GIANNIS400 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, bill_zaf είπε Δηστυχως δεν μπορεις να συγκρινεις ευκολα απο αποψεις διαφορων κατοχων γιατι μία ανηφορα να ανεβαινει ο ενας απο τους 2 ή να ζυγιζει 130κιλα ή να ειναι μονιμα 2καβαλο με υπερβαρους επιβατες τοτε η ζωη του συμπλεκτη μειωνεται δραματικα καλα δεν με νοιαζει τοσο, άλλα αν ειναι οντος προβληματικος ο συμπλεκτης επονημης μαρκας οπως του φορζα υπάρχει θεμα
bill_zaf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε καλα δεν με νοιαζει τοσο, άλλα αν ειναι οντος προβληματικος ο συμπλεκτης επονημης μαρκας οπως του φορζα υπάρχει θεμα Δεν ειναι προβληματικος, εχει πολυ λιγοτερο υλικο τριβης απο αλλα scooter. Αν μου τυχει καποιο αμεσα θα ανεβασω φωτο για του λογου το αληθες
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Στις 14/2/2021 στις 9:40 ΜΜ, bill_zaf είπε Δηστυχως δεν μπορεις να συγκρινεις ευκολα απο αποψεις διαφορων κατοχων γιατι μία ανηφορα να ανεβαινει ο ενας απο τους 2 ή να ζυγιζει 130κιλα ή να ειναι μονιμα 2καβαλο με υπερβαρους επιβατες τοτε η ζωη του συμπλεκτη μειωνεται δραματικα Τοσο επωνυμη εταιρεια και να φερετε τοσο πονηρα για να κερδισει απο 50000 ανταλακτικα άλλα να χασει απο αξιοπιστια ειναι πολυ μλκια, διοτι αυτο θα ειναι στα honda ολου του κοσμου και οχι μονο εδω. Μερικοι επισης το θεωρουν ασχημο άλλα εγω που το εχω καβαλήσει χωρις να το κανω βολτα το 300αρι φορζα, κατάλαβα οτι εχει πολυ μεγάλη ποιοτητα ποιοτητα κατασκευης σε σχση με xchiting 400, με sym tl 2020, με xmax 300, μόνο το bmw 400gt το κοντραρε, τα πλαστικα του ειναι απιστευτα, η ποιοτητα βιδων-μετάλων για οποιους ξερουν, διακοπτων επισης για οποιους ξερουν, και γενικα κινητων σημειων που αφορουν ανοιξε κλεισε. 1
SakafliaC Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Αρκετά πιο ευέλικτο το Beverly μέσα στην πόλη και με πολύ καλό μοτέρ. Το Forza πάλι είναι πιο άνετο, πιο cruiser φάση. Το αντίστοιχο του Beverly για να καταλάβεις είναι το Sh, όχι το Forza. Για Sym και Kymco ουδέν σχόλιο..
GIANNIS400 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, SakafliaC είπε Αρκετά πιο ευέλικτο το Beverly μέσα στην πόλη και με πολύ καλό μοτέρ. Το Forza πάλι είναι πιο άνετο, πιο cruiser φάση. Το αντίστοιχο του Beverly για να καταλάβεις είναι το Sh, όχι το Forza. Για Sym και Kymco ουδέν σχόλιο.. ΔΛΔ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΤΣΟ ΣΥΜ ΚΑΙ ΚΥΜΚΟ?
mp123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε ΔΛΔ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΤΣΟ ΣΥΜ ΚΑΙ ΚΥΜΚΟ? φυσικα οχι αλλα ως 4500 ευρω ειναι vfm προτασεις ,αξιοπιστα και οικονομικα στην συντηριση .παραπανω οχι. Εγω θα σου ελεγα μην το κουραζεισ αλλο παρε το φορζα αφου μπορεις και τελος. ποιοτητα. τι καθεσε και συγκρινεις τωρα.
GIANNIS400 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, mp123 είπε φυσικα οχι αλλα ως 4500 ευρω ειναι vfm προτασεις ,αξιοπιστα και οικονομικα στην συντηριση .παραπανω οχι. Εγω θα σου ελεγα μην το κουραζεισ αλλο παρε το φορζα αφου μπορεις και τελος. ποιοτητα. τι καθεσε και συγκρινεις τωρα. Εχουν μπει στο μυαλο μου και τα bmw, διοτι εχουν καλο χρηματοδοτικο προγραμμα, επειδη σκεφτόμουν να δωσω 4000 και τα άλλα 3000 να τα βάλω χρηματοδοτηση, μιλάω για το 400cc GT, άλλα με χαλάει λιγο η εμφανιση του, η αλήθεια ειναι οτι την ποιοτητα κατασκευης του honda την πλησιασε μόνο to bmw, πηγα και το ειδα στην αντιπρωσοπια πριν 4 μηνες 1
mp123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε Εχουν μπει στο μυαλο μου και τα bmw, διοτι εχουν καλο χρηματοδοτικο προγραμμα, επειδη σκεφτόμουν να δωσω 4000 και τα άλλα 3000 να τα βάλω χρηματοδοτηση, μιλάω για το 400cc GT, άλλα με χαλάει λιγο η εμφανιση του, η αλήθεια ειναι οτι την ποιοτητα κατασκευης του honda την πλησιασε μόνο to bmw, πηγα και το ειδα στην αντιπρωσοπια πριν 4 μηνες Το gt είναι γεροντιλα. Παρε αυτό ακριβως οπως το έχω φτιάξει. Αν πάρεις το gt παράγγειλε άλλη σέλα 1 πόντο πιο χαμηλή αλλά είναι μαύρη όλη . Καμμία μα καμμία σχέση με αυτη που το βγάζουν. Δλδ στην μπεμβε απορω πως βάλανε γκρι μαύρη σέλα. Χαλάει όλη την εμφάνιση.
