Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, efib είπε

Αγγλικό σε βολεύει; Σου κάνουν φραγή στους 12 μήνες χωρίς να κάνεις ανανέωση.

1. μπορείς όμως να είσαι μόνιμα στην ελλάδα ή μετά από 2-3-4 μήνες θα σε μπλοκάρει επειδή είσαι σε άλλη χώρα;
  2. οι εισερχόμενες χρεώνονται;
Δημοσ.

Εισερχόμενες μπορείς να έχεις πάντα, το roaming ίσως χάσεις στο 4μηνο (εφόσον κάνεις ανανέωση βέβαια- αν δεν κάνεις τότε απλά σε παίρνουν). Οι εισερχόμενες χρεώνονται σε αυτόν που σε καλεί όμως ως ξένος αριθμός. 

Voxi έχω, ρίξε μια ματιά και στο site τους μήπως λέω κάτι λάθος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, efib είπε

Εισερχόμενες μπορείς να έχεις πάντα, το roaming ίσως χάσεις στο 4μηνο (εφόσον κάνεις ανανέωση βέβαια- αν δεν κάνεις τότε απλά σε παίρνουν). 

ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εδώ μπερδεύτηκα. τι εννοούμε όταν λέμε να χάσω το roaming;

εγώ θέλω έναν αριθμό να ισχύει στην ελλάδα χωρίς να χρειαστεί να είμαι κάποιους μήνες στην αρχική χώρα (Uk) το να ζητάει ανανέωση δε με πειράζει. αρκεί να μη ζητάει κάθε δίμηνο.

αν μπορώ να κάνω πχ μια ανανέωση το χρόνο και να δουλεύει κανονικά στην ελλάδα, με καλύπτει

θα διαβάσω το site που έστειλες

Δημοσ.

Roaming είναι όταν έχεις το πακέτο σου διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Προ Brexit είχα όλο το πακέτο μου (απεριόριστα data/ λεπτά ομιλίας/ sms) διαθέσιμο στην Ελλάδα, μετά το brexit έβαλαν όριο στα data 20gb και κάθε 4 μήνες λένε ότι σου σταματάνε το roaming - δηλαδή πληρώνεις κανονικά και δεν έχεις πια διαθέσιμο το πακέτο σου εκτος UK. Αν εσύ δεν πληρώνεις κάθε μήνα δεν σε απασχολεί το άνωθεν.

Δημοσ.

Ψάξε για κάποια global sim, πχ https://www.worldsim.com/?___store=eu

Λογικά θες να μπορεί να σε καλέσει ή να σου στείλει μήνυμα και να δέχεται κλήσεις χωρίς χρέωση (της κάρτας) για να κάνεις διάφορες λειτουργίες του συναγερμού;

Δημοσ.
Στις 11/3/2022 στις 5:10 ΜΜ, amorealex είπε

Ναι, έχω παραλάβει ήδη την καινούργια.

Στις 12/3/2022 στις 4:07 ΜΜ, 1ns0mn1a είπε

Παρέλαβα και εγώ την καινούρια αλλά δυστυχώς τέλος τα εισερχόμενα sms από ότι φαίνεται και το είχα δηλωμένο στον πατέρα μου σε τράπεζα και gov....

Τι κάνουμε τώρα; Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, lakisss είπε

Παρέλαβα και εγώ την καινούρια αλλά δυστυχώς τέλος τα εισερχόμενα sms από ότι φαίνεται και το είχα δηλωμένο στον πατέρα μου σε τράπεζα και gov....

Τι κάνουμε τώρα; Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική;;

εχω 3 giffgaff  (UK)

ακόμα είναι οκ

Επεξ/σία από 1ns0mn1a
Δημοσ.
Στις 14/3/2022 στις 7:04 ΜΜ, 1ns0mn1a είπε

εχω 3 giffgaff  (UK)

ακόμα είναι οκ

Σε αυτη δεν καταργειται το ροαμινγκ σε 4 μηνες? η λεμε απλα για εισερχομενα? Η μηπως υπαρχει τρόπος να χρησιμοποιεις τα μηναιαια πακετα τους μονιμα Ελλαδα να καλεις και για να εχεις ιντερνετ?

Δημοσ.

υπάρχει κάποια ελληνική sim η οποία και να λήξει αν δεν ανανεώσουμε, να μπορεί να δεχτεί sms για 12 μήνες; μόνο να δέχομαι sms μου αρκεί.

αν δεν ανανεώσουμε στους 3 μήνες τι φραγή πέφτει; και σε εισερχόμενες και σε εξερχόμενες;

δηλαδή το σκεπτικό μου είναι να κάνω μια ανέωση το χρόνο 12€ και να μπορώ να λαμβάνω sms.

Κάποιος μου είχε πει ότι είναι υποχρεωμένες οι εταιρίες να μη μπλοκάρουν τα sms για 12 μήνες, ένας άλλος μου λέει το δοκίμασε και δεν ισχύει.

Δημοσ.

Στην Wind δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις και SMS για 12 μήνες., 

Στην Cosmote δέχεσε εισερχόμενα SMS για 12 Μήνες. 

Στην Vodafone δεν το έχω δοκιμάσει.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 21/3/2022 στις 7:38 ΠΜ, Vasileios-gr είπε

Στην Wind δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις και SMS για 12 μήνες., 

Ισχυει και για την Q αυτο να υποθέσω? Μόλις έκανα φορητότητα του αριθμού μου απο cosmote σε Q για το λόγο αυτό, είχα βαρεθεί τις απειλές για φραγή αριθμού της COSMOTE.

• Moderators
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, lyap13 είπε

Ισχυει και για την Q αυτο να υποθέσω? Μόλις έκανα φορητότητα του αριθμού μου απο cosmote σε Q για το λόγο αυτό, είχα βαρεθεί τις απειλές για φραγή αριθμού της COSMOTE.

Όλες οι εταιρίες τα ίδια είναι στο 3 μηνο γίνεται γραφή εξερχομένων, σε περνούν κανονικά, δέχεσαι SMS κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...