Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Τώρα τελευταία ψάχνομαι για αμάξι γενικώς.Εγώ είναι στον Τειρεσία και για αυτο δεν μπορώ να το πάρω μέσω τράπεζας.Βρήκα ότι μπορώ να το πάρω με γραμμάτια αλλά μετα βρήκα ότι μπορώ να το πάρω με leasing.Θα ήθελα να ρωτήσω απο avis το leasing πάει μέσω τραπέζης?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ μια ερώτηση έκανα.Δεν ξέρω τι εννοείς.Εγώ έψαξα να βρω μήπως έχει γράψει κανένας τίποτα και δεν βρήκα αλλιώς δεν θα άνοιγα το πρώτο μου θέμα.Το μόνο που βρήκα είναι το avis και αν συμφέρει κάτι τετοιο.Τέλος πάντων αν ξέρει κάποιος να μου απάντηση. 

Δημοσ.

Δεν χρειάζονται 3-4 θέματα με την ίδια ερώτηση. Μπορείς πολύ απλά να τηλεφωνήσεις στην Avis ή σε κάποια άλλη εταιρία leasing. Σκέψου μόνο όμως πως οι εταιρίες αυτές δεν είναι κορόιδα. Πριν προχωρήσουν σε σύμβαση θα σου ζητήσουν οικονομικά στοιχεία 5ετίας και πιθανόν να τσεκάρουν και Τειρεσία οπότε δεν είναι το πρόβλημα αν συμφέρει (που δεν συμφέρει αν δεν είσαι επαγγελματίας ώστε να δικαιολογείς έξοδα). Επίσης, ΔΕΝ αγοράζεις αυτοκίνητο με leasing αλλά το νοικιάζεις για ένα προκαθορισμένο διάστημα συνήθως 48 μηνών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Burgos είπε

Δεν χρειάζονται 3-4 θέματα με την ίδια ερώτηση. 

Μα δεν είναι ο Marios1234567 φτου  και βγαίνω βρε γείτονα, είπαμε αφουου 🤣

Και δεν είναι η ίδια ερώτηση.. έχει μια α' ποικιλία 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

Πήγαινε σε μάντρες και πάρε ότι δυνατόν καλύτερο μπορείς να πάρεις με γραμμάτια .
Κλείσε το λογαριασμό αυτόν και πόσταρε στο άλλο θέμα. Καινούριο αμάξι πάντως ΔΕΝ παίρνεις δυστυχώς.

Δημοσ.

απο τη στιγμη που εισαι στον τειρεσία ξεχνάς το leasing και οτιδήποτε άλλο. μόνο γραμμάτια αν καταφέρεις να βρεις πουθενά αλλά και οι μαντράδες δεν είναι χαζοί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...