Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Valentine's Day Sale

Τα συγκεκριμένα μοντέλα που λέω στον τίτλο δεν είναι λίγα, 78 είναι.
Η προσφορά ισχύει μέχρι Δευτέρα βράδυ.

Δεν βρίσκω ανταγωνισμό από Ελλάδα για να βάλω σύγκριση.
Οι εκπτώσεις είναι πραγματικές πάντως, το σάιτ ήταν υπό παρακολούθηση. 😎

Αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει, ξέρετε αν κάποιο μοντέλο είναι για ψηλούς;
Εννοώ για πραγματικά ψηλούς. Στα 2 μέτρα με 110 κιλά.

Επεξ/σία από ekkli
ημερομηνία λήξης ξέχασα
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekkli είπε

Valentine's Day Sale

titan XL 180 - 208cm και 100 - 180kg

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekkli είπε

Valentine's Day Sale

σε καθε "γιορτη" black friday -  νεα χρονια - halloween. την ιδια "εκπτωση" βαζουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Ισχύει αυτό που λέειν ο αγαπητός Megatontnt, είτε blackfriday είτε όχι μόνο τοσα χρήματα κόβουν ΜΑΞ. Τσίπηδες ή όχι, εσείς αποφασίζετε.
2. Ως κάτοχος μιας Titan εδώ και ένα χρόνο και σχεδόν περνώντας όλη μου τη μέρα στον υπολογιστή, με ένα μαξιλαράκι μέσης (της Ομέγκα μου κανανε 50% off), (χωρίς το μαξιλαράκι είχα φοβερούς πόνους, το lumbar support system της Titan είναι αθλιο)
έχω να πω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ. Με οποιαδήποτε άλλη καρέκλα θα 'χε διαλυθεί η μέση μου. Κατασκευαστικά είναι άψογη, τα υλικά πολύ καλά και γενικώς είναι επένδυση. Είμαι 1.78 75kg και η Titan είναι οριακή. Άμα είσαι 1.90+ τότε η Titan XL είναι μονόδρομος.

Επεξ/σία από Tartaros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί εννοείς ότι είναι οριακή η Titan για 1.78 75Kg; Δηλαδή είναι στο όριο του να είναι μικρή ή μεγάλη για σένα;

Και εγώ κάπου τόσο είμαι, ίσως ελάχιστα πιο βαρύς, ποιά θα ήταν πιο κατάλληλη για μένα; Titan ή Omega;

Με PU επένδυση έχεις; Παρατήρησες τίποτε αρχές φθοράς στην επένδυση ή στα πλαστικά/βίδες; Τριγμούς;

Επεξ/σία από mcgerger
Δημοσ.

εγώ πηρα την titan XL. ναι πολλα τα χρηματα. δεν ειχα ποτέ καποια "καλη" καρέκλα γραφείου. Αλλα επίσης μειονέκτημα χρειάζομαι ακομα ενα μαξιλάρι της μεσης.
ειμαι 183 95κ.

4 hours ago, Tartaros said:

1. Ισχύει αυτό που λέειν ο αγαπητός Megatontnt, είτε blackfriday είτε όχι μόνο τοσα χρήματα κόβουν ΜΑΞ. Τσίπηδες ή όχι, εσείς αποφασίζετε.
2. Ως κάτοχος μιας Titan εδώ και ένα χρόνο και σχεδόν περνώντας όλη μου τη μέρα στον υπολογιστή, με ένα μαξιλαράκι μέσης (της Ομέγκα μου κανανε 50% off), (χωρίς το μαξιλαράκι είχα φοβερούς πόνους, το lumbar support system της Titan είναι αθλιο)
έχω να πω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ. Με οποιαδήποτε άλλη καρέκλα θα 'χε διαλυθεί η μέση μου. Κατασκευαστικά είναι άψογη, τα υλικά πολύ καλά και γενικώς είναι επένδυση. Είμαι 1.78 75kg και η Titan είναι οριακή. Άμα είσαι 1.90+ τότε η Titan XL είναι μονόδρομος.

αν βρεθεί κάποιο μαξιλάρι θα ήθελα να μου το πείτε, η αν το βρουμε καπου φθηνα.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, mcgerger είπε

Τί εννοείς ότι είναι οριακή η Titan για 1.78 75Kg; Δηλαδή είναι στο όριο του να είναι μικρή ή μεγάλη για σένα;

Και εγώ κάπου τόσο είμαι, ίσως ελάχιστα πιο βαρύς, ποιά θα ήταν πιο κατάλληλη για μένα; Titan ή Omega;

Με PU επένδυση έχεις; Παρατήρησες τίποτε αρχές φθοράς στην επένδυση ή στα πλαστικά/βίδες; Τριγμούς;

