Kostaspapadakis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Τώρα τελευταία ψάχνομαι για αμάξι γενικώς.Εγώ είναι στον Τειρεσία και για αυτο δεν μπορώ να το πάρω μέσω τράπεζας.Βρήκα ότι μπορώ να το πάρω με γραμμάτια αλλά μετα βρήκα ότι μπορώ να το πάρω με leasing.Θα ήθελα να ρωτήσω απο avis το leasing πάει μέσω τραπέζης? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
terry308 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Πόσα accounts ακόμα ;; Πόσα ιδια θέματα ακόμα ; Ποσό δύσκολο να επικοινωνήσεις απευθείας μ τις εταιρείες;;
Kostaspapadakis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Φίλε μου εγώ μια ερώτηση έκανα.Δεν ξέρω τι εννοείς.Εγώ έψαξα να βρω μήπως έχει γράψει κανένας τίποτα και δεν βρήκα αλλιώς δεν θα άνοιγα το πρώτο μου θέμα.Το μόνο που βρήκα είναι το avis και αν συμφέρει κάτι τετοιο.Τέλος πάντων αν ξέρει κάποιος να μου απάντηση.
Burgos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δεν χρειάζονται 3-4 θέματα με την ίδια ερώτηση. Μπορείς πολύ απλά να τηλεφωνήσεις στην Avis ή σε κάποια άλλη εταιρία leasing. Σκέψου μόνο όμως πως οι εταιρίες αυτές δεν είναι κορόιδα. Πριν προχωρήσουν σε σύμβαση θα σου ζητήσουν οικονομικά στοιχεία 5ετίας και πιθανόν να τσεκάρουν και Τειρεσία οπότε δεν είναι το πρόβλημα αν συμφέρει (που δεν συμφέρει αν δεν είσαι επαγγελματίας ώστε να δικαιολογείς έξοδα). Επίσης, ΔΕΝ αγοράζεις αυτοκίνητο με leasing αλλά το νοικιάζεις για ένα προκαθορισμένο διάστημα συνήθως 48 μηνών
terry308 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Burgos είπε Δεν χρειάζονται 3-4 θέματα με την ίδια ερώτηση. Μα δεν είναι ο Marios1234567 φτου και βγαίνω βρε γείτονα, είπαμε αφουου 🤣 Και δεν είναι η ίδια ερώτηση.. έχει μια α' ποικιλία Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από terry308
Kostaspapadakis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ.Καλό σου υπόλοιπο.
korakios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Πήγαινε σε μάντρες και πάρε ότι δυνατόν καλύτερο μπορείς να πάρεις με γραμμάτια . Κλείσε το λογαριασμό αυτόν και πόσταρε στο άλλο θέμα. Καινούριο αμάξι πάντως ΔΕΝ παίρνεις δυστυχώς.
zanskou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 απο τη στιγμη που εισαι στον τειρεσία ξεχνάς το leasing και οτιδήποτε άλλο. μόνο γραμμάτια αν καταφέρεις να βρεις πουθενά αλλά και οι μαντράδες δεν είναι χαζοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα