Προς το περιεχόμενο

Rallye Acropolis 2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα παει 2001-2, κάπου εκει...

εχω και μια φοβερη ιστορία να θυμάμαι που παραλίγο να σκοτοωθούμε 3 φορές σε μια μέρα. την μια γιατι ήμασταν καταλάθος με αμάξι μπροστα απο αγωνιστικο σε διαδρομή βουνου χωρις χωρο να κάνουμε στην άκρη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

εχω και μια φοβερη ιστορία να θυμάμαι που παραλίγο να σκοτοωθούμε 3 φορές σε μια μέρα. την μια γιατι ήμασταν καταλάθος με αμάξι μπροστα απο αγωνιστικο σε διαδρομή βουνου χωρις χωρο να κάνουμε στην άκρη...

Ωπ σοβαρή μ@λ@κι@ αυτή! 😶

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Στο ΟΑΚΑ?Τρελη εμπειρια, εγινε και την επομενη χρονια χωρις την ιδια επιτυχια.Την πρωτη φορα ηταν γεματο το ΟΑΚΑ θυμαμαι...Μας ειχε τρελανει ο Σολμπεργκ!

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ωπ σοβαρή μ@λ@κι@ αυτή! 😶

ειναι απο αυτες τις φορές που σου παιζουν τα φωτα ασταμάτητα και ξέρεις οτι δεν εισαι πιο γρηγορος 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακολουθούσα το Ακρόπολις όταν οι αγωνιζόμενοι οδηγοί όργωναν όλη την Ελλάδα κάνοντας σε 3 αγωνιστικές ημέρες  σχεδόν 3000 Km  που τα  950-1000 Km  ήταν οι 55-60 ειδικές διαδρομές, με εκκίνηση κάτω από την Ακρόπολη   έφθανε ως την Μακεδονία  για να καταλήξει την τελευταία ημέρα στην Πελοπόννησο και να επιστρέψει για τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο.

Όταν άρχισε να συρρικνώνετε  σε μία περιοχή και να μειώνονται τα χιλιόμετρα των ειδικών άρχισα να μην το πολυπαρακολουθώ.

Οταν έγινε "in"  και μπήκε στο ΟΑΚΑ, στον Ιππόδρομο κλπ σταμάτησε τελείως να με ενδιαφέρει και να το παρακολουθώ

Ο ήχος του γεμάτου μοτέρ μέσα στην ρεματιά που το άκουγες  να έρχεται και περίμενες  να σκάσει στην στροφή για να το δεις,  η μυρωδιά της σκόνης δεν μπορούσαν να αντικατασταθούν....

Επεξ/σία από teot
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ, αν κ η πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ ήταν εντυπωσιακή!

Εγώ θέλω να μάθω πού μπορώ να βρω τα ονόματα των ειδικών του Ράλι το 2005, γιατί δεν τα βρίσκω online όσο κι αν έχω ψάξει!

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Κι  εγω  τα  παρατησα   οταν   κοπηκε  η  πελοποννησος  και  τα   σπαστηρια  της...

Θυμαμαι   ακομα   τον  συχωρεμενο   τοιβονεν   με  την   ασκονα400   να   βγαινει   μουγκριζοντας   απο   φαραγγι  

στα  γερανεια   10   το  βραδυ   σε   απολυτο   σκοταδι   οπου   ερχοταν   με   100+   και   φαινοντουσαν   μονο

οι   6   προβολεις-καρφια  να   ανεβοκατεβαινουν   σα   ρυθμικα  σε  ντισκο!

Και   ακομα   παλιοτερα   το  76   τον   συχωρεμενο   επισης  τρελλαρα   χαρυ   σελστρομ  η  καλστρομ   με   την

ντατσουνα  του   να   πηγαινει  "δεν   υπαρχει   αυριο  για  μενα"  στις  καρουτες  νομιζω  οταν  οι

λαντσιες  οι  αλπινες  οι  τογιοτες  ειχαν   εγκαταλειψει   ελαφρωμενες   απο   τα   ανταλλακτικα   που

ειχαν   αφησει   πισω.....😄

spacer.png

ΥΓ.Απο   κεινα   τα  χρονια   ειχε   μεινει   η  φραση   σε   κριτικη   μεταχειρισμενου   αυτοκινητου  οταν

ηταν   ψιλοσουργελο....."Τι   καρουτα   ειναι   αυτη?"...🤩

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μήπως θυμάται κανείς, στο Ακρόπολις του 2005, σε ποιά ειδική, κάπου κοντά στην Ελάτια (ίσως Ζέλι, Ελευθεροχώρι ή κάποια άλλη) υπήρχε ένα μικρό κομμάτι με νερό, που έμπαιναν τότε τα wrc στο πέρασμά τους και μάζευε αρκετό κόσμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, LouCi4er είπε

zoranb,πολυ θα ηθελα να σε γνωρισω,μου φαινεσαι πολυ ενδιαφερων τυπος φιλε.

Φαίνομαι, αλλά δεν είμαι! :D

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Μήπως θυμάται κανείς, στο Ακρόπολις του 2005, σε ποιά ειδική, κάπου κοντά στην Ελάτια (ίσως Ζέλι, Ελευθεροχώρι ή κάποια άλλη) υπήρχε ένα μικρό κομμάτι με νερό, που έμπαιναν τότε τα wrc στο πέρασμά τους και μάζευε αρκετό κόσμο;

Η ειδική που ψάχνεις είναι το Ρεγγίνι που τερμάτιζε "διπλα" από την αφετηρία της Ελάτειας.

Δες εδώ στο 4.40

https://youtu.be/EfLTk5u7SfQ

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...