Οριακή όχι τόσο σε θέμα κιλών όσο σε θέμα ύψους. Η κατασκευή ξαναλέω είναι άψογη, ζυγίσει 40 κιλά η καρέκλα, οι μηχανισμοί και τα υλικά δεν υπάρχουν, ενα χρόνο κάθομαι και είναι σαν όταν την πρωτοπήρα.
Omega δε θα πήγαινα σίγουρα. Είναι πολύ fixed και στενή, θαρρώ είναι μόνο gaming. Titan με μαξιλαράκι lumbar support Η΄ αν είσαι πάνω από 1.85, θα τα σκαγα κ θα πηγαινα Titan XL. Στη τελική  μια φορά θα τα σκάσεις εγώ πιστεύω αυτή η καρέκλα θα μου μείνει 10 χρόνια. Επίσης, όταν τους έστειλα για το μαξιλαράκι είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος από το support τους. Τέλος, το PU leather είχα διαβάσει ότι είναι κακής ποιότητας και ότι σκάει και ξεφλουδίζει σε μερικά χρόνια, κάνοντας την καρέκλα που θα άντεχε πολύ παραπάνω, να χάνει ζωή. Γιαυτό επέλεξα και πήρα cloth και χρησιμοποιώ custom ραμμένο κάλλυμα για να μην λεκιάζει από φαγιά, καφέδες και στάμπα απ τον κώλο μου το καλοκαιρί που ιδρώνουμε. 😂 

18 ώρες πριν, Megatontnt είπε

εγώ πηρα την titan XL. ναι πολλα τα χρηματα. δεν ειχα ποτέ καποια "καλη" καρέκλα γραφείου. Αλλα επίσης μειονέκτημα χρειάζομαι ακομα ενα μαξιλάρι της μεσης.
ειμαι 183 95κ.

αν βρεθεί κάποιο μαξιλάρι θα ήθελα να μου το πείτε, η αν το βρουμε καπου φθηνα.

Λογικα το Omega memory foam lumbar support pillow είναι εξαντλημένο και σε μένα ήτανε αλλά τους έστειλα κ τους είπα ότι αγόρασα μπλα μπλα και μου πανε κατσε θα σου βρούμε και μου το στειλανε 50% off. Αλλιώς προτείνω amazon, γράψε memory foam lumbar support pillow και πάρε ένα από τα καλά. 

• Like 1
Δημοσ.

Σαν παιδί που μεγάλωσα διαβάζοντας κ παίζοντας σε καρέκλες κουζίνας η γραφείου των 5000-10000δρχ έχω να δήλωσα ότι αν κάθεστε πολλές ώρες στη καρέκλα μην σκεφτείτε ποτέ τα χρήματα που θα δώσετε...

Τα δίνετε σε ανεμιστήρες με φωτάκια κ ότι άλλη @@ υπαρχει κ μετά λέτε ότι η καρέκλα είναι πολύ ακριβή...

δύο πράγματα στη ζωή σας πρέπει να είναι ακριβά κ σωστά.η καρέκλα που δουλεύετε κ το στρώμα που κοιμαστε...

Το 2016 μετά από 15 φτηνές καρέκλες του Νίκου έκανα την υπέρβαση κ πήρα μια:

https://www.dxracer-europe.com/en/iron-series/iron-i11-nw 

Η Καλύτερη αγορά για το κορμί μου που έχω κάνει ποτέ...κ γω λυπομουν τα χρήματα...θα την ξαναεοαιρνα έστω κ αν κόστιζε τα δίπλα ....

1.87 ύψος κ 92κιλα.ταιριαζει απόλυτα για τους λίγο πάνω-κατω.

για τις secretlab δεν έχω άποψη αλλά αν ψάχνετε καρέκλα δείτε κ τις dx racer.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/2/2021 στις 11:37 ΠΜ, Tartaros είπε

Λογικα το Omega memory foam lumbar support pillow είναι εξαντλημένο και σε μένα ήτανε αλλά τους έστειλα κ τους είπα ότι αγόρασα μπλα μπλα και μου πανε κατσε θα σου βρούμε και μου το στειλανε 50% off. Αλλιώς προτείνω amazon, γράψε memory foam lumbar support pillow και πάρε ένα από τα καλά. 

Καλημέρα, τι θα πρότεινες να προσέξω σε αυτά; Έχω μία genesis καρέκλα του eshop και έλεγα να πάρω ένα μαξιλάρι σαν αυτά που προτείνεις, θεωρώ θα βοηθήσει. Με μία αναζήτηση βρήκα αυτό το άρθρο που προτείνει το everlasting comfort μαξιλάρι που έχει και πολύ καλές αξιολογήσεις, απλά θα προτιμούσα να το βρω από άλλο amazon να μη μπλέξω τώρα με το αγγλικό. Ακόμα καλύτερα από Ελλάδα.

Δημοσ.
Στις 15/2/2021 στις 10:17 ΠΜ, s2117 είπε

Καλημέρα, τι θα πρότεινες να προσέξω σε αυτά; Έχω μία genesis καρέκλα του eshop και έλεγα να πάρω ένα μαξιλάρι σαν αυτά που προτείνεις, θεωρώ θα βοηθήσει. Με μία αναζήτηση βρήκα αυτό το άρθρο που προτείνει το everlasting comfort μαξιλάρι που έχει και πολύ καλές αξιολογήσεις, απλά θα προτιμούσα να το βρω από άλλο amazon να μη μπλέξω τώρα με το αγγλικό. Ακόμα καλύτερα από Ελλάδα.

Δεν έχω ιδέα δεν έχω δοκιμάσει κάνενα πέρα από της Omega οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω. Φαντάζομαι ότι you cant go wrong with either of them εφόσον δε πάρεις το πιο φτηνιάρικο.

• Like 1
Δημοσ.

Από Νοέμβριο πάντως που παρακολουθώ έχουν σίγουρα έκπτωση 70 ευρώ+δωρεάν μεταφορικά, οπότε νομίζω ότι δεν  αποτελεί προσφορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...