Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Μου προτάθηκε κι αυτό και μπήκα σε σκέψεις...

https://www.cosmodata.gr/product/301725/

Να σας ρωτήσω κάτι; 

Ο υπολογιστής που είχατε δεν κατεβαζε bluestacks κτλπ μήπως γιατί η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που είχε δεν είχε direct x 11-12;

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερος επεξεργαστής, σχεδόν 50% ταχύτερος θεωρητικά, ελάχιστα υποδεέστερη κάρτα γραφικών σε σχέση με την GT1030 (υπάρχουν reviews 2200g vs GT1030 για να πάρεις μία ιδέα), η οποία όμως επηρεάζεται από την ταχύτητα των μνημών.

Τα 2666MHz που έχουν οι μνήμες την καθυστερούν αρκετά. Ιδανικά θέλει 3000MHz και άνω. Δεν γνωρίζω τι emulator θέλει να τρέξεις αλλά πιθανόν να μην έχεις κάποιο πρόβλημα.

Σε λεφτά βάζοντας ssd + GT1030 στον refub έρχεσαι στα ίδια.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Να σας ρωτήσω κάτι; 

Ο υπολογιστής που είχατε δεν κατεβαζε bluestacks κτλπ μήπως γιατί η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που είχε δεν είχε direct x 11-12;

Δεν προχωρούσε η εγκατάσταση. Έβγαζε μήνυμα να κάνω upgrade την κάρτα γραφικών. Δοκιμασμένο με 4 emulators. Είχε direct X κανονικά, απ' ότι θυμάμαι. Το ίδιο βγάζει και στα refurbished i3 της HP από Cosmodata. To δοκίμασα το πρωί.  

Δημοσ.

Πάντως έχει δίκιο ο φίλος Nik1239 από πάνω, έχει σημασία  και τι απαιτήσεις έχει ο emulator. Μπορεί μια απλή ενσωματωμένη κάρτα γραφικών intel  νεότερης γενιάς να σε καλύπτει πλήρως και να μην χρειάζεται να ξοδέψεις για έξτρα κάρτα γραφικών.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tony23 είπε

Καλύτερος επεξεργαστής, σχεδόν 50% ταχύτερος θεωρητικά, ελάχιστα υποδεέστερη κάρτα γραφικών σε σχέση με την GT1030 (υπάρχουν reviews 2200g vs GT1030 για να πάρεις μία ιδέα), η οποία όμως επηρεάζεται από την ταχύτητα των μνημών.

Τα 2666MHz που έχουν οι μνήμες την καθυστερούν αρκετά. Ιδανικά θέλει 3000MHz και άνω. Δεν γνωρίζω τι emulator θέλει να τρέξεις αλλά πιθανόν να μην έχεις κάποιο πρόβλημα.

Σε λεφτά βάζοντας ssd + GT1030 στον refub έρχεσαι στα ίδια.

Αυτός https://www.pcsales.gr/shop/computers-desktop-pc-laptop/refurbished-desktop-pc/desktop-pc-hp-elitedesk-800-g2-sff-intel-core-i5-6400t-8gb-ram-500gb-hdd-dvd-rw-windows-10 μου έρχεται 300 ευρώ στην πόρτα μου, με παράδοση αύριο το μεσημέρι, με ssd. 

Να τον πάρω τον καινούργιο, δεν είναι θέμα τα 20 ευρώ παραπάνω, αλλά πείτε μου πώς θα βρω windows 10 νόμιμα, εγώ που δεν έχω paypal. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BritGreek είπε

Δεν προχωρούσε η εγκατάσταση. Έβγαζε μήνυμα να κάνω upgrade την κάρτα γραφικών. Δοκιμασμένο με 4 emulators. Είχε direct X κανονικά, απ' ότι θυμάμαι. Το ίδιο βγάζει και στα refurbished i3 της HP από Cosmodata. To δοκίμασα το πρωί.  

Γενιά του i3 μήπως θέλει το νεώτερο directx 12; Γιατί νομίζω κάποιες hd δεν είχαν το 12 αλλά το 11

2 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Αυτός https://www.pcsales.gr/shop/computers-desktop-pc-laptop/refurbished-desktop-pc/desktop-pc-hp-elitedesk-800-g2-sff-intel-core-i5-6400t-8gb-ram-500gb-hdd-dvd-rw-windows-10 μου έρχεται 300 ευρώ στην πόρτα μου, με παράδοση αύριο το μεσημέρι, με ssd. 

Να τον πάρω τον καινούργιο, δεν είναι θέμα τα 20 ευρώ παραπάνω, αλλά πείτε μου πώς θα βρω windows 10 νόμιμα, εγώ που δεν έχω paypal. 

Prepaid έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Προσφερομαι εγω να στα παρω σιγα τον κοπο και τα εξοδα.

Αρκει να μπορεις να περασεις εσυ τα windows.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως σύμφωνα με τις προτεινόμενες απαιτήσεις του bluestacks (όχι τις ελάχιστες), η ενσωματωμένη που έχει ο i5-6400t σε καλύπτει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Prepaid έχεις;

Μπορώ να βρω.

Άρα αυτός με τον Ryzen (o καινούργιος) είναι συνολικά σημαντικά πιο γρήγορος από τους refurbished που παρέθεσα. Σωστά;

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, ναι είναι ταχύτερος, τώρα αν είναι τόσο σημαντικά ταχύτερος ώστε να το καταλάβεις με την απλή χρήση, δεν το νομίζω. Θα πρέπει ίσως να τους βάλεις δίπλα δίπλα για να δεις διαφορές.

Εκεί που θα τα πάει καλύτερα είναι ενδεχομένως στα παιχνίδια, ιδιαίτερα αν τα 8gb μνήμη που έχει είναι 2Χ4 και όχι 1Χ8.

Αγοράζοντας αυτόν με τον 2200g, έχεις ένα νεότερο μηχάνημα, καινούργιο, με μεγαλύτερες προοπτικές αναβάθμισης και 3 χρόνια εγγύσης (αχρείαστα να'ναι).

Βρήκα επίσης αυτό στα ίδια χρήματα http://www.cosmodata.gr/product/301704/ipologistes-anavathmisi/ipologistes/expert-pc/expert-pc-professional-i3-intel-core-i3-10100-8gb-ram-240gb-ssd

Όλα ίδια σχεδόν, άλλος επεξεργαστής, λίγο πιο γρήγορος, και η ενσωματωμένη του υπερκαλύπτει τις προτεινόμενες απαιτήσεις του bluestacks (αν χρησιμοποιήσεις τελικά αυτόν τον emulator).

Εν κατακλείδι αξίζουν αυτά τα 40-50 ευρώ που θα σου κοστίσει παραπάνω ένας καινούργιος από την Cosmodata;

Για μένα ναι

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...