Ronnie1985 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Όπως γράφω στο τίτλο υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε από την οθόνη κλειδώματος τα εικονίδια φακού η κάμερας; Μου χει σπάσει τα νεύρα μερικές φορές όταν το βγάζω από την τσέπη η κάμερα να είναι ήδη ανοιχτή. Έψαξα στο google αλλά δε βρήκα λύση που να δουλεύει. Δε το επιτρέπει η Apple?
CheOnWeb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Έχω την εντύπωση ότι αυτό που συμβαίνει όταν το βγάζεις απ' την τσέπη είναι ότι κάνεις Swipe left (που ανοίγει την κάμερα) και όχι το παρατεταμένο tap που θέλει το εικονίδιο για να την ανoίξει. Δεν νομίζω ότι απενεργοποιείται αυτό το gesture. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Νομίζω είναι το χειρότερο "feature" στο iOS. Φεύγει μόνο αν απενεργοποιήσεις τελείως την κάμερα και χρησιμοποιείς third-party εφαρμογή, κάτι που είναι γελοίο. Στείλε https://www.apple.com/feedback/ - ποτέ δεν ξέρεις....
Ronnie1985 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δοκίμασα αυτόν τον τρόπο κ όντως τα εικονίδια τα αφαιρεί (μέχρι το επόμενο restart της συσκευής) Αλλά όπως είπε κ ο φίλος CheOnWeb πιο πάνω ο λόγος που ανοίγει προφανώς τόσο εύκολα η κάμερα είναι με το swipe left. Κ αυτό δυστυχώς δε το αφαιρει ο τρόπος στο βίντεο.
Ronnie1985 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Για αρχή απενεργοποιω το raise wake up για να ελατωθουν οι πιθανότητες να ανοίγει καταλάθος η κάμερα. Το tap to wake up επίσης θα μπορούσα αλλά μ'αρεσει σαν feature κ να μη κάθομαι να πάταω συνέχεια το πλαϊνό power κουμπί. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν το tap to wake up να ήταν με διπλό πάτημα αλλά δυστυχώς από ότι έψαξα δεν υπάρχει σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα