Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,πριν κανα διμηνο εστησα ενα νεo pc και εβαλα την asus rtx 3070 tuf gaming oc,μεσα απο το προγραμματακι της asus εβαλα max temp τους 50 βαθμους οποτε οταν η καρτα φτανει σε αυτην την θερμοκρασια τα φανακια δουλευουν στο φουλ για να την κρατησουν εκει.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποιο προβλημα στην καρτα η στα φανακια απο αυτο,γιατι οταν τελειωσει το παιχνιδι τα φανακια πεφτουν στο 10-20% ενω οταν ξαναμπαινω στο επομενο ανεβαινουν στο 100% ;;

Δημοσ.

Για ποιο λόγο της βάζεις temp limit στους 50? Για τον θόρυβο? Για κατανάλωση? Σε review της έκδοσης αυτής βλέπω 62-64c σε full usage. Σίγουρα χάνεις αποδόσεις έτσι. Το καλύτερο θα ήταν να πειράξεις το fan curve πάντως. 

Λογικό να ανεβαίνουν στο 100%, ζημιά δεν μπορούν να πάθουν, έχουν σχεδιαστεί για άπειρα spins θεωρητικά.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Extinction είπε

Για ποιο λόγο της βάζεις temp limit στους 50? Για τον θόρυβο? Για κατανάλωση? Σε review της έκδοσης αυτής βλέπω 62-64c σε full usage. Σίγουρα χάνεις αποδόσεις έτσι. Το καλύτερο θα ήταν να πειράξεις το fan curve πάντως. 

Λογικό να ανεβαίνουν στο 100%, ζημιά δεν μπορούν να πάθουν, έχουν σχεδιαστεί για άπειρα spins θεωρητικά.

για κανενα συγκεκριμενο λόγο,ισως λογο λοξας δικιας μου δεν θελω να ανεβαινει πανω απο τους 50c.Μονο τα fan curve εχω πειραξει,volt και ρολογια ειναι μανισια δεν εχουν πειραχτει καθολου.

• Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, iSwearSheWas18 είπε

καλησπέρα,πριν κανα διμηνο εστησα ενα νεo pc και εβαλα την asus rtx 3070 tuf gaming oc,μεσα απο το προγραμματακι της asus εβαλα max temp τους 50 βαθμους οποτε οταν η καρτα φτανει σε αυτην την θερμοκρασια τα φανακια δουλευουν στο φουλ για να την κρατησουν εκει.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποιο προβλημα στην καρτα η στα φανακια απο αυτο,γιατι οταν τελειωσει το παιχνιδι τα φανακια πεφτουν στο 10-20% ενω οταν ξαναμπαινω στο επομενο ανεβαινουν στο 100% ;;

Ήμαρτον νο. 2

και υπάρχει πρόβλημα με τη λογική σου.

Δε θα χαλάσουν τα φανάκια από το 10-20% --> 100%

Θα χαλάσουν όμως σίγουρα μια ώρα αρχύτερα από την καταπόνηση όταν τα έχεις συνέχεια στο 100%.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που γινονται κατι r&d εκατομμυριων και τα διαψευδει τελικα ενας random user στο ιντερνετ πρεπει να σταματησει. Τα fans ειναι για να λειτουργουν με αυξομειωσεις, αλλα οχι και να δουλευουν στο 100% οσο εσυ παιζεις. Οι μνημες μπορουν να φτασουν μεχρι και 100 βαθμους και ο core μεχρι 80 οπου μετα θα εχεις thermal throttling, οχι οτι θα κανεις ζημια αν παει 85.

Ασε στοκ τα ορια και ριξε μεσω ab το curve στα [email protected] και τελειωνει εκει η υποθεση. 

guide

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...