BritGreek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Αγοράστηκε, παράδοση σήμερα το βράδυ. Την Κυριακή που θα τον δω, θα ανεβάσω photos. 1 1
jgeorgiou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Στις 12/2/2021 στις 11:52 ΠΜ, BritGreek είπε τι ακριβώς σημαίνει; Η τηλεόραση που θα συνδεθεί δεν έχει τέτοια ρύθμιση, γιατί δεν είναι καινούργια. Είναι μια απλή LED 32ρα LG δεκαετίας. Δεν βρήκα στις ρυθμίσεις κάτι σχετικό. 10ετίας , άρα fullHD μάλλον , οπότε να μην σε ανυσηχεί καθόλου το θέμα
BritGreek Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, μόλις τον πήρα για να τον φτιάξω. Πολύ μεγάλο το κουτί (ύψος, πλάτος), αλλά με ελάχιστο βάρος, και παντού ανοίγματα για αερισμό, ακόμα και στο επάνω μέρος. Ήταν τόσο ελαφρύ σε σχέση με τα υπόλοιπα μηχανήματα που έχω, που μπήκα σε σκέψεις και άνοιξα επί τόπου την κούτα της συσκευασίας γιατί νόμιζα ότι είχε γίνει λάθος. Σε λίγο τον βάζω στην πρίζα για πρώτη φορά. Οι θύρες USB είναι αυτές που βλέπετε, και στο μπροστινό μέρος, οι δύο δεξιά δεν υπάρχουν. Στο πίσω μέρος του κουτιού, είχε ένα χτύπημα στο σημείο του τροφοδοτικού, με αποτέλεσμα να έχει φύγει η βαφή. Φαίνεται στην εικόνα, δεν με πειράζει. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις συμβουλές. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edit. Δεν κατάφερα να κάνω disable το UEFI. Για να γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να εγκαταστήσω PCI κάρτα γραφικών. Δεν το έχω ξαναδεί, απλά θα παιδευτώ λίγο περισσότερο να βάλω και Linux που χρησιμοποιεί σε dual boot. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από BritGreek 2
BritGreek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Update: Ολοκλήρωσα την εγκατάσταση των βασικών προγραμμάτων. Ικανοποιητική απόδοση, αλλά διαφορά σε ταχύτητα σε σχέση με τους refurbished i3 στη δουλειά, προσωπικά δεν είδα, με εξαίρεση την εγκατάσταση των Windows η οποία ολοκληρώνεται σε 12 λεπτά. Το CD με τους drivers δεν το έβαλα, γιατί δεν έχει CD ο υπολογιστής, και στο Σύστημα φαίνονται περασμένοι όλοι οι drivers. Επίσης, οι emulators δουλεύουν ικανοποιητικά. 2
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, BritGreek είπε διαφορά σε ταχύτητα σε σχέση με τους refurbished i3 στη δουλειά, προσωπικά δεν είδα, Αναμενόμενο. Αυξήστε τις απαιτήσεις για να φανεί η απόδοσή του! 1
BritGreek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ερώτηση. To DVD με τους drivers είναι σημαντικό να τους περάσω; Τους πέρασα σε στικάκι, προσπάθησα να εγκαταστήσω τους VGA drivers, και βγάζει σφάλμα ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από BritGreek
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ κατεβάζω από το site της μητρικής τους τελευταίους και όταν πάω να τους εγκαταστήσω μου βγάζει μία ειδοποίηση ότι είναι εγκατεστημένη μια νεότερη έκδοση του driver, παρ' όλα αυτά εγκαθιστώ της μητρικής για να είμαι σίγουρος ότι είναι πλήρως εγκατεστημένοι (τα Windows βάζουν συνήθως ένα πως να το πω, γενικής χρήσης). Διαφορά έχω παρατηρήσει στο driver της κάρτας ήχου, όπου μου εγκαθιστά το πίνακα ελέγχου της κάρτας μαζί με έξτρα επιλογές. Τώρα αν χρησιμοποιείτε HDMI για ήχο, δεν θα δείτε διαφορά (όσον αφορά τη κάτα ήχου).
BritGreek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Εγώ κατεβάζω από το site της μητρικής τους τελευταίους και όταν πάω να τους εγκαταστήσω μου βγάζει μία ειδοποίηση ότι είναι εγκατεστημένη μια νεότερη έκδοση του driver, παρ' όλα αυτά εγκαθιστώ της μητρικής για να είμαι σίγουρος ότι είναι πλήρως εγκατεστημένοι (τα Windows βάζουν συνήθως ένα πως να το πω, γενικής χρήσης). Διαφορά έχω παρατηρήσει στο driver της κάρτας ήχου, όπου μου εγκαθιστά το πίνακα ελέγχου της κάρτας μαζί με έξτρα επιλογές. Τώρα αν χρησιμοποιείτε HDMI για ήχο, δεν θα δείτε διαφορά (όσον αφορά τη κάτα ήχου). Δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τίποτα. Βγάζει error. Στο site είναι η ίδια ημερομηνία με το DVD. Απρίλιος.
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Π.χ. στον driver του ethernet πατάτε το setup; Spoiler
BritGreek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Κατάφερα μετά από 2 restart να τα εγκαταστήσω όλα εκτός από τον VGA driver. Μου βγάζει αυτό.
JDROGAS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Τι κατεβαζεις συγκεκριμενα στειλε ενα λινκ. Τι λειτουργικο εβαλες 32η 64; 1
BritGreek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Τι κατεβαζεις συγκεκριμενα στειλε ενα λινκ. Τι λειτουργικο εβαλες 32η 64; To DVD που ήρθε με τον υπολογιστή χρησιμοποιώ, γιατί η έκδοση των drivers είναι ίδια με το site. Λειτουργικό 64bit. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από BritGreek
JDROGAS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Oι τελευταιοι ειναι αυτοι https://downloadcenter.intel.com/download/30148/Intel-Graphics-Windows-10-DCH-Drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα