Προς το περιεχόμενο

Windows 7 σε Windows 10

EliasKir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους. Πριν καποιες μερες αγορασα κλειδι για Windows 10 και αποφασισα να κανω upgrade τα 7αρια που εχω μεχρι τωρα.

Ειδα για τον τροπο που κανω απευθειας upgrade χωρις format και απ'οτι φαινεται κραταει και τις εφαρμογες μου οπως ειναι. Θα παιξει καποιο ρολο που τα 7αρια μου τα εδωσε δωρο ο θειος μου? Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? Εχει καποιος να προτεινει καποιο βιντεακι ή σελιδα που να περιγραφει σωστα την διαδικασια?

Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

42 λεπτά πριν, EliasKir είπε

Θα παιξει καποιο ρολο που τα 7αρια μου τα εδωσε δωρο ο θειος μου? Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? Εχει καποιος να προτεινει καποιο βιντεακι ή σελιδα που να περιγραφει σωστα την διαδικασια?

Αν τα win 7 είναι - ηταν ενεργοποιημενα με το εργαλειο της αναβάθμισης προχωράς και λογικά θα ενεργοποιηθουν τα 10ρια αυτόματα Αν δεν βάζεις το κλειδί Αλλα θα πρέπει έχεις αντίστοιχα πχ και τα 2 home

44 λεπτά πριν, EliasKir είπε

Πριν καποιες μερες αγορασα κλειδι για Windows 10

upgrade windows7 to 10

Πρώτα πάρε ένα καλό backup, απεγκατέστησε ότι loader έχεις στα 7άρια και το antivirus.
Μετά κάνε την αναβάθμιση.
Τέλος βάλε το νέο κλειδί και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.

Προσοχή όμως στην έκδοση, όπως είπε και ο hp8. Αν έχεις ultimate ή pro θα πρέπει να έχεις κλειδί για pro, αλλιώς θέλει κλειδί για home.

Για μένα, καλύτερα να κάνεις φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση αφού πάρεις backup πρώτα. Η αναβάθμιση δουλεύει κατά 95% συνήθως. Έχει όμως και κάποιες περιπτώσεις που δεν δουλεύει και αν δεν είχες πάρει backup θα ψάχνεις να βρεις τρόπο να πάρεις τα αρχεία σου μετά.

αν έχεις πολλά προγράμματα κάποια στα win10 θα θέλουν άλλο version 

εμένα ενεργοποίησαν ενα παλιό malware που είχα βγάλει απο το registry ( βλέπεις 2021 έχουμε τεχνολογια 80ς στα win) και μετα format  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...