αγαπώ το περιβάλλον και θέλω να αφήσω ένα μέρος να ζήσουν και οι επόμενες γενιές. Θέλω να πω και την εξυπνάδα μου, ότι δηλαδή ο πολύς κυνισμός βλάπτει δεν πουλιόνται και αγοράζονται όλα. Ξέχασα όμως ότι χρησιμότητα υπάρχει γι' αυτές τις παπάτζες και την έχει βρει μια χαρά η μαφία και οι υπόλοιποι παρόμοιοι.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, afantos είπε

Δεν φοβάμαι τίποτα, απλά δεν μου αρέσουν οι τσιχλόφουσκες, οι σαπουνόφουσκες και οι υπόλοιπες φούσκες. Δουλεύω σκληρά για τα χρήματα που βγάζω, αγαπώ το περιβάλλον και θέλω να αφήσω ένα μέρος να ζήσουν και οι επόμενες γενιές. Θέλω να πω και την εξυπνάδα μου, ότι δηλαδή ο πολύς κυνισμός βλάπτει δεν πουλιόνται και αγοράζονται όλα. Ξέχασα όμως ότι χρησιμότητα υπάρχει γι' αυτές τις παπάτζες και την έχει βρει μια χαρά η μαφία και οι υπόλοιποι παρόμοιοι.

Δεν ειπα ότι φοβάσαι εσύ κάτι, τον Μαζεστίξ σχολίασα γιατί μου ρθε.

Φούσκα είναι όλα γύρω σου. Στην Αφρική δίνανε χρυσό για καθρεφτάκια κάποτε. Λες να χρειάζεται σε κάτι ο χρυσός για επιβίωση; Όχι, για αυτό το κάνανε. Πλούτος είναι και η αξία του ειναι αέρας κοπανιστός. Τα πάντα είναι αέρας κοπανιστός άμα το φιλοσοφήσουμε έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...