Apatrikios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Σκέφτομαι να πάρω ένα Asus RT-AX82U και να το βάλω πίσω απο το Speedport plus της cosmote. Έχω static Ip. Έχω όμως κάποιες απορίες. PPoE κλήση λογικά δεν μπορώ να κάνω απο το Asus ετσι απλά,χωρις να μπλέξω με ρυθμίσεις απο την Cosmote.Λόγω static. Ούτε να βάλω το speedport σε bridge.Λόγω τηλεφωνίας. Αν συνδέσω την wan του asus με μια lan του speedport ,το asus θα πάρει internet ? Υπάρχει άλλος τρόπος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Ναι θα πάρει internet αλλά μάλλον το routing θα συνεχίσει να γίνεται απ το speedport. Ας επιβεβαιώσει κάποιος ότι με δεύτερη κλήση παίρνεις και μια dynamic IP. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να το βάλεις σε bridge mode και να αγοράσεις έναν voip adapter στα 30 ευρώ για να πάιξει και η τηλεφωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 On 11/02/2021 at 12:56, Apatrikios said: Σκέφτομαι να πάρω ένα Asus RT-AX82U και να το βάλω πίσω απο το Speedport plus της cosmote. Έχω static Ip. Έχω όμως κάποιες απορίες. PPoE κλήση λογικά δεν μπορώ να κάνω απο το Asus ετσι απλά,χωρις να μπλέξω με ρυθμίσεις απο την Cosmote.Λόγω static. Ούτε να βάλω το speedport σε bridge.Λόγω τηλεφωνίας. Αν συνδέσω την wan του asus με μια lan του speedport ,το asus θα πάρει internet ? Υπάρχει άλλος τρόπος ? τι θες να κανεις για να δεις τι θα παρεις?θες router ή απλα access point? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apatrikios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Θέλω το Speedport ,που έχει θύρα για DSL ,να ασχολείται μόνο με την τηλεφωνία. Όλη τη υπόλοιπη δουλειά να την κάνει το Asus (Routing,VPN,WiFi,Cosmote Tv) ,που δεν έχει όμως θύρα για DSL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα