Alex-V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενας γνωστος μου ασχολειται στο επαγγελμα του με καποια χρηματιστηριακα προγραμματα. Εχει συνδεσει σε μια μοναδα 3 οθονες. Τι θελει τωρα αυτος Θελει σε καθε οθονη, να κανει 3 ξεχωριστα log in σε 3 διαφορετικους λογαριασμους. Καποιος του ειπε την λυση για vmware virtualbox Το συστημα του ειναι με 16gb ram και εναν xeon στα 2.4 Μπορει λετε να σηκωσει 2 virtual ταυτοχρονα μαζι? και αν ναι, ποιο προγραμμα λετε και ποιο λειτουργικο να του περασουμε? w7? Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από Alex-V
mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν δινεις πληροφοριες... το χρηματιστηριακο προγραμμα να υποθεσω δεν υποστηριζει να τρεχει πολλαπλες φορες και αρα διαφορετικα logins ? Αν πατε για την λυση του virtual , windows 10 / vmware , δινεις 4gb ram / 2 πυρηνες στο καθενα και ειναι αρχοντας. Δεν βλεπω γιατι να μην δουλεψει κατι τετοιο. 8 λεπτά πριν, Alex-V είπε ποιο λειτουργικο να του περασουμε? w7? Windows 3.11 ..ρε συνελθετε λιγο με τα 7αρια και το κολλημα με αυτα..τα 10αρια ειναι μια χαρα λειτουργικο. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από mphxths
Alex-V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, mphxths είπε Δεν δινεις πληροφοριες... το χρηματιστηριακο προγραμμα να υποθεσω δεν υποστηριζει να τρεχει πολλαπλες φορες και αρα διαφορετικα logins ? Αν πατε για την λυση του virtual , windows 10 / vmware , δινεις 4gb ram / 2 πυρηνες στο καθενα και ειναι αρχοντας. Δεν βλεπω γιατι να μην δουλεψει κατι τετοιο. Windows 3.11 ..ρε συνελθετε λιγο με τα 7αρια και το κολλημα σε αυτα..τα 10αρια ειναι μια χαρα λειτουργικο. Ευχαριστω. Οχι ρε εσυ και γω οταν ακουω 7 πλεον βγαζω σπυρια. Απλα ειπα 7 μηπως τρεχει λιγο πιο "καλα" στο εικονικο. Οποτε 10αρια. Ειλικρινα δεν εχω ιδεα, μαλλον δεν υποστηριζει διαφορετικα logins, γιαυτο και με εβαλε μαλλον να ρωτησω. Με το virtualbox θα ειναι ενταξει λες? Vmware λες καλυτερα ε?
kinhthra Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, Alex-V είπε Ευχαριστω. Οχι ρε εσυ και γω οταν ακουω 7 πλεον βγαζω σπυρια. Απλα ειπα 7 μηπως τρεχει λιγο πιο "καλα" στο εικονικο. Οποτε 10αρια. Ειλικρινα δεν εχω ιδεα, μαλλον δεν υποστηριζει διαφορετικα logins, γιαυτο και με εβαλε μαλλον να ρωτησω. Με το virtualbox θα ειναι ενταξει λες? Vmware λες καλυτερα ε? όπως το έχει αναφέρει κι ο mphxths δεν είναι ανάγει να έχεις και virtualbox και vmware μόνο ένα και κάνεις δύο. με 16GB i5 4gen τρέχω windows, Linux και MAC ταυτόχρονα 1
mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Alex-V είπε Vmware λες καλυτερα ε? Στο ιδιο hardware (μου) , το vmware αποδιδει καλυτερα απο το virtualbox..το vbox ειναι σαν να ειναι πιο αργο..μια τετοια αισθηση μου δινει. Φυσικα οπως διαπιστωσα και τελευταια , αν βαλεις τα virtual machines σε ssd , θα πηγαινουν πολυ νερακι... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από mphxths
Alex-V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, mphxths είπε Στο ιδιο hardware (μου) , το vmware αποδιδει καλυτερα απο το virtualbox..το vbox ειναι σαν να ειναι πιο αργο..μια τετοια αισθηση μου δινει. Φυσικα οπως διαπιστωσα και τελευταια , αν βαλεις τα virtual machines σε ssd , θα πηγαινουν πολυ νερακι... Σε ssd θα μπουνε μιας και το native λειτουργικο ειναι στον ssd. Το vmware player εχεις η το pro? Ειδα οτι στο player δεν μπορεις να τρεξεις 2 ταυτοχρονα μαζι σαν feature και πρεπει να σβησεις το ενα.
mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε Το vmware player εχεις η το pro? Το pro ... μην ρωτας λεπτομερειες , μπαινουμε σε παρανομα μονοπατια
Alex-V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, mphxths είπε Το pro ... μην ρωτας λεπτομερειες , μπαινουμε σε παρανομα μονοπατια I know i know χαχα. Θα το δοκιμασουμε λοιπον
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Το μόνο... glitch στο όλο concept θα είναι η κάρτα γραφικών. Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να μοιραστεί μια vga σε virtualization mode σε διαφορετικά λειτουργικά και να δουλεύει το hardware support σε όλα. Μόνο το ένα θα έχει αυτούσια την vga και τα άλλα δύο θα είναι σε software mode. Αυτό βέβαια με επιφύλαξη.
mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βασικα , το θεμα gpu passthrough ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο που θελει συγκεκριμενες καρτες , συγκεκριμενους επεξεργαστες (που να υποστηριζουν καποια extensions) και πολλη δουλεια. Βεβαια οταν μιλαμε για χρηματιστηριακα προγραμματα , δεν ξερω ποσο αναγκη εχουν μια καλη καρτα γραφικων. Θεωρω οτι η virtual gpu που χρησιμοποιουν τα vmware/vbox θα ειναι αρκετη... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από mphxths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα