BadBoy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Υπερβολικά ανοιχτόχρωμο για τα γούστα μου, ελπίζω να μην εγκαταλείπουν το dark mode. 1
AntiCambeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Το αρνητικό στο android είναι η μικρή υποστήριξη του software.Εμένα το κινητό έχει σταματήσει να παίρνει security patches από τον Σεπτέμβριο του 2019 και είναι με android 9.Οπως πολλοί, κρατάω κάποιο κινητό 2-3 χρόνια εφόσον με καλύπτει. Δεν έχω βάλει τραπεζική εφαρμογή και προσέχω αν κατεβάσω κάτι εκτός Playstore.Σε browsing μπαίνω σε ανώνυμη περιήγηση και έχω το Malwarebytes+1 antivirus.Και τα 2 έχουν βρεί πχ κάποιο malware κλπ. 1
AtiX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, Black Demis είπε αλλο νέες εκδόσεις και άλλο τα security uodates το δεύτερο λίγοι το κυνηγάνε (και κακός) το πρώτο αποτελεί αρρώστια για πάμπολλους (ψυχαναγκασμός) Φίλε μου δεν αναφερόμουν στα security updates αφού και ο ίδιος ο Bil79 το ξεχωρίζει... 1
bobos73 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Είναι οξύμωρο και αντιφατικό ,να διαβάζεις πως η Google εργάζεται σε μια τέτοια κατεύθυνση, όταν η ίδια, είναι η νούμερο 1 εταιρεία που κάνει χρίση προσωπικών δεδομένων. …..έχω την εντύπωση ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αίσθημα ασφαλείας για τον χρήστη, που αυτό είναι ακόμη χειρότερο…
ScorpioX777 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, keysmith είπε Μέχρι να πάρουν τα κινητά το 12 θα κυκλοφορούν screenshots από το 14.. Αυτή η Google βγάζει (major) εκδόσεις λειτουργικού (ή έτσι πιστεύει αλλάζοντας το νούμερο) πιο συχνά από ότι οι browsers. με τους ρυθμούς αυτούς θα τους τελειώσουν τα διψήφια νούμερα και θα πάμε σε τριψήφια.. Πραγματικά αναπολώ τις εποχές που "μικρές" αλλαγές ήταν "υπο-έκδοση" πχ από 2.2 πηγαίναμε στη 2.3 και όχι από το 2 στο 4 για ψυλλουπήδημα.. Αλλάζουν οι εκδόσεις και δεν ξέρουμε τι άλλαξε. Εντάξει εδώ τουλάχιστον η διαφορά είναι "αισθητική" στο UI και κάτι θα πάρουμε πρέφα. Από το 9 στο 10 ας πούμε τι άλλαξε; Από το 8 στο 9; Αυτό εννοώ.. Δεν νομιζω...στις ναυαρχιδες Samsung εγινε ας πουμε το final release του Android 11 8 Σεπτεμβριου και μεσα στο Δεκεμβριο το ειχαν παρει, αν σκεφτουμε οτι χρειαζεται και καποιο διαστημα να τεσταρουν αρκετα πραγματα μια χαρα ειναι το τριμηνο. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από ScorpioX777
panathatube Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Black Demis είπε αλλο νέες εκδόσεις και άλλο τα security uodates το δεύτερο λίγοι το κυνηγάνε (και κακός) το πρώτο αποτελεί αρρώστια για πάμπολλους (ψυχαναγκασμός) Δεν είναι άλλο οι νέες εκδόσεις άλλο οι ενημερώσεις ασφαλείας. Οι νέες εκδόσεις είναι και σαφώς ασφαλέστερες και οι εφαρμογές προσαρμόζονται σε αυτές δεν είναι απλώς skins με αισθητικές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά. Αν έχεις Android 8 λχ το κινητό σου δεν είναι ό,τι ασφαλέστερο... 12 ώρες πριν, BadBoy είπε Υπερβολικά ανοιχτόχρωμο για τα γούστα μου, ελπίζω να μην εγκαταλείπουν το dark mode. Απ' ό,τι κατάλαβα η απόχρωση ακόμη και των εικονιδίων θα προσαρμόζεται αναλόγως του φόντου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε φόντο έρημο. Πέραν αυτών το conversations hub (messenger, WhatsApp, RCS,SMS όλα απ' ένα σημείο) μού θυμίζει το contacts hub των Windows Phones. Αισθητικά βλέπω ότι η Google έχει επηρεαστεί από το One UI κάτι κατ' εμέ καλό. Πάλι με χρόνια με καιρούς ελπίζω να δούμε και glanceable information στα εικονίδια αλά Windows live tiles. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από panathatube
MikeKata Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Το αρνητικό στο android είναι η μικρή υποστήριξη του software.Εμένα το κινητό έχει σταματήσει να παίρνει security patches από τον Σεπτέμβριο του 2019 και είναι με android 9.Οπως πολλοί, κρατάω κάποιο κινητό 2-3 χρόνια εφόσον με καλύπτει. Δεν έχω βάλει τραπεζική εφαρμογή και προσέχω αν κατεβάσω κάτι εκτός Playstore.Σε browsing μπαίνω σε ανώνυμη περιήγηση και έχω το Malwarebytes+1 antivirus.Και τα 2 έχουν βρεί πχ κάποιο malware κλπ. Συγγνώμη φίλε, με όλο το σεβασμό, αλλά πόσων ετών είναι το τηλέφωνο; Όσα τηλέφωνα του 2018 ξέρω, παίρνουν τουλάχιστον Android 10 (βγήκε Σεπτέμβρη του 2019) κάποια στιγμή. Μέχρι και το Redmi Note 4x του 2017 που είχα ως πριν κάτι μήνες, low budget τηλέφωνο, πήγε από Android 6 ως Android 9 (MIUI 11). Όσο για τα antivirus, ειλικρινά, από το 2011 που χρησιμοποιώ Android, δεν έχω χρειαστεί ποτέ. 18 λεπτά πριν, panathatube είπε Απ' ό,τι κατάλαβα η απόχρωση ακόμη και των εικονιδίων θα προσαρμόζεται αναλόγως του φόντου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε φόντο έρημο. Έχω την εντύπωση πως αυτό με τα εικονίδια συμβαίνει με τις εφαρμογές και τα widgets του κατασκευαστή όπου μπορούν να κάνουν fine tune το launcher (π.χ Google σε Pixel κλπ). Κρίνω από την "ασυμβατότητα" που έχω συναντήσει ανάμεσα σε launcher και icon packs, για αυτό το λέω.
panathatube Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, MikeKata είπε Συγγνώμη φίλε, με όλο το σεβασμό, αλλά πόσων ετών είναι το τηλέφωνο; Όσα τηλέφωνα του 2018 ξέρω, παίρνουν τουλάχιστον Android 10 (βγήκε Σεπτέμβρη του 2019) κάποια στιγμή. Μέχρι και το Redmi Note 4x του 2017 που είχα ως πριν κάτι μήνες, low budget τηλέφωνο, πήγε από Android 6 ως Android 9 (MIUI 11). Όσο για τα antivirus, ειλικρινά, από το 2011 που χρησιμοποιώ Android, δεν έχω χρειαστεί ποτέ. Έχω την εντύπωση πως αυτό με τα εικονίδια συμβαίνει με τις εφαρμογές και τα widgets του κατασκευαστή όπου μπορούν να κάνουν fine tune το launcher (π.χ Google σε Pixel κλπ). Κρίνω από την "ασυμβατότητα" που έχω συναντήσει ανάμεσα σε launcher και icon packs, για αυτό το λέω. Νομίζω γενικότερα ότι η χρησιμότητα των εκκινητών (launchers ελληνιστί) περιορίζεται και θα περιοριστεί περισσότερο στο μέλλον εκτός αν προσφέρουν κάτι εντελώς διαφορετικό (Ratio, Launcher 10, Niagara πχ). Ειδικά στο One UI μπορείς να κάνεις τρελές προσαρμογές αισθητικά και χρηστικά. Αν βάλεις δε και το NiceLock είναι απίστευτη η παραμετροποίηση.
sarthron Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, bobos73 είπε Είναι οξύμωρο και αντιφατικό ,να διαβάζεις πως η Google εργάζεται σε μια τέτοια κατεύθυνση, όταν η ίδια, είναι η νούμερο 1 εταιρεία που κάνει χρίση προσωπικών δεδομένων. …..έχω την εντύπωση ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αίσθημα ασφαλείας για τον χρήστη, που αυτό είναι ακόμη χειρότερο… Δεν είναι ούτε οξύμωρο ούτε αντιφατικό, γιατί ο μόνος λόγος που το κάνουν είναι για να έχουν μικρότερη πρόσβαση τρίτοι σε αυτά τα δεδομένα, ώστε να μπορούν να τα πουλάνε πιο ακριβά. Το ίδιο ακριβώς κάνει και η Apple γι αυτό και είναι στα μαχαίρια με την facebook. Η ασφάλεια και η διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων είναι απλά το marketing που θα πουλήσουν στους καταναλωτές, όπως έκανε απολύτως επιτυχημένα φέτος η Apple και ακολούθησε και η Samsung με τους φορτιστές, για δήθεν περιβαλλοντικούς λόγους. 2
MikeKata Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, panathatube είπε Νομίζω γενικότερα ότι η χρησιμότητα των εκκινητών (launchers ελληνιστί) περιορίζεται και θα περιοριστεί περισσότερο στο μέλλον εκτός αν προσφέρουν κάτι εντελώς διαφορετικό (Ratio, Launcher 10, Niagara πχ). Ειδικά στο One UI μπορείς να κάνεις τρελές προσαρμογές αισθητικά και χρηστικά. Αν βάλεις δε και το NiceLock είναι απίστευτη η παραμετροποίηση. Συμφωνώ ως προς τις δυνατότητες, αλλά πρέπει να σου αρέσει και το θέμα/εικονίδια. Προσωπικά, χρησιμοποιούσα αποκλειστικά Nova γιατί μου προσέφερε τη δυνατότητα να το φέρω σε Pixel-like κατάσταση (δε χωνεύω με τίποτα το MIUI). Τώρα στο Poco F2 Pro που έχω, οπτικά είναι αποδεκτός ο προεγκατεστημένος Poco Launcher, αν και εκεί άλλαξα το icon pack. 1 ώρα πριν, panathatube είπε Ratio Ο Ratio μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα όσο τον χρησιμοποίησα και κάνει ακριβώς τη δουλειά για την οποία βγήκε, δηλαδή να μη σε αποσπά το τηλέφωνο από τις εργασίες σου.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, MikeKata είπε Συγγνώμη φίλε, με όλο το σεβασμό, αλλά πόσων ετών είναι το τηλέφωνο; Όσα τηλέφωνα του 2018 ξέρω, παίρνουν τουλάχιστον Android 10 (βγήκε Σεπτέμβρη του 2019) κάποια στιγμή. Μέχρι και το Redmi Note 4x του 2017 που είχα ως πριν κάτι μήνες, low budget τηλέφωνο, πήγε από Android 6 ως Android 9 (MIUI 11). Όσο για τα antivirus, ειλικρινά, από το 2011 που χρησιμοποιώ Android, δεν έχω χρειαστεί ποτέ. Το XZ1 έχω που βγήκε τον Σεπτέμβριο του 2017 με android 8, πήρε την 9 και τέλος, άνετα θα μπορούσαν να δώσουν και την 10.Για αυτό τον λόγο αρκετός κόσμος έκραζε την Sony. Απλά το αγόρασα τον Νοέμβριο του 2018, ευτυχώς πολύ φθηνά.Για να έχω Android 10+11 και κινητό με αντίστοιχο hardware-επιδόσεις, θα πρέπει να δώσω τουλάχιστον 250-300€. Ετσι είναι η λογική του android, οι κύριες εκδόσεις δίνονται με βάση την ημερομηνία κυκλοφορίας.Βλέπουμε φθηνά κινητά να ενημερώνονται και κινητά ναυαρχίδες με διπλάσια και τριπλάσια τιμή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα