geogr88 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, επειδή στην περιοχή μου δεν διαθέτει ο πάροχος μου οπτική ίνα σκέφτομαι να πάω σε ΟΤΕ. Μίλησα με τον πάροχο μου για να μάθω την "ποινή" που θα έχω και μου είπαν 190 ευρώ εφάπαξ. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Αρχικά σε πριν πόσο καιρό ανανέωσες/σύναψες το υπάρχον συμβόλαιο; Η ποινή αναγράφεται στο συμβόλαιο σου, ανάλογα πόσοι μήνες έχουν μείνει ακόμα.. Σε ποιο πάροχο είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geogr88 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Αρχικά σε πριν πόσο καιρό ανανέωσες/σύναψες το υπάρχον συμβόλαιο; Η ποινή αναγράφεται στο συμβόλαιο σου, ανάλογα πόσοι μήνες έχουν μείνει ακόμα.. Σε ποιο πάροχο είσαι; Στην nova είμαι..ληγει τον Ιούλιο το συμβόλαιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Ή κάνεις υπομονή μέχρι τον Ιούλιο, αλλιώς δες πόσα είναι τα τέλη διακοπής όσο περνάνε οι μήνες, αν φτάσουν σε κάποια λογική για εσένα τιμή να διακόψεις πρόωρα Αλλιώς περιμένεις μήπως αλλάξουν κάποια χρέωση σε κινητά πχ και κάνεις καταγγελία της σύμβασης ώστε να φύγεις αζημίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geogr88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 19 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Ή κάνεις υπομονή μέχρι τον Ιούλιο, αλλιώς δες πόσα είναι τα τέλη διακοπής όσο περνάνε οι μήνες, αν φτάσουν σε κάποια λογική για εσένα τιμή να διακόψεις πρόωρα Αλλιώς περιμένεις μήπως αλλάξουν κάποια χρέωση σε κινητά πχ και κάνεις καταγγελία της σύμβασης ώστε να φύγεις αζημίως Μάλλον θα περιμένω γιατί δεν βλέπω να το γλιτώνω το 200αρι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα