Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποτε αφού δεν παίζει με την outdated on-board gpu θα παίξει με την outdated gt 710 gpu; Αυτό μου λες; Μήπως μπερδεύεις τι σημαίνει outdated; Δεν το συνεχίζω, αφού μάλλον στον βρόντο πάνε αυτά που λέω, εσύ έχεις βγάλει ήδη το πόρισμα σου.

Καλημέρα.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Όποτε αφού δεν παίζει με την outdated on-board gpu θα παίξει με την outdated gt 710 gpu; Αυτό μου λες; Μήπως μπερδεύεις τι σημαίνει outdated; Δεν το συνεχίζω, αφού μάλλον στον βρόντο πάνε αυτά που λέω, εσύ έχεις βγάλει ήδη το πόρισμα σου.

Καλημέρα.

Σταματα να ασχολεισαι με μενα nick............ο ανθρωπος ηθελε αυτο προσπαθησα να τον πεισω για τα ενσωματωμενα γραφικα δεν ηθελε.

Απομακρυσμενα δεν μπορεις να εξηγησεις μερικα πραγματα στις 2 και στις 3 η ωρα το πρωι.

Εκατσα προσπαθησα να τον βοηθησω γιατι ειδα οτι ειχε αναγκη ποιο ειναι το προβλημα σου;;;;;;

Ασχολησου σε παρακαλω με κατι αλλο εκτος απο εμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το να σταματήσω να ασχολούμαι με σένα σημαίνει οτι θα σε αφήνω να παραπληροφορεις τότε ζητώ συγνώμη μα δε θα το κάνω. Δεν έχω κάτι προσωπικό με σένα και όπου γράφεις σωστά κάνω και like. Στην προκειμένη είσαι λάθος όποτε δε θέλω να πάρεις τον άνθρωπο στον λαιμό σου και να πληρώσει ακριβότερα για κάτι χειρότερο. Αυτό κάνουμε εδώ μέσα, βοηθάμε αυτούς που δεν έχουν καλή γνώση του αντικειμένου. Περιμένω κι από άλλα μέλη να πάρουν θεση μήπως καταλάβεις τι λάθος σου.

Υγ λάθη κάνουμε όλοι, το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε και να βελτιωνομαστε μέσα από αυτά

Δημοσ.

Mα τι δεν καταλαβαινεις πια;;;;

Παραπληροφορηση εγω σοβαρα τωρα;;;;

Που συμβουλευεις τους παντες να μην παιρνουν single channel μνημες;;;;;;;;Φτιαχτηκαν τα συστηματα να παιζουν μονο σε dual;

Για ποιο λογο; για να αναγκαζεται ο καθενας να πεταει τις μνημες του και να πληρωνει διπλα χρηματα μετα για να παιρνει dual;

Kαι μιλας σε μενα για παραπληροφορηση;

Εαν εχεις να επιχειρηματολογισεις δεκτο να σε ακουσω.

Αλλα να κανεις παραθεση το μισο κειμενο του ανθρωπου οπως εσενα "βολευει" απλα και μονο για να κανεις παρατηρηση σε μενα....τοτε τι να πω ειλικρινα........δεν ξερω.

Απαντηση στο προβλημα δεν δινεις ομως,φτιαξε μου συστημα με 300 ευρω καινουργιο με καρτα γραφικων updated.

Καθεσαι πισω απο ενα πληκτρολογιο και εισαι ο Μεγας κριτης των παντων.

Λιγο σεβασμος δεν βλαπτει να το γνωριζεις αυτο!

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως παιδιά πιο πολυ συμφέρει να πάρει ένα σύστημα με τον  2200g παρά με ξεχωριστή κάρτα γραφικών ( GT1030 και άνω). Μια συνθεση που έκανα στα γρήγορα από το MGmanager με ssd 250 + 8g ram 3000Mhz, βγήκε  κοντά στα 320 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέληξα σε refurbished με ένα χρόνο εγγύηση, γιατί επείγει και θέλω να το έχω μέχρι αύριο το μεσημέρι. 

Μεταξύ αυτών των τριών, ποιο θα επιλέγατε για τη χρήση που έγραψα; Είμαι έτοιμος να πατήσω παραγγελία.

https://www.cosmodata.gr/product/344005/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/pc-refurbish-efkeries/dell-optiplex-7010-sff-intel-core-i5-3is-genias-34xx-8gb-ram-240gb-ssd-dvd-windows-10-pro

https://www.pcsales.gr/shop/computers-desktop-pc-laptop/refurbished-desktop-pc/desktop-pc-hp-elitedesk-800-g2-sff-intel-core-i5-6400t-8gb-ram-500gb-hdd-nvidia-710-dvd-rw-windows-10

https://www.pceasy.gr/desktop-pc/desktop-pc-hp-elitedesk-800-g2-sff-intel-core-i5-6400τ-8gb-ram-500gb-hdd-dvd-rw-windows-10

Επεξ/σία από BritGreek
Δημοσ.

Τα δύο τελευταία είναι τα ίδια, αν δεν κάνω λάθος, οπότε πας με το φθηνότερο. Το πρώτο το μόνο καλό που έχει είναι ο ssd.

Μάλιστα στο τελευταίο του βάζεις και μία GT1030 και είσαι μια χαρά (για παιχνίδια μιλάω). Ιδανικά θα έβαζα και έναν ssd αν γινόταν.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tony23 είπε

Τα δύο τελευταία είναι τα ίδια, αν δεν κάνω λάθος, οπότε πας με το φθηνότερο. Το πρώτο το μόνο καλό που έχει είναι ο ssd.

Μάλιστα στο τελευταίο του βάζεις και μία GT1030 και είσαι μια χαρά (για παιχνίδια μιλάω). Ιδανικά θα έβαζα και έναν ssd αν γινόταν.

Εννοείται, θα τα παραγγείλω με ssd και 8 ram. Την 1030 πού τη βρίσκω;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Αν το να σταματήσω να ασχολούμαι με σένα σημαίνει οτι θα σε αφήνω να παραπληροφορεις τότε ζητώ συγνώμη μα δε θα το κάνω. Δεν έχω κάτι προσωπικό με σένα και όπου γράφεις σωστά κάνω και like. Στην προκειμένη είσαι λάθος όποτε δε θέλω να πάρεις τον άνθρωπο στον λαιμό σου και να πληρώσει ακριβότερα για κάτι χειρότερο. Αυτό κάνουμε εδώ μέσα, βοηθάμε αυτούς που δεν έχουν καλή γνώση του αντικειμένου. Περιμένω κι από άλλα μέλη να πάρουν θεση μήπως καταλάβεις τι λάθος σου.

Υγ λάθη κάνουμε όλοι, το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε και να βελτιωνομαστε μέσα από αυτά

Μετά εγώ φταίω που είμαι OFFTOPIC σε άλλα θέματα 

Νομίζω πως κάποιος άλλος παραπληροφορει εδώ και οχι ο JDROGAS

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδεικτικά μερικές https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/111211_1180074/GDDR5-GeForce-GT-1030.html?o=gt1030&order_by=pricevat&order_dir=asc

Σου έβαλα μόνο αυτές με GDDR5 για τι υπάρχουν υποδεέστερες με GDDR4. Επίσης επειδή συνήθως τα κουτιά των refurbished δέχονται μόνο low profile κάρτες, αυτή που θα πάρεις να έχει και το low profile bracket, π.χ αυτή https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-GT-1030-2GH-LP-OC.html

Μήπως να πάρεις τον ssd και την μνήμη χώρια και να τα τοποθετήσεις εσύ;

Το λέω γιατί τα χρεώνει λίγο τσιμπιμένα.

Επεξ/σία από tony23
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, BritGreek είπε

, και να μπορεί να δει βίντεο στο yt σε καλή ανάλυση.  Και πάλι ευχαριστώ.

Αν η οθόνη/τηλεόραση που θα ενώσει για να βλέπει είναι 480 και 4κ να βάλει στο youtube πάλι 480 θα βλέπει.

Δημοσ.

Βρε παιδιά να πω κάτι; 

Έχω μηχάνημα με i5 4th gen λάπτοπ τι θέλετε να τρέξει ο υπολογιστής του ts να δω αν το τρέχει το δικό μου με τα hd 4400 και αν το τρέχει παίρνει ένα refurbished με 100€ και έχει ξεμπερδεψει ο φίλος 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...