Προς το περιεχόμενο

Ebay tin exei patisei kaneis?

oneirobatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Agglia eipa.. kai einai kai o seller agglia.

eimai ektos elladas.Alla to douleuis kai apo ellada den katalava ton logo. Afou pleon kukloforoun stin ellada kai oi xreostikes kartes ;)

Kanonika vazeis ta lefta mesa stin paypal kai meso auti plironeis ston allon opou kai o allos exei paypal.

Eipa parapano oti exei anakinosi i paypal oti gia agores meso ebay uparxei i stirixi tou agorasti opou an parei tin paragelia tou se xalia katastasi..i den to parei .. i kati allo exei polla conditions tote sou gurnane ta lefta sou piso mexri 250 lires kai auto mporei na ginei 2 fores to xrono!

Auta..tespa tha perimeno kai tha doume.Sumfono me ton mindtraper gia ta email.Alla otan itan na parei ta leftakia tou amesos apantise tespa..Elpizo na pane ola kala kai na min eimai egw o kantemis pali gamoto. Mia fora eipa na psoniso apo ebay na glitoso kanena xrima kai auti skata paei na mou vgei. Oloi oi filoi mou exoun agorasei pragmata kai thamata!!

Δημοσ.

Eγω παιδια εχω παρε δωσε με το ebay εδω και περιπου ενα χρονο.Εχω φερει πολλα πραγματα για pc και ακομα πιο πολλα πραγματα για mountainbike και snowboard.Το σημαντικο περα απο το score και το feedback του πωλητη ειναι οταν αποστειλει το δεμα να γραψει χαμηλη(πολυ χαμηλη!) αξια στο προιον.Βεβαια αυτο εχει το μειονεκτημα οτι δεν μπορει να σφαλιστει απο το εκει ταχυδρομειο αλλα εκμηδενιζει τις πιθανοτητες να πληρωσει κανεις τελωνειο.Μαλιστα πολλοι πωλητες και καταστηματα που πουλανε μεσω ebay το εχουν κανει συστημα και δηλωνουν με μεγαλα γραμματα οτι δεν παιζει φορος(τελωνειο δηλαδη) εγω πηρα προσφατα ενα memory stick pro Sandisk 512mb me 100 $ μαζι με τα μεταφορικα.Ελλαδα οι τιμες παιζουν απο 295 μεχρι 360 ευρω.Καλα δεν ειναι?Δεν το συζηταω για ποδηλατικα ειδη το τι γινεται.Μιλαμε για τιμες εξεφτελιστικες οπου μπροστινη αναρτηση ποδηλατου(καινουργια με εγγυησεις κλπ) μαζι μεταφορικα περιπου 400 ευρω και η πλησιεστερη τιμη ειναι 899 ευρω στη γερμανια...

Θελει λιγο προσοχη αλλα γενικα ειναι πολυ καλη φαση το ebay.

Δημοσ.

- Και εγώ είμαι στην μεριά των ευχαριστημένων μελλών του ebay.

- Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ακόμη και μια κάρτα SCSI (αγγλία -> αγγλία)που ήταν λάθος η περιγραφή από των πωλητή διορθώθηκε με επιστροφή... και τέλος μια μητρική από τις 2 (γερμανία-> αγγλία) που ήταν χαλασμένη αντικαταστήθηκε άμεσα.

- Το ιδανικό ήταν πως αρκετοί δέχθηκαν να μου δώσουν στοιχεία τράπεζας και να κάνω έτσι την πληρωμή άμεσα, μέχρι που φτάσαν σε 2 περιπτώσεις να γίνει κατάθεση και αποστολή την ίδια μέρα. :D

- Βέβαια υπήρχαν και <επικύνδηνες> περιπτώσεις όπου πουλούσε ένας dvd-writer που τελικά έφτανε να είναι ακρίβότερος (μαζί με τα μεταφορικά κτλ) και από το να αγοράσω πχ της NEC το 2500 από ένα τυπικό μαγαζί της Γλασκόβης...

Οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ... :shock:

Δημοσ.

Re paidia den sizitame thema timis tora kai an sinferei!

Auto enoeite kai to xeroume.Giauto kai ekana tin agora.

Allou aposkopouse to topic mou kai oxi sto na mou peite ti exete agorasei kai poso.

An goustarete apantate na me voithisete.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...