Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι σε διλημα ανάμεσα στο νεο forza 350, beverli350, xchiting400, και tl500 2021 new, στις τιμες ειναι κοντα αυτα, το θελω για μεσα και εκτός πολης, εκτος πολης ταξιδακια max 100χλμ, το xchiting εχει καλες κριτικες και gps, πολυ χρησιμο το gps για οποιον δεν ξερει τα μερη οταν ταξιδευει. Παλι για beverli και forza εχω ακουσει πολυ καλα λογια. Δεν ξερω τι να κανω

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, GIANNIS400 said:

Ειμαι σε διλημα ανάμεσα στο νεο forza 350, beverli350, xchiting400, και tl500 2021 new, στις τιμες ειναι κοντα αυτα, το θελω για μεσα και εκτός πολης, εκτος πολης ταξιδακια max 100χλμ, το xchiting εχει καλες κριτικες και gps, πολυ χρησιμο το gps για οποιον δεν ξερει τα μερη οταν ταξιδευει. Παλι για beverli και forza εχω ακουσει πολυ καλα λογια. Δεν ξερω τι να κανω

Σε συνδυασμό γεγονός πως βγαίνει νέο Beverly(το οποίο όλο και καποιες παιδικές ασθένειες θα έχει) πιστεύω πως μόνο με καλή προσφορά-ξεστοκάρισμα αξίζει το 350.

Το Forza 350 και αυτό είναι καινούργιο (με το SH350 να έρχεται πιο κοντά στο Beverly) αλλα ως Honda ακριβό και θα έχει και σερβις και ανταλλακτικά ακριβά.

Το Sym το έχω χαζέψει από κοντά, δικύλινδρο πιο επιθετικό και μεγαλύτερο (νομίζω) από τα υπόλοιπα  πολύ καλή τιμή και ποιότητα SYM.

Kymco αν και ως μάρκα γενικά είναι καλή, θεωρώ πως και αυτό θα είναι στα επίπεδα του SYM.

Διαλέγεις και παίρνεις. Η σωστή συμβουλή είναι, έχεις καταλήξει σε 4 μηχανάκια, ποιό σου αρέσει πιο πολύ; Αυτό πάρε.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το sym tl500 σαν δικυλινδρο, υπερτερει στο ταξιδι απ τα αλλα, που ειναι μονοκυλινδρα. Αλλα εφοσον δεν θα πηγαινεις πανω απο 100χιλ μακρυα, ολα τα σκουτερ που αναφερεις θα τα καταφερουν μια χαρα. Στη θεση σου, αν εκανα μονο δυο-τρια μικροταξιδακια το χρονο, θα επαιρνα το beverly  που θεωρω οτι ειναι το πιο ευελικτο για την πολη. Αν τα ταξιδακια σου ομως ειναι συχνα, θα διαλεγα το sym. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Οτι και να παρεισ καλο ειναι , αλλα το χοντα ειναι ενα κλικ ανωτερο. ειναι χοντα τελος. ποιοτητα και μεταπωλητικη αξια. αλλο να οδηγεισ χοντα και αλλο συμ η κυμκο. καλα και αυτα αλλα ωσ 5 κ. το μπεβερλυ οχι δεν κανει για ταξιδια για μενα. με λιγα λογια εφοσων μπορεισ χοντα παρτο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mp123 είπε

Οτι και να παρεισ καλο ειναι , αλλα το χοντα ειναι ενα κλικ ανωτερο. ειναι χοντα τελος. ποιοτητα και μεταπωλητικη αξια. αλλο να οδηγεισ χοντα και αλλο συμ η κυμκο. καλα και αυτα αλλα ωσ 5 κ. το μπεβερλυ οχι δεν κανει για ταξιδια για μενα. με λιγα λογια εφοσων μπορεισ χοντα παρτο. 

To beverly δεν κανει για ταξιδια λογο θέσης οδηγησης? 

Το honda 350cc θα παρω μάλλον, αν και ακουσα οτι τα μπροστινα αμορτισερ στο προηγουμενο κοπανουσαν πολυ σε σχεση με άλλες μαρκες στις εγκαρσιες τομες και μάλλον κοπανουν και στο 350αρι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, mp123 είπε

δεν έχω άποψη για τα μηχανάκια μιας και δεν έχω οδηγήσει κανένα από αυτά αλλά 100 χμ που θέλει ο φίλος δεν είναι ταξιδι. 100 κάνεις στην πλάκα και με παπί. όσο χάλια και να είναι ένα μηχανάκι 350 cc το 2021, αυτή η διαδρομή δεν είναι άξια αναφοράς.

επίσης το να πάρω 500αρι (7000€) για να κάνω το μέγιστο διαδρομή 100χμ είναι too much για μένα και πεταμένα λεφτά (εκτός αν περισσεύουν, πάω πάσο). Εκτός αν αλλάξουν οι απαιτήσεις στη συνέχεια.

Σα να θέλω να σκοτώσω μύγα με μπαζούκας.

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GIANNIS400 είπε

To beverly δεν κανει για ταξιδια λογο θέσης οδηγησης? 

Το honda 350cc θα παρω μάλλον, αν και ακουσα οτι τα μπροστινα αμορτισερ στο προηγουμενο κοπανουσαν πολυ σε σχεση με άλλες μαρκες στις εγκαρσιες τομες και μάλλον κοπανουν και στο 350αρι

ολα κοπανανε.και το δικο μου το c400 x κοπαναει και εχει 8000 ευρω για 350 σκουτερ . αν θεσ χαλι παρε το 650 τησ bmw  στα 13000. 

τωρα οσο αφορα την επιλογη σου καλα θα κανεισ και θα παρεισ το χοντα. ειναι χοντα. πωσ να το κανουμε.

5 λεπτά πριν, Bitbit είπε

δεν έχω άποψη για τα μηχανάκια μιας και δεν έχω οδηγήσει κανένα από αυτά αλλά 100 χμ που θέλει ο φίλος δεν είναι ταξιδι. 100 κάνεις στην πλάκα και με παπί. όσο χάλια και να είναι ένα μηχανάκι 350 cc το 2021, αυτή η διαδρομή δεν είναι άξια αναφοράς.

επίσης το να πάρω 500αρι (7000€) για να κάνω το μέγιστο διαδρομή 100χμ είναι too much για μένα και πεταμένα λεφτά (εκτός αν περισσεύουν, πάω πάσο). Εκτός αν αλλάξουν οι απαιτήσεις στη συνέχεια.

εσυ πρεπει να εισαι πιτσιρικοσ. εμεισ των 40 φευγα ουτε για αστειο 100χλμ με παπι.απανω απο 300 τουλαχιστον και καναπεδατο σκουτερ για εμασ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mp123 είπε

ολα κοπανανε.και το δικο μου το c400 x κοπαναει και εχει 8000 ευρω για 350 σκουτερ . αν θεσ χαλι παρε το 650 τησ bmw  στα 13000. 

τωρα οσο αφορα την επιλογη σου καλα θα κανεισ και θα παρεισ το χοντα. ειναι χοντα. πωσ να το κανουμε.

εσυ πρεπει να εισαι πιτσιρικοσ. εμεισ των 40 φευγα ουτε για αστειο 100χλμ με παπι.απανω απο 300 τουλαχιστον και καναπεδατο σκουτερ για εμασ.

