Demon Lord Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Πήρατε το heatsink/ το δοκιμάσατε; Καλημέρα, δεν το πήρα ακόμα τελικά γιατί έτυχαν άλλες προτεραιότητες πιο σημαντικές και δεν ασχολήθηκα. Πιθανότατα θα το πάρω αυτό το μήνα οπότε θα ενημερώσω για εντυπώσεις. 1
Johnasjohnson Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Καλημέρα, έχω ακριβώς το ίδιο λαπτοπ και σκέφτομαι να βάλω τον EVO 970 plus. Δίαβασα σχετικά με τα thermal issues που σας προέκυψαν. Τελικά ποιό χωράει? Βρήκε κανείς? 1
Demon Lord Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, hliasgiannakopoulos είπε Καλημέρα, έχω ακριβώς το ίδιο λαπτοπ και σκέφτομαι να βάλω τον EVO 970 plus. Δίαβασα σχετικά με τα thermal issues που σας προέκυψαν. Τελικά ποιό χωράει? Βρήκε κανείς? Έχω παραγγείλει το ψυκτράκι της EKWB που αναφέρθηκε πιο πάνω. Μόλις παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από Demon Lord
Demon Lord Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Τελικά ήρθε το ψυκτράκι της EKWB που είχε προαναφερθεί και το εγκατέστησα στο laptop. Έρχεται με δύο λωρίδες thermal pads (διαφορετικού μεγέθους, backplate και ειδικά πιαστράκια) Spoiler Βέβαια εγώ το τοποθέτησα χωρίς το backplate, γιατί χωράει εντελώς οριακά Spoiler Βέβαια, υπάρχει ένα πρόβλημα με το κούμπωμα στο καπάκι, εξέχει λίγο αλλά δεν είναι κάτι υπερβολικό και πιστεύω πως δε δημιουργεί περαιτέρω πρόβλημα στο ariflow του laptop. Πιθανότα, αν ξέσω λίγο τις γωνίες με dremmel να κουμπώσει τελείως αλλά προσωπικά δε θα μπω στη διαδικασία. Spoiler Τέλος, είδα μεγάλη και άμεση διαφορά στις θερμοκρασίες αφού με το καλημέρα έπιανε 50-55 βαθμούς και τώρα ξεκινάω από 39. Σε benchmark είδα μέχρι 42 αλλά δε το δοκίμασα ακόμα σε gaming. Spoiler Οκ, το καπάκι χτυπάει λίγο στο μάτι αλλά προκειμένου να δουλεύει ο M2 οριακά από άποψη θερμοκρασίας είναι μικρή θυσία πιστεύω. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2021 από Demon Lord 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα