Bitbit Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 αν και την ξέρω την απάντηση, υπάρχει κανένα πακέτο κινητού που δε χρειάζεται ανανέωση ανα 2-3 μήνες; Θέλω ένα νούμερο απλά για να με καλούνε. Δε πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για κλήσεις οπότε δε με νοιάζει τι χρεώσεις θα έχει, αλλά το να βάζω 10€ ανα 2 (τόσο δεν είναι?) μήνες (60€ το χρόνο για διατήρηση του αριθμού με χαλάει λίγο) Για σταθερό κάνω τη δουλειά μου με αριθμό voip. σε κινητό τι γίνεται;
iageogr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Σε cu/whatup, υπαρχει η επιλογη για μεταφορα υπολοιπου. Οποτε στελνεις το υπολοιπο που δεν χρησιμοποιεις ζητωντας ανταλλαγμα μειωνοντας κατα πολυ το κοστος διατηρησης του αριθμου. Το ειδα αυτο στις αγγελιες...
Jos3ph Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Θα πω μία λύση που δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν γίνεται. Αν χρειάζεσαι mobile internet σε κάποιο tablet ή laptop , μπορείς να προμηθευτείς για πχ το vodafone gigaboost που είναι μηδενικό το πάγιο και να κάνεις μετά μία clone sim ώστε στη μία sim να μπαίνει internet και η άλλη να παίρνει μόνο εισερχόμενες. Ακόμα και τα 5 ευρώ για τα 10 giga είναι πολύ καλή τιμή για τον μήνα.
Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, kage είπε Intertelecom κ ίσως και η planetsim Η intertelecom δεν νομίζω να βολεύει το φίλο γιατί θα τον χρεώνει για τις εισερχόμενες κλήσεις.
Vasileios-gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Τα καρτοκινητά της wind F2G και Q ισχύουν στην πράξη για 12 μήνες για εισερχόμενες κλήσεις. 3
KoreanW Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Bitbit said: Θέλω ένα νούμερο απλά για να με καλούνε. Δε πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για κλήσεις οπότε δε με νοιάζει τι χρεώσεις θα έχει, αλλά το να βάζω 10€ ανα 2 (τόσο δεν είναι?) μήνες (60€ το χρόνο για διατήρηση του αριθμού με χαλάει λίγο) Αν το ζητούμενο είναι το κόστος (και όχι η ταλαιπωρία του να ανανεώνεις κάθε 2 μήνες) τότε και τα καρτοκινητά της Vodafone θα ήταν μια λύση και μάλιστα θα έχεις και πλήρεις δυνατότητες (εξερχόμενες, εισερχόμενες κλπ) : συγκεκριμένα με το Vodafone cashback μπορείς κάθε 2 μήνες που θα χρειάζεται να ανανεώνεις το καρτοκινητό Vodafone με ονομαστική τιμή ακέραια πολλαπλάσια του 1€ . Θα χρειάζεται βέβαια για να κατακυρώνεις το € της ανανέωσης να ψωνίζεις κάθε 2 μήνες από συγκεκριμένα προϊόντα που έχει σε λίστα, που διαλέγεις ποιά ίσως χρειάζεσαι και μάλιστα βγάζει και προσφορές ώστε να σε συμφέρει και η τιμή που τα ψωνίζεις. Just saying. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από KoreanW 1
Xor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 επειδη ενδιαφερει κ εμενα κατι τετοιο για καρτοτηλεφωνο cosmote. Στην ουσια διατηρω τον αριθμο για προσωπικους λογους δεν δεχετε/κανει κλησεις η μυνηματα. Εγω εχω συνδεση οποτε δεν αξιοποιούνται τα χρηματα που ανανεωνω την καρτα καθε διμηνο
Dantε Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Vodafone φοιτητικο που εχω εδω και 5 χρονια,τα 3 πρωτα δεν ειχα βαλει καρτα ποτε. Δεν ξερω βεβαια αν και με τους νεους αριθμους γινεται.
Bitbit Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kage είπε Intertelecom κ ίσως και η planetsim 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Η intertelecom δεν νομίζω να βολεύει το φίλο γιατί θα τον χρεώνει για τις εισερχόμενες κλήσεις. έχω αριθμό intertelecom και με έχει βολέψει. τον χρησιμοποιώ κυρίως σε χώρες εκτός ΕΕ ή μόνο για εξερχόμενες, το κακό είναι ότι ο αριθμός που σου δίνει είναι σταθερού 217χχχ και κινητού αγγλίας. Αλλά αν ήταν έτσι χρησιμοποιώ και ένα αριθμό voip ελλάδας και δε πληρώνω για εισερχόμενες. Ιντερνετ έχω πάντα οπότε δεν είναι πρόβλημα. Ήδη χρησιμοποιώ voip για άλλους σκοπούς. Το θέμα είναι ότι θέλω αυτοί που με καλούν να βλέπουν ότι καλούν σε αριθμό κινητής ελλάδας και όχι σταθερού. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από Bitbit
pigeon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, Με ενδιαφέρει αυτή η intertelecom που συζητάτε, ξέρει κάποιος αν δουλεύει σωστά για εισερχόμενα sms και κωδικούς 2fa; δλδ το αναγνωρίζει το gov.gr, ελληνικές τράπεζες και google, steam; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από pigeon
Bitbit Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, pigeon είπε Να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, Με ενδιαφέρει αυτή η intertelecom που συζητάτε, ξέρει κάποιος αν δουλεύει σωστά για εισερχόμενα sms και κωδικούς 2fa; δλδ το αναγνωρίζει το gov.gr, ελληνικές τράπεζες και google, steam; να ξέρεις ότι για τα sms έχεις νούμερο αγγλίας. Πάντως το δέχονται και οι τράπεζες. Δεν έχεις πρόβλημα σε αυτό Τα άσχημα τώρα. αυξημένη χρέωση για όσους σου στέλνουν sms (αριθμός αγγλίας είπαμε) Προφανώς λόγω του ότι ο αριθμός είναι λίγο περίεργος (ας πούμε αυξημένης χρέωσης) δε γίνεται αποδεκτός σε υπηρεσίες voip (betamax). δε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις δηλαδή σαν αριθμό κλήσης. εμένα με χάλασε λίγο αυτό. Αν θέλεις να στείλεις sms στο 13033 δε γίνεται. Εννοείται σε viber και τα λοιπά δουλεύει μια χαρά. 1
1ns0mn1a Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) no more εισερχομενα SMS intertelecom 👎 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από 1ns0mn1a
9-11 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, 1ns0mn1a είπε no more εισερχομενα SMS intertelecom 👎 Τι εννοείς; Πως δεν είναι πλέον δωρεάν τα εισερχόμενα; Ή πως υπάρχει γενική φραγή; (αδιανόητο!) Εδώ πάντως λέει: Αναφορά σε κείμενο Η λήψη SMS μηνυμάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ.
1ns0mn1a Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, 9-11 είπε Τι εννοείς; Πως δεν είναι πλέον δωρεάν τα εισερχόμενα; Ή πως υπάρχει γενική φραγή; (αδιανόητο!) Εδώ πάντως λέει:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα