Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σας θα μπορούσε να μου πει κάποιος πως μένεις τάξη στην β λυκείου??? Επίσης περνάς μέσο ορο
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Στο Λύκειο θέλει λίγο προσπάθεια για να μείνει κάποιος. Στο Γυμνάσιο είναι αρκετά εύκολο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ ειμαδυναμος στα θετικά μαθήματα αν δεν έχω Έχω μέσο όρο 9.5 πχ στην άλγεβρα περνάω με τον μέσο όρο από τα άλλα μαθήματα η μένω??
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Αν θυμάμαι καλά συνολικά θέλει το άθροισμα όλων των μαθημάτων να βγάζουν σύνολο 9,5 (πλην της γυμναστικής). Κάποιοι είχαν 4 στα θρησκευτικά, εξετάσεις δεν... κι όμως πέρναγαν. Πάρτε και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον άλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Για ποιόν λόγο να μείνεις καν Β' Λυκείου;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, giannis23445 είπε Άρα δεν κινδυνεύω?? Ρε παλικάρι μου προσπαθώ να σε βοηθήσω. Εσύ θες να μείνεις ή όχι; Φοβάσαι μην μείνεις; Για αυτό πόσταρες;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, giannis23445 είπε Φοβάμαι μην μείνω Φίλε παρε το απο την αρχή γιατί έτσι όπως γράφεις δεν βγαίνει νόημα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, giannis23445 είπε Φοβάμαι μην μείνω Στο Λύκειο περνάς την τάξη αν ο γενικός μέσος όρος σου στα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα (δηλαδή ο βαθμός των δύο Τετραμήνων μαζί με τον Βαθμό των εξετάσεων) είναι πάνω από 9,5. Αν δεν είναι, τότε δίνεις εξετάσεις τον Σεπτέμβριο στα μαθήματα που έχεις τελικό βαθμό κάτω από 9,5. Αν και τότε δεν περάσεις, πράγμα που δείχνει ότι τα θέλει ο κώλος σου, μένεις τάξη.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Λόγω του ότι δεν είμαι καλός μαθητής μέτριος προς το κάκκο φοβάμαι μην μείνω ταξη. Ξέρει κάποιος πως μένεις τάξη η εάν μένεις τάξη στο Λύκειο??
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, giannis23445 είπε Λόγω του ότι δεν είμαι καλός μαθητής μέτριος προς το κάκκο φοβάμαι μην μείνω ταξη. Ξέρει κάποιος πως μένεις τάξη η εάν μένεις τάξη στο Λύκειο?? Δες κυριολεκτικά τι έγραψα πιο πάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Αν σε κάποιο μάθημα έχεις κάτω από 9.5 περνάς με τον μέσο όρο από τα άλλα μαθήματα???
marmagia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για την προαγωγή και την απόλυση των μαθητών στο Γενικό Λύκειο απαιτείται Γ.Μ.Ο. τουλάχιστον εννέα και πέντε δέκατα (9,5), ο οποίος προκύπτει από τον μέσο όρο των βαθμών ετήσιας επίδοσης του μαθητή όλων των μαθημάτων με εξαίρεση το μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Οι μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων του Γενικού Λυκείου, που δεν επιτυγχάνουν τον Γ.Μ.Ο. της παραγράφου 1, παραπέμπονται σε ειδική εξεταστική τον Σεπτέμβριο, του επόμενου σχολικού έτους, για να εξεταστούν στα μαθήματα στα οποία ο βαθμός ετήσιας επίδοσης είναι μικρότερος από εννέα και πέντε δέκατα (9,5). Γ Ο βαθμός της εξέτασης αυτής είναι ο ετήσιος βαθμός του μαθητή στο εξεταζόμενο μάθημα. Οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης που κατά την ειδική εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου δεν επιτυγχάνουν τον Γ.Μ.Ο. προαγωγής, επαναλαμβάνουν τη φοίτηση. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από marmagia 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα