Προς το περιεχόμενο

ISDN αναγνώριση κλήσεων με απόκρυψη;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορούμε να δούμε ποιος αριθμός μας καλεί σε ISDN όταν γίνεται απόκρυψη αριθμού; Μήπως για παράδειγμα υπάρχει κάποιο firmware για το Netmod που να κάνει τη δουλειά αυτή; Κάποιο προγραμματάκι στο PC ίσως; Ρωτάω για προσωπικούς λόγους επειδή ας πούμε κάποιος από το παρελθόν δε λέει να με αφήσει στην ησυχία μου. Καλό θα ήταν να ξέρω ποιος παίρνει.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Ξέχνα το φίλε.

Δέν γίνεται μέ κανέναν τρόπο.

Εάν σέ ενοχλεί κάποιος κακοήθης ζήτα εντοπισμό κακόβουλων κλήσεων από τόν ΟΤΕ.

Τιμές γιά αναγνώριση κακόβουλης κλήσης:

γιά χρήση μέχρι 5 ημέρες 88,04 ευρώ

γιά κάθε ημέρα πέραν τών 5 καί μέχρι 20 ημέρες 8,80 ευρώ/ημέρα

γιά κάθε ημέρα πέραν τών 20 ημερών 1,76 ευρώ/ημέρα.

Δημοσ.

Lacoste αυτή τη λύση που λες τη ξέρω και εγώ. Το θέμα είναι μήπως υπάρχει άλλη λύση και για αυτό έστειλα στο forum να δω μήπως κάποιος άλλος καλός άνθρωπος ξέρει κάτι που δε γνωρίζω εγώ. Οι τιμές του ΟΤΕ για αυτή την υπηρεσία παρεπιπτόντως είναι απαράδεκτες. Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον ΟΤΕ; Η κερδοσκοπία σε όλο της το μεγαλείο. Και να παρείχαν και άριστες υπηρεσίες... να μη μιλάγαμε πολύ. Αλλά μόνο αυτό δεν ισχύει!

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση σου.

Περιμένω μια πιο θετική απάντηση αν υπάρχει κάποιος άλλος που να γνωρίζει κάτι παραπάνω, κάποιο trick, οτιδήποτε!

Ευχαριστώ και πάλι.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Lacoste αυτή τη λύση που λες τη ξέρω και εγώ. Το θέμα είναι μήπως υπάρχει άλλη λύση και για αυτό έστειλα στο forum να δω μήπως κάποιος άλλος καλός άνθρωπος ξέρει κάτι που δε γνωρίζω εγώ. Οι τιμές του ΟΤΕ για αυτή την υπηρεσία παρεπιπτόντως είναι απαράδεκτες. Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον ΟΤΕ; Η κερδοσκοπία σε όλο της το μεγαλείο. Και να παρείχαν και άριστες υπηρεσίες... να μη μιλάγαμε πολύ. Αλλά μόνο αυτό δεν ισχύει!

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση σου.

Περιμένω μια πιο θετική απάντηση αν υπάρχει κάποιος άλλος που να γνωρίζει κάτι παραπάνω, κάποιο trick, οτιδήποτε!

Ευχαριστώ και πάλι.

Παιδι, βοηθεια! το ιδιο προβλημ εχω κι εγω γιτι παιρνει καποιος και βριζει μερα μεσημερι, νυχτα και ξυπναει και τα παιδια.

εκαν την κινηση με τον ΟΤΕ και πληρωσα και μου ειπαν οτι αν εχει αποκρυψη δε λενε το νουμερο παρα μονο με αποφαση εισαγγελεα!!!

και πηγα παραπερα... ο εισαγγελεας δεν δινει αποφαση παρα μονο αν υπαρχει κακουργηματικη πρραξη!!!!!!!!!!!!

δηλαδη ο νομος προστατευει τον γελοιο και εγω ταλαιπωρουμαι.

Ξερετε αν υπαρχει καποια σταθερη συσκευη που να απορριπτει τις κλησεις με αποκρυψη οπως μπορεις να κανεις με λιστα στο κινητο????

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...