Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, 

πριν λίγο ανέβηκα στην ταράτσα με το κινητό να δοκιμάσω τι ταχύτητα 4g πιάνει το κινητό μου (Cosmote). 

Όσα τεστ και αν έκανα η ταχύτητα του download ήταν πάνω από 25Mbps με μέγιστο τα 40. Από την άλλη το upload (που είναι αυτό που με ενδιαφέρει κατά περισσότερο) ήταν με το ζόρι 1.2Mbps. Με Vodafone έχω δει στην περιοχή upload πάνω από 4-5Mbps. Η ταχύτητα μειώνεται με βάση τη χρήση της περιοχής ή δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό και απλά η Vodafone έχει καλύτερη ταχύτητα;

Δημοσ.
On 11/02/2021 at 13:52, rafinos said:

Γεια σας παιδιά, 

πριν λίγο ανέβηκα στην ταράτσα με το κινητό να δοκιμάσω τι ταχύτητα 4g πιάνει το κινητό μου (Cosmote). 

Όσα τεστ και αν έκανα η ταχύτητα του download ήταν πάνω από 25Mbps με μέγιστο τα 40. Από την άλλη το upload (που είναι αυτό που με ενδιαφέρει κατά περισσότερο) ήταν με το ζόρι 1.2Mbps. Με Vodafone έχω δει στην περιοχή upload πάνω από 4-5Mbps. Η ταχύτητα μειώνεται με βάση τη χρήση της περιοχής ή δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό και απλά η Vodafone έχει καλύτερη ταχύτητα;

πιταρισμα κεραιας.β. ποσο καλο σημα πιανεις. και βεβαια και το κινητο που εκανες δοκιμη να μην ειναι κανενα πριν 10 χρονια.

το πιταρισμα μπορεις να το δεις αν κατεβασεις παραξενες ωρες που δεν υπαρχει κινηση .πχ 3 η ωρα το βραδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...