ennia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 καλησπερα σε ολους, πριν ενα μηνα περιπου πηρα 3 φορμες απο αυτο το σιτε. πληρωσα με καρτα. τα ρουχα δεν εχουν εμφανιστει και δεν μπορω να βρω και κανεναν σε τηλ ή μαιλ. μηπως είχε κανενας απο σας παρα κατι απο κει?
koulkos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Με μια πρόχειρη αναζήτηση, τα κλαις ήδη.
SabotazNic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Οταν το site λεγεται sneakersville αλλα δεν εχει sneakers
christakos07 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Τηλέφωνο στην τράπεζα, για αμφισβήτηση της συναλλαγής. Άμεσα. 1
DownUNDERground Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, ennia είπε καλησπερα σε ολους, πριν ενα μηνα περιπου πηρα 3 φορμες απο αυτο το σιτε. πληρωσα με καρτα. τα ρουχα δεν εχουν εμφανιστει και δεν μπορω να βρω και κανεναν σε τηλ ή μαιλ. Δε φαίνονται ευοίωνα τα πράγματα. Μίλα με την τράπεζα να ζητήσεις αμφισβήτηση συναλλαγής μήπως καταφέρεις τίποτα. Αν έχουν κάνει και άλλοι για την ίδια επιχείρηση ίσως βγει μια άκρη. Πού πας και παραγγέλνεις σε σελίδα χωρίς φυσική διεύθυνση;
ennia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 η γυναικα μου εκανε την παραγγελια και δεν σκαμπαζει και πολλα απο ιντερνετ.
DownUNDERground Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ennia είπε δεν σκαμπαζει και πολλα απο ιντερνετ. Το καταλάβαμε. Γι' αυτό όσοι γνωρίζουμε δεν αφήνουμε τους άλλους. Τέλος πάντων κάνε αυτό που σου προτείναμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Καλή τύχη. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από DownUNDERground
Ddiimitta Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Στις 10/2/2021 στις 3:51 ΜΜ, ennia είπε καλησπερα σε ολους, πριν ενα μηνα περιπου πηρα 3 φορμες απο αυτο το σιτε. πληρωσα με καρτα. τα ρουχα δεν εχουν εμφανιστει και δεν μπορω να βρω και κανεναν σε τηλ ή μαιλ. μηπως είχε κανενας απο σας παρα κατι απο κει? Ναι ειχα παρει εγω τον Δεκεμβριο ενα σετ αθλητικα ρουχα addidas, δεν υπαρχει η εταιρια ειναι απατη, παρε την τραπεζα σου και θα σου ερθουν τα χρηματα πισω.
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Που πάτε και τις βρίσκεται βρε αυτές τις "εταιρείες"; Στο facebook; Έχει πλημμυρίσει το fb από τέτοιους απατεώνες. https://www.white-pages.gr/arithmos/302112344112
ifigparousi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχετε κάτι νεότερο σχετικά με την αγορά σας; Τώρα διάβασα το "πάθημά" σας που είναι και δικό μου. Είχα προχωρήσει σε καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτών και με παρέπεμψαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μιλώντας μαζί τους με προέτρεψαν να υποβάλλω μήνυση. Θα εκτιμούσα πολύ να μάθω τη δική σας εξέλιξη. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από ifigparousi
Sandykiritsi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Και εγώ την πάτησα. Έκανα παραγγελία πέρσι τον Μάρτη και δεν έχω λάβει τίποτα αλλά και ούτε μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί τους. Θα μιλήσω με την τράπεζα όπως λέτε για αμφισβήτηση συναλλαγής. Αλλά δεν είναι πολύ αργά? Τι άλλο μπορώ να κάνω? Υπάρχει κάποιος άλλος παθών για να κάνουμε ίσως ομαδική καταγγελία? Όχι τίποτε άλλο, θα την πατήσουν και άλλοι!!!
gianniz_k Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Sandykiritsi είπε Και εγώ την πάτησα. Έκανα παραγγελία πέρσι τον Μάρτη και δεν έχω λάβει τίποτα αλλά