Alex-V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Σε ενα συστημα με 16gb ram xeon 2.4ghz kingston 120 ssd 2x geforce 8400gs συνδεμενες 4 οθονες windows 10 Εδω και 2-3 ημερες, τουλαχιστον 5-6 φορες μεσα στην μερα, σβηνουν οι οθονες για 3-4 δευτερολεπτα και ξαναερχονται. Το σπιτι εχει καλη ταση, δεν ειδα ομως τι τροφοδοτικο φοραει. Εκανα εναν τυπικο καθαρισμο απο adwares και ξαναπερασα καθαρα τον driver της γραφικων. Τα ιδια. Ειδα ομως, οτι χωρις καποιο βιντεο πχ ανοιχτο, η γραφικων βαραει 80αρια!! Παιζει η θερμοκρασια να κανει ολα αυτα τα προβληματα? Αν την καθαρισω και αλλαξω και την θερμοαγωγιμη λετε να ηρεμησει αν πεσουν οι θερμοκρασιες?
elpenor Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Έχω παρατηρήσει και εγώ κάτι παρόμοιο στη δεύτερη οθόνη και έχω διαβάσει και άλλους με αντίστοιχο πρόβλημα. Στη δική μου περίπτωση η πρώτη οθόνη δεν το κάνει μόνο η δεύτερη και μόνο αν πρώτα μπει σε sleep ή αν τρέξω κάτι σε dx exclusive mode. Προσωπικά το έχω αποδώσει στους drivers της nvidia χωρίς να αποκλείω να φταίει και κάποιο update των windows. 1
Alex-V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, elpenor είπε Έχω παρατηρήσει και εγώ κάτι παρόμοιο στη δεύτερη οθόνη και έχω διαβάσει και άλλους με αντίστοιχο πρόβλημα. Στη δική μου περίπτωση η πρώτη οθόνη δεν το κάνει μόνο η δεύτερη και μόνο αν πρώτα μπει σε sleep ή αν τρέξω κάτι σε dx exclusive mode. Προσωπικά το έχω αποδώσει στους drivers της nvidia χωρίς να αποκλείω να φταίει και κάποιο update των windows. Σε αυτον το κανει σε ολες. Απλα ειδα οτι οι γραφικων σε θερμοκρασιες ειναι στον θεο και ελεγα μηπως αυτες ειναι ο κυριος ενοχος. Διοτι μου ειπε οταν ανοιξει καποιο βιντεο, το κανει πολυ πιο συχνα. O driver 90% δεν ειναι. Πολυ πιθανον οπως ειπες να ειναι και καποιο update
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Alex-V είπε O driver 90% δεν ειναι. Μην πω και 100%, αφού τελευταίος βγήκε το '16. Οι κάρτες έχουν ανεμιστήρα;
Alex-V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Μην πω και 100%, αφού τελευταίος βγήκε το '16. Οι κάρτες έχουν ανεμιστήρα; Οχι, ειναι παθητικες οι σαχλαμαρες. Γιαυτο ειπα να αλλαξω παστες και να δω μηπως εχουν καμια θυρα για φαν..η να τα συνδεσω με molex και να τα στηριξω πανω στην ψυκτρα Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από Alex-V
jgeorgiou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε η να τα συνδεσω με molex και να τα στηριξω πανω στην ψυκτρα αυτό να κάνεις 1
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 +1 και αν έχει αποτέλεσμα βλέπουμε και για αλλαγή πάστας.
Alex-V Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Τιποτα παιδια. Πεσανε οι θερμοκρασιες, αλλα τα ιδια
nickol-us Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μήπως χαιρετάει η gpu; Δεν υπάρχει μια spare να δοκιμαστεί;
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Τότε ή πρόβλημα κάρτας ή συμβατότητας driver με Windows 10. 1
Alex-V Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μήπως χαιρετάει η gpu; Δεν υπάρχει μια spare να δοκιμαστεί; Εχει 3 καρτες επανω; Ποια να πρωτοκοιταξω και πως; 1
nickol-us Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αφού έχει 3 θα έλεγα με υπομονή και δοκιμή με αφαίρεση μια-μια και αν κάποια βρεθεί ελλατωματική δοκιμή σε άλλη θύρα... Κοινώς δια της μεθόδου του αποκλεισμού. Μην αποκλείεις το πρόβλημα να έρχεται κι από ελαττωματικό τροδοφοτικό. Πάντα το λέω διότι κάποια στιγμή, τροφοδοτικό με σκασμένο πυκνωτή, ενώ δούλευε το pc κανονικά, όταν έμπαιναν και τα 2 ραμ στικ το memtest βαρούσε κόκκινα στο ένα slot. Προφανώς η κακή τάση στην έξοδο λόγω σκασμένου πυκνωτή τρέλαινε την μητρική. Έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου απλά. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
Alex-V Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τότε ή πρόβλημα κάρτας ή συμβατότητας driver με Windows 10. ασυμβατοτητα με τιποτα. Εχει μια εβδομαδα περιπου που το κανει αυτο. Μια χαρα ηταν. Ουτε εκανε καποιο μεγαλο update να πεις οτι φταιει αυτο. Οποτε, η καποια καρτα μας χαιρεταει η τροφοδοτικο. 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Αφού έχει 3 θα έλεγα με υπομονή και δοκιμή με αφαίρεση μια-μια και αν κάποια βρεθεί ελλατωματική δοκιμή σε άλλη θύρα... Κοινώς δια της μεθόδου του αποκλεισμού. Μην αποκλείεις το πρόβλημα να έρχεται κι από ελαττωματικό τροδοφοτικό. Πάντα το λέω διότι κάποια στιγμή, τροφοδοτικό με σκασμένο πυκνωτή, ενώ δούλευε το pc κανονικά, όταν έμπαιναν και τα 2 ραμ στικ το memtest βαρούσε κόκκινα στο ένα slot. Προφανώς η κακή τάση στην έξοδο λόγω σκασμένου πυκνωτή τρέλαινε την μητρική. Έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου απλά. Οποτε, να δοκιμασω μια μια τις καρτες πανω μεχρι να δω ποια κανει νερα; Το τροφοδοτικο θα το αφησω πιο πισω στο κεφαλι, προσωπικα μου φαινεται λιγοτερο υποπτο. Θα μου πεις ναι μπορει καποιος πυκνωτης, οκ ναι
tempes Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, Alex-V είπε ασυμβατοτητα με τιποτα. Εχει μια εβδομαδα περιπου που το κανει αυτο. Μια χαρα ηταν. Ουτε εκανε καποιο μεγαλο update να πεις οτι φταιει αυτο. Οποτε, η καποια καρτα μας χαιρεταει η τροφοδοτικο. Οποτε, να δοκιμασω μια μια τις καρτες πανω μεχρι να δω ποια κανει νερα; Το τροφοδοτικο θα το αφησω πιο πισω στο κεφαλι, προσωπικα μου φαινεται λιγοτερο υποπτο. Θα μου πεις ναι μπορει καποιος πυκνωτης, οκ ναι τα ρευματα μπορει να κανουν διαφορα χαζα , και ανεξηγητα πραγματα . ΒΑλε το τροφοδοτικο στο μπροστα μερος του κεφαλιου σου και αφου καταφερες και εριξες θερμοκρασιες στις καρτες γραφικων , τοτε ασχολησου αργοτερα με αυτες. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, Alex-V είπε η τροφοδοτικο Ποιο είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα