Witcher1st Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μετακομισα σε καινουριο σπιτι 110τμ και δεν πιανει καθολου σημα wifi στα υπνοδωματια. Εχω cosmote και το Speedport Entry 2i. Μου ειπα για το tp-link deco. Αξιζει τα λεφτα ή ειναι υπερβολη; Μπορω να το χρησιμοποιησω και ως ρουτερ ή δεν θα εχω καποιο πλεονεκτημα; Θα με καλυψει μια μοναδα deco ή θελω και δευτερη;
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 110tm το ξεχνας με ενα ρουτερ.ειμαι σε 70 και εχω βαλει Repeater. οποτε αν θα βαλεις Mesh αν θα βαλεις access point τι θα βαλεις εξαρτατε αν θες καλωδια μεσα στην μεση και τι λεφτα θες να δωσεις. κανεις δεν μπορει να σου πει αν θα σε καλυψει μια ή δυο.εχει να κανει με τοιχους ,υλικα τοιχων κτλ.αλλο 110 τετραγωνικα με το ρουτερ στην μεση και αλλλο 100 με διαδρομο γωνιες κτλ και το ρουτερ στην ακρη.
Witcher1st Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Τελικα εκανα παραγγελια το tp-link deco m4 v2, τα 2 κομματια. Γνωριζεις εαν ειναι καλυτερα να αντικαταστησω το ρουτερ μου με ενα απο τα deco; Εχω το speedport 2i της cosmote.
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 46 minutes ago, Lazostat said: Τελικα εκανα παραγγελια το tp-link deco m4 v2, τα 2 κομματια. Γνωριζεις εαν ειναι καλυτερα να αντικαταστησω το ρουτερ μου με ενα απο τα deco; Εχω το speedport 2i της cosmote. το speedport ειναι vdsl router.τα deco μαλλον μπορουν να παιξουν και ως router όπως και αλλα mesh που εχω δει αλλα παλι θες το speedport να κανει το sync.οποτε βαλτα για access point.
Witcher1st Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε το speedport ειναι vdsl router.τα deco μαλλον μπορουν να παιξουν και ως router όπως και αλλα mesh που εχω δει αλλα παλι θες το speedport να κανει το sync.οποτε βαλτα για access point. Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Ηρθε ο τεχνικος πριν λιγες ημερες να βαλει γραμμη και συγχρονισα στα 55/5,5. 2 λεπτα αφοτου εφυγε η ταχυτητα επεσε στο μισο! Μιλαω μεσω τσατ, δηλωνω βλαβη και το βραδυ επανηλθε, αλλα αυτη τη φορα στα 50/5. Διαβασα οτι πλεον δινουν ενα +10%, για αυτο και στην αρχη κλειδωσα 55/5,5 εστω και για λιγα λεπτα.. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω μεσα απο τις ρυθμισεις του ρουτερ, ή πρεπει να το ζητησω να το ενεργοποιησουν απο τον ΟΤΕ. Οκ, μικρη διαφορα, αλλα δε θα με χαλουσε καθολου. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από Lazostat
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, Lazostat said: Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Ηρθε ο τεχνικος πριν λιγες ημερες να βαλει γραμμη και συγχρονισα στα 55/5,5. 2 λεπτα αφοτου εφυγε η ταχυτητα επεσε στο μισο! Μιλαω μεσω τσατ, δηλωνω βλαβη και το βραδυ επανηλθε, αλλα αυτη τη φορα στα 50/5. Διαβασα οτι πλεον δινουν ενα +10%, για αυτο και στην αρχη κλειδωσα 55/5,5 εστω και για λιγα λεπτα.. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω μεσα απο τις ρυθμισεις του ρουτερ, ή πρεπει να το ζητησω να το ενεργοποιησουν απο τον ΟΤΕ. Οκ, μικρη διαφορα, αλλα δε θα με χαλουσε καθολου. σε εχουν κλειδωσει στα 50 για καποιο λογο.δεν εχουν γινει ολες οι γραμμες 55.αλλα δεν ειναι θεμα δικο σου.η γραμμη σου σηκωνει παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα