Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Παιδιά βγήκε το Vodafone TV σε προσφορά. Θεωρείται ότι αξίζει? Έχει μέσα δημοφιλή κανάλια? Στη θέση μου θα κόβατε το netflix, για να βάλετε vodafone tv?

Πώς θα δεις στην τηλεόραση? Δεν σου δίνει κουτί. Ενώ όλες οι τηλεοράσεις έχουν κουμπάκι νετφλιξ.

Πρέπει να την συνδέσετε με λάπτοπ...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DimosthenisG είπε

Πώς θα δεις στην τηλεόραση? Δεν σου δίνει κουτί. Ενώ όλες οι τηλεοράσεις έχουν κουμπάκι νετφλιξ.

Πρέπει να την συνδέσετε με λάπτοπ...

εχω καλωδιο

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

αθλητικα δεν εχει?

eurosport 1 και 2 , κάτι ναυτικά και για μηχανοκίνητο. Novasports είναι χωριστό πακέτο , δεν ξέρω αν μπορεί να συνδιαστεί , έχω triple play

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Jos3ph είπε

eurosport 1 και 2 , κάτι ναυτικά και για μηχανοκίνητο. Novasports είναι χωριστό πακέτο , δεν ξέρω αν μπορεί να συνδιαστεί , έχω triple play

ελπιζω να εχει mad

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε

Γραφει Θεαση απο κινητό και τάμπλετ.Θα παίζει σε pc αυτό ή σα το nova go;

Οχι δυστυχως δεν παίζει σε υπολογιστή. Μεγάλη ευκολία θα ήταν ...

Επεξ/σία από CONAN_
Δημοσ.
8 ώρες πριν, notist είπε

Ούτε σε smart tv- android tv- tv box. 

σε tv box παίζει , μην τα τσουβαλιάζετε όλα. Το δοκίμασα εχθές , είναι δίπλα δίπλα με το δέκτη της vodafone

Μπαίνω σε πειρασμό να το δοκιμάσω σε bluestacks που είναι εξομοιωτής android για x86 , είναι android 8 όμως , άρα μάλλον τρώει φόλα από κει. Δεν έχω ψάξει άλλους εξομοιωτές , αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάτι σε android 9

Ναι και τελικά υπάρχει για install σε bluestacks , οπότε αν θέλει κάποιος , το κατεβάζω και το δοκιμάζω

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...