Sensei_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα το pc μου πρέπει να βραχυκυκλωνει γιατί το ανοίγω και μετά από λίγο οι οθόνες και τα περιφερειακά σβήνουν ενώ το pc είναι on μέσα έχω Mobo msi tomahawk b450 max II cpu ryzen 5 2600x gpu msi 1660 super ram 2x 8 dimm ripjaws 1 m2 και 1 σκληρό ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Σε ποιο σημείο συνήθως σβήνει; Το τροφοδοτικό ποιο είναι;
duffyduck Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο είναι να βγει η μητρικη εκτός κουτιου (μπορεί να βραχυκυκλώνει κάπου, ή να μην πατάει καλά η ψήκτρα στον επεξεργαστή, ή να φταίει η κάρτα γραφικών ή το τροφοδοτικό, ή να κολλάει το power button κλπ. κλπ. - υποθέσεις κάνω). Τα debug leds στην μητρική τι λένε? Έχεις buzzer για debug (μπιπ) ήχους σφάλματος? Αρχικα δοκίμασε ένα clear cmos (ή βγάλε την μπαταρια). Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από duffyduck 2
Sensei_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Σε ποιο σημείο συνήθως σβήνει; Το τροφοδοτικό ποιο είναι; Με το που ανοίγει μετά από ένα λεπτό πρπ και το PSU είναι το corsair cv550
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Sensei_ είπε corsair cv550 Το τροφοδοτικό είναι καλό. 1 ώρα πριν, Sensei_ είπε Με το που ανοίγει μετά από ένα λεπτό Δείχνει Bios/ φορτώνει Windows; Δούλευε καιρό το σύστημα και το εμφάνισε τώρα αυτό το θέμα;
badasszoro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Για δες μήπως ξεχαρβαλωσε το καλώδιο του τροφοδοτικού, ή άλλαξε πρίζα
ougxar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Τα βγαζεις ολα εκτος κουτιου και τα δοκιμαζεις ενα ενα πανω στη μητρικη για να δεις τι στο προκαλει,αλλιως θα φας χρονο να το βρεις
peiraiask Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, Sensei_ είπε Καλησπέρα το pc μου πρέπει να βραχυκυκλωνει γιατί το ανοίγω και μετά από λίγο οι οθόνες και τα περιφερειακά σβήνουν ενώ το pc είναι on μέσα έχω Mobo msi tomahawk b450 max II cpu ryzen 5 2600x gpu msi 1660 super ram 2x 8 dimm ripjaws 1 m2 και 1 σκληρό ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; τι εγινε τελικα; το βρηκες; χωρις καρτα τρεχει οκ;
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, peiraiask είπε χωρις καρτα τρεχει οκ; Χωρίς κάρτα δεν δίνει σήμα , ο επεξεργαστής δεν έχει γραφικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα