Προς το περιεχόμενο

Poco M3 64GB ή Huawei P40 Lite E 64GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά η ερώτηση ειναι ξεκαθαρη. Η τιμη τν δυο αυτων κινητων κυμαινεται στα 130-150 ευρω.

Επίσης εάν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα ή έστω κάνα 20ρικο παραπάνω καλοδεχούμενη η γνώμη του. Αλλά ξαναλέω, στα ιδια χρηματα ή ένα 20ρικο παραπανω. Μην αρχισετε και μου ποσταρετε κινητα με 190+ ευρω.

Σας ευχαριστω ολους σας εκ των προτερων και περιμενω τη γνωμη σας.

Edit: Ξεχασα να αναφερω, ημουν κατοχος Huawei Mate 10 lite. Πολυ ευχαριστημενος, μου εκανε αισθηση οτι ακομα και μετα απο 2,5 χρονια χρησης το κινητο ετρεχε απροβληματιστα και πανω απο ολα γρηγορα ολες τις βασικες εφαρμογες. Επισης γρηγορες εναλλαγες απο εφαρμογη σε εφαρμογη και ταυτοχρονη χρηση δυο εφαρμογων χωρις κανενα κολλημα.

Κι ερχομαι στο εξης ερωτημα. Ο επεξεργαστης του ηταν στα 2,36 GHZ. Τα δυο κινητα που σκετομαι για αγορα ειναι στα 2 GHZ. Θα εχει τρομερη διαφορά στη χρηση, θα τρεχουν λιγοτερο γρηγορα τις βασικες εφαρμογες απο οτι τις ετρεχε το Mate 10 Lite; Αυτος ειναι κι ο βασικοτερος μου προβληματισμος.

Επεξ/σία από Infamous13
Δημοσ.

Από αυτά τα δύο το poco m3 είναι ανώτερο σε όλα εναλλακτικά δες και αυτό https://www.skroutz.gr/s/26366853/Realme-7i-64GB-Victory-Blue.html#specs

για τα τελευταίο που ρωτάς θα σου φανεί σε σχέση με το παλιό ότι πήρες πύραυλο δεν έχουν καμία σχέση με το mate που είχες.

Δημοσ.

Στα χαρτιά ίσως είναι ανώτερο το m3, αλλά στην πράξη το Huawei αν δεν σε πειράζει που δεν έχει gs είναι καλύτερο. Τα έχουν και τα δύο συγγενικα μ πρόσωπα και ξέρω από κοντά. Χώρια που το Huawei σε αγγελία μπορείς να το βρεις σε πολύ καλύτερη τιμή ακόμα και κάτω από τα 100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...