pavlovic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, Jos3ph είπε σε tv box παίζει , μην τα τσουβαλιάζετε όλα. Το δοκίμασα εχθές , είναι δίπλα δίπλα με το δέκτη της vodafone Μπαίνω σε πειρασμό να το δοκιμάσω σε bluestacks που είναι εξομοιωτής android για x86 , είναι android 8 όμως , άρα μάλλον τρώει φόλα από κει. Δεν έχω ψάξει άλλους εξομοιωτές , αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάτι σε android 9 Ναι και τελικά υπάρχει για install σε bluestacks , οπότε αν θέλει κάποιος , το κατεβάζω και το δοκιμάζω σε ποιο tv box παίζει ακριβώς. Αφού η ίδια η vodafone έχει πει ότι ακόμα είναι σε διαδικασία επεξεργασίας να γίνει το vodafone tv διαθέσιμο σε smart tv και tv box. Προσωπικά έχω αναγνωρισμένο tv box από τη google, και όταν πηγα στο play store να πατήσω vodafone tv δεν μου έβγαλε τίποτα
Jos3ph Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, pavlovic είπε σε ποιο tv box παίζει ακριβώς. Αφού η ίδια η vodafone έχει πει ότι ακόμα είναι σε διαδικασία επεξεργασίας να γίνει το vodafone tv διαθέσιμο σε smart tv και tv box. Προσωπικά έχω αναγνωρισμένο tv box από τη google, και όταν πηγα στο play store να πατήσω vodafone tv δεν μου έβγαλε τίποτα Tanix TX6 είναι το δικό μου με android 9, δεν κατεβαίνει σίγουρα σε android tv
notist Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Σε ποιο tv box παίζει? Εγώ σε mi box s που δοκίμασα δεν παίζει. Στο play store δεν υπάρχει. Κατέβασα το apk το έκανα εγκατάσταση και δεν παίζει.
Jos3ph Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, notist είπε Σε ποιο tv box παίζει? Εγώ σε mi box s που δοκίμασα δεν παίζει. Στο play store δεν υπάρχει. Κατέβασα το apk το έκανα εγκατάσταση και δεν παίζει. το έγραψα 14 ώρες πριν, Jos3ph είπε Tanix TX6 είναι το δικό μου με android 9, δεν κατεβαίνει σίγουρα σε android tv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα