Προς το περιεχόμενο

Ebay tin exei patisei kaneis?

oneirobatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Psonisa kati re paidia kai den to pira akoma! exoun perasei 3 meres vevaia mono alla auto pou me anisixei einai oti o politis den mou apantaei sta email. mono sto proto pou elege oti pire ta lefta kai tha to exo se mia i dio meres!

Alla tou xo steilei posa email kai apantisi kamia.an to estile ti egine.Episis eida oti sto paypal mporo na paro ta xrimata mou piso me mia etisi kai tha parei to polu 30 meres.

To exei dokimasei kaneis ?

Δημοσ.

Τι ratings είχε ο πωλητής σου? Μία φορά έχω αγοράσει μόνο από e-bay αμερικής και όλα πήγαν μια χαρα.

Χρύσα

Δημοσ.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την e-bay. Καλό είναι πάντως πρωτού αγοράσεις κάτι πάντα να κοιτάς τα ratings του πωλητή.

Επίσης 3 μέρες είναι αρκετά νωρίς για να σου έρθει κάτι, ιδιαίτερα αν είναι εκτός Ευρώπης. Αφού σου είπε ότι πήρε τα χρήματα πιστεύω ότι θα σου έρθει η παραγγελία στα σίγουρα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για paypal, ποτέ δε χρειάστηκε να πάρω πίσω τα χρήματα. Πάντως ο πωλητής έχει καλό rating, στη θέση σου δε θα ανησυχούσα. Περίμενε και εσύ δέκα με δεκαπέντε ημέρες, παίζει ρόλο και με τι έρχεται η παραγγελία σου (π.χ. κανονικό ταχυδρομείο, επείγον κλπ).

Δημοσ.

Ego exo agorasei arketa pragmata apo to Ebay. Sinithos ta exo ta pragmata mesa se 3-6 meres. Opos eipane kai oi alloi, kane ligo upomoni kai blepeis meta.

Apoti exo diabasei, to Paypal kanei refund mexri kai 250 lires kai tha prepei na kaneis aitisi entos 30 imeron apo tote pou peires to product

Δημοσ.

ok tote.Apla anisixo epeidi den apantaei sta email mou!

Tha kano upomoni tote liges meres akoma!Upologiste omos oti eimaste stin idia xora (agglia) kai konta sxetika..ara poso na argisei ante 3 to polu 4 meres.Opote tha perimeno 2 meres to polu akoma kai meta vlepoume

Δημοσ.

Ta teleytaia 2 xronia exw kanei peripou 60 agores apo to ebay, oles apo Ameriki. Den eixa pote problhma alla kapoia pragmata ekana kai 1 mhna gia na erthoun. Apo agglia pantws tha parei ligotero xrono gia na ftasei to dema, sigoura omws oi 3 meres einai ligo (4meres ekane ena dema gia na erthei apo Athina Patra...).

Genika na koitas oi sellers na exoun kalo feedback (panw apo 95%) kai na exoun poulisei arketa pragmata. Epishs na zhtas ta demata na stelnontai insured, h mikrh epibarynsh axizei ta lefta ths gia na eisai kalymmenos.

Gia to paypal den gnwrizw ti prepei na ginei alla an telika den erthei to dema kai den sou apanthsei, steilei ena mail sto ebay kai kane kai mia anafora tou pwlhth. To ebay tha analavei ta ypoloipa.

Δημοσ.

Δεν ειναι και τοσο καλο αυτο το feedback ρε παιδια!!!

μονο 14 score?? εγω θα σου προτεινα αγορες απο 1000 και πανω και βεβαια θετικες αξιολογησεις τουλαχιστον 97%!!!

Δημοσ.

Φίλε papadakn και προς οποιονδήποτε άλλο γνωρίζει.

Σε αγορές μέσω e-bay Αμερικής πληρώνεις τελωνείο ή όχι;

Αν δεν επιβαρύνεσαι τότε μου ακούγεται συμφέρον....

Δημοσ.

αυτο φιλε μου γατοπαρδε καθαρα θεμα τυχης(!)

και εξηγουμαι

πριν απο δυο μηνες φιλος μου παρελαβε δεμα απο Αμερικη με 20 μηχανηματα access point για ασυρματα δικτυα και δεν πληρωσε δραχμη για τελωνειο (συνολικο κοστος μηχανηματων πανω απο 1500 ευρω ).

ενα μηνα μετα παρελαβε και μια ηλεκτρικη κιθαρα μαζι με εναν ενισχυτη και οταν πηγε στο ΕΛ Βενιζελος για να τα παραλαβει του ζητησαν 170 ευρω τελωνειο!!!

αν εισαι ακομα πιο ατυχος ή καθυστερησεις να πας σου χρεωνουν και τελη αποθηκευσης , δεν ειναι λιγα!!

συμβουλη μου ειναι να ρισκαρεις (το πολυ πολυ να σου βγει οσο θα το επαιρνες και Ελλαδα αν στο ebay ειναι πολυ φθηνο) και να ζητησεις απο τον εμπορο να σου γραψει πολυ χαμηλοτερητ ιμη πανω στο κουτι για να μην κινησει το ενδοαφερον των τελωνειακων (πιανει)

Δημοσ.

Xm..oso afora tin erotisi mou gia meso tis paypal den xerei kanies tpt? ginete na paro ta lefta mou piso? i na ta kleo? (vasika den paizei tha ta paro piso opos kai na xei mexri kai ekei pao kai ton vrisko)

Δημοσ.

Περίμενε λίγο ακόμη, μπορεί κάτι να του έχει τύχει του ανθρώπου και να μην έχει δει τα mail.

Χρύσα

Δημοσ.

Ορισμένοι πωλητές το έχουν κάνει επάγγελμα και προφανώς δεν έχουν χρόνο σε κάθε πώληση που κάνουν να απαντάνε και 20 email αγωνίας μετά.

Περίμενε να περάσει ενα κάποιο διάστημα και μετά βλέπεις.

Δε μας είπες από πού τα πήρες. Αμερική; Αν ναι τότε θα περιμένεις.

Επίσης με το Paypal πώς το δουλεύεις; Εκτός αν είσαι εκτος Ελλάδας οπότε ΟΚ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...