Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενο opel astra 2017, 136hp, diesel, 6χυτο, 110.000χλμ, εχει αλλαξει δισκοπλατο

Ξερει κανεις πιθανα προβληματα που μπορει να βγαλει η τι να προσεξω κατα τον ελεγχο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Euro 5 ε;; Αν ναι,εγώ για αυτο θα ανησυχουσα αν εμενα στις μεγαλες πολεις...Τωρα για ελεγχο,σε εμπιστο μηχανικο και πράττεις αναλογως

Μάλλον euro6 τώρα που κοιταξα...οπότε οκ...Εισαγωγης η ελληνικο; Από μάντρα η ιδιωτη; Πόσο το δινει;;

Επεξ/σία από stefan123
Δημοσ.

Να τσεκάρεις ότι έχει κάνει την ανάκληση σχετικά με το συμπλέκτη και τα φρένα. Επίσης, ελέγχεις σε έμπιστο μηχανικό σου θέματα σχετικά με την καδένα. Από τον ήχο σε κρύα εκκίνηση θα πάρει μία εικόνα. Άλλα θέματα που εμφανίζονται είναι χαλασμένη οθόνη infotainment και τριγμοί στα πλαστικά. Για το τελευταίο, δοκίμασε το όχημα γεμίζοντας την πρώτη ταχύτητα ή σε τραχύ έδαφος. Το έχω το αυτοκίνητο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φυσικά το χρησιμοποιώ μόνο για εθνική. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά έχω και τα μισά χλμ. Πραγματική κατανάλωση υπολόγιζε 5 έως 7 l/100km στο ταξίδι (ταχύτητες 120-180χλμ/ώρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...