Εγω ειμαι 46χρ, ειχα ενα aprilia 125cc 2t το οποιο πουλησα περσι. Φαντασου απο ποδηλατο παω σε σκουτερ, ηταν του 1999 μοντελο

1 ώρα πριν, Bitbit είπε

100 πηγαινε και 100 ελα, δεν ειναι και τοσο ανετα, μαλλον δεν το διατυπωσα εγω καλα

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

Αυτη την καραμελα με τα honda κοψτε την καμια φορα, καποτε ,πριν 20 χρονια, ηταν ολα τα μηχανακια της japan, εκτος απο τα φθηνοπαπιά, τωρα μονο τα supersport νομιζω ειναι japan, ολα τα αλλα ειναι διασπαρτα σε ασιατικες χωρες. Δεν εχει την ποιοτητα που θα πρεπε ή που μας εχει συνηθισει μεσα στα χρονια. Εγω ψηφιζω beverly σαν καλυτερο overall για γενικη χρηση. Το honda  αν δεις ποσο εχουν τα αναλωσιμα ,θα δακρυσεις. Και μπουζι δικο του φοραει, κ οι σιαγωνες φυγοκεντρικου επιτηδες εχουν πολυ λιγο υλικο τριβης κ χρειαζεται συχνα σε σχεση με αλλα σκουτερ...κ ειναι κοστος

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, bill_zaf είπε

Αυτη την καραμελα με τα honda κοψτε την καμια φορα, καποτε ,πριν 20 χρονια, ηταν ολα τα μηχανακια της japan, εκτος απο τα φθηνοπαπιά, τωρα μονο τα supersport νομιζω ειναι japan, ολα τα αλλα ειναι διασπαρτα σε ασιατικες χωρες. Δεν εχει την ποιοτητα που θα πρεπε ή που μας εχει συνηθισει μεσα στα χρονια. Εγω ψηφιζω beverly σαν καλυτερο overall για γενικη χρηση. Το honda  αν δεις ποσο εχουν τα αναλωσιμα ,θα δακρυσεις. Και μπουζι δικο του φοραει, κ οι σιαγωνες φυγοκεντρικου επιτηδες εχουν πολυ λιγο υλικο τριβης κ χρειαζεται συχνα σε σχεση με αλλα σκουτερ...κ ειναι κοστος

αυτο το εχεις τσεκαρει, διοτι καπου ειδα γραμμενο οτι οι σαγονες ενος sym κρατησαν οσο του forza

Δημοσ.
Στις 11/2/2021 στις 1:26 ΜΜ, GIANNIS400 είπε

Eπειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, διαβάζοντας τεστ και συγκριτικά και ακούγοντας γνώμες και κάνοντας κουβέντες για μηχανές και στο τέλος την πάτησα γιατί πήρα την "καλύτερη" αλλά αυτή η "καλύτερη" δεν ήταν καλή για μένα, οδήγησε τα μηχανάκια που θες και πάρε αυτό που θα είναι καλό για σένα και μόνο γιατί εσύ θα το οδηγάς και εσύ πρέπει να αισθάνεσαι άνετα με αυτό.  

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε

αυτο το εχεις τσεκαρει, διοτι καπου ειδα γραμμενο οτι οι σαγονες ενος sym κρατησαν οσο του forza

Δεν ειπα οτι το sym ειναι τερας αξιοπιστιας απλα τα ανταλλακτικα του ειναι στο 1/3 του honda

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/2/2021 στις 6:07 ΠΜ, bill_zaf είπε

Δεν ειπα οτι το sym ειναι τερας αξιοπιστιας απλα τα ανταλλακτικα του ειναι στο 1/3 του honda

ναι άλλα εγραφαν στο στυλ οτι οι σιαγονες του sym κρατουν οπως κρατουν  του φορζα και υπονοούν οτι αντεχουν ικανοποιητικα και στα δύο, απλα δεν θυμαμε καλα που το ειχα διαβασει αυτο... παει κανα τριμηνο που το ειχα διαβασει και ειχα πεσει τυχαια επανω του, νομιζω στο σκουτερκλαμπ Ελλας

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

Δηστυχως δεν μπορεις να συγκρινεις ευκολα απο αποψεις διαφορων κατοχων γιατι μία ανηφορα να ανεβαινει ο ενας απο τους 2 ή να ζυγιζει 130κιλα ή να ειναι μονιμα 2καβαλο με υπερβαρους επιβατες τοτε η ζωη του συμπλεκτη μειωνεται δραματικα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...