apostolosapok Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε Εχουν μπει στο μυαλο μου και τα bmw, διοτι εχουν καλο χρηματοδοτικο προγραμμα, επειδη σκεφτόμουν να δωσω 4000 και τα άλλα 3000 να τα βάλω χρηματοδοτηση, μιλάω για το 400cc GT, άλλα με χαλάει λιγο η εμφανιση του, η αλήθεια ειναι οτι την ποιοτητα κατασκευης του honda την πλησιασε μόνο to bmw, πηγα και το ειδα στην αντιπρωσοπια πριν 4 μηνες https://scooternet.gr/news/ειδησεις/bmw-έρχονται-το-α-τρίμηνο-του-21-οι-εκδόσει/ 1
badmojo99 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 παιδιά σε σκούτερ μόνο πάνω από 250cc και το κυριότερο ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΟΟΟ!!!!! 1
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, badmojo99 είπε παιδιά σε σκούτερ μόνο πάνω από 250cc και το κυριότερο ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΟΟΟ!!!!! Γιαπωνεζο μονο honda παιζει, α εχει και κατι η kawasaki και η susuki αλλα λιγα πραγματα
VonLoutsos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 12 hours ago, GIANNIS400 said: Γιαπωνεζο μονο honda παιζει, α εχει και κατι η kawasaki και η susuki αλλα λιγα πραγματα Ιάπωνας στο όνομα, γιατί καταγωγή Ιταλική έχει..... 1
SakafliaC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Αν μπορείς να πάρεις το Forza απλά μην το σκέφτεσαι άλλο, δεν υπάρχει κάποια σύγκριση με Kymco και Sym. Το Beverly όπως σου πα είναι λίγο διαφορετικό στυλ, αντίστοιχό του είναι το SH το οποίο μοιράζεται ίδιο κινητήρα με το Forza. 1
GIANNIS400 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 21/2/2021 στις 11:04 ΠΜ, SakafliaC είπε Αν μπορείς να πάρεις το Forza απλά μην το σκέφτεσαι άλλο, δεν υπάρχει κάποια σύγκριση με Kymco και Sym. Το Beverly όπως σου πα είναι λίγο διαφορετικό στυλ, αντίστοιχό του είναι το SH το οποίο μοιράζεται ίδιο κινητήρα με το Forza. Πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευής απο ΚΥΜΚΟ & SYM που σου θυμίζουν τα πλαστικα no name παιχνιδια. Aλλα ακουσα για την αναρτηση μπροστα που κοπαναει και για τους σιαγόνες που τρώγονται γρηγορα, βεβαια οι σιαγόνες στο νεο 350αρι μπορει να μην ειναι οι ιδιοι με το 300αρι, που απ οτι διαβασα μάλλον δεν θα ειναι. Αλλα οσο να ειναι αυτα με προβληματιζουν, ειδικα για τους σιαγονες. Στις 21/2/2021 στις 10:53 ΠΜ, VonLoutsos είπε Ιάπωνας στο όνομα, γιατί καταγωγή Ιταλική έχει..... δλδ το φορζα εζει Ιταλικο μοτερ? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από GIANNIS400
VonLoutsos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 4 hours ago, GIANNIS400 said: Πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευής απο ΚΥΜΚΟ & SYM που σου θυμίζουν τα πλαστικα no name παιχνιδια. Aλλα ακουσα για την αναρτηση μπροστα που κοπαναει και για τους σιαγόνες που τρώγονται γρηγορα, βεβαια οι σιαγόνες στο νεο 350αρι μπορει να μην ειναι οι ιδιοι με το 300αρι, που απ οτι διαβασα μάλλον δεν θα ειναι. Αλλα οσο να ειναι αυτα με προβληματιζουν, ειδικα για τους σιαγονες. δλδ το φορζα εζει Ιταλικο μοτερ? Δεν θα σου πω 100%, αλλά είμαι 99% σίγουρος πως όλο το μηχανάκι ειναι Made In Italy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα