klslg04 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Σε laptop με windows10 άλλαξα καταλάθος τα δικαιώματα του διαχειριστή σε user και τώρα δεν μπορώ να έχω την πλήρη πρόσβαση. Πώς γίνεται να το διορθώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τον λογαριασμό του Administrator άλλαξες ή του χρήστη σου που είχε δικαιώματα διαχειριστή; Πάτα κάτω αριστερά στην αναζήτηση και γράψε cmd. Στο αποτέλεσμα πάτα "Εκτέλεση ως διαχειριστής". Αν εμφανιστεί το μήνυμα για εκτέλεση και σου ανοίξει κανονικά, τότε ο Administrator είναι εντάξει. Οπότε δώσε net user administrator /active:yes net user Administrator 123 Αυτά θα ενεργοποιήσουν τον Administrator και θα ορίσουν κωδικό 123 ή αν θέλεις βάλε κάτι άλλο. Κάνε αποσύνδεση και συνδέσου σαν Administrator για να ξαναδώσεις στον χρήστη σου διαχειριστικά δικαιώματα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από micos000 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klslg04 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Τον λογαριασμό του administrator άλλαξα. Το εκτελώ αλλά μου εμφανίζει : Παρουσιάστηκε το σφάλμα συστήματος 5. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, klslg04 είπε Τον λογαριασμό του administrator άλλαξα. Το εκτελώ αλλά μου εμφανίζει : Παρουσιάστηκε το σφάλμα συστήματος 5. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. . Ακόλουθα τα βήματα του βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klslg04 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δεν μου επιτρέπει να εκτελεσω την cmd ως διαχειριστής εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, klslg04 είπε Σε laptop με windows10 άλλαξα καταλάθος τα δικαιώματα του διαχειριστή σε user και τώρα δεν μπορώ να έχω την πλήρη πρόσβαση. Πώς γίνεται να το διορθώσω; Με το να δωσεις ακριβεις πληροφοριες του τι εκανες. Το παραπανω που περιγραφεις περαν του γεγονοτος οτι ειναι πολυ γενικο και μπορει να σημαινει 2-3 διαφορετικα πραγματα , θελει πολυ ταλεντο για να γινει. Κατα λαθος δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, klslg04 είπε Τον λογαριασμό του administrator άλλαξα. ΩΧ!!! Πως στο καλό το κατάφερες αυτό και γιατί το έκανες; Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξεις τον administrator. Δώσε σε απλή γραμμή εντολών net user administrator να δούμε τι ακριβώς γίνεται με τον λογαριασμό αυτόν. Επόμενο είναι να δούμε αν μπορείς να το διορθώσεις ξεκινώντας τα 10άρια σε κατάσταση επιδιόρθωσης. Δες στο παρακάτω λινκ. https://www.kapilarya.com/reset-built-in-administrator-account-in-windows-10 Και σε αυτό... https://www.kapilarya.com/fix-lost-administrative-rights-in-windows-10 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Το πρόβλημα αυτο είναι το χειρότερο ολων. Σε παρόμοια περίπτωση καναμε εγκατάσταση των win απο την αρχή, γιατι ουτε η επαναφορα λειτουργουσε. Περιμενω και εγω να δω μηπως υπαρχει και κατι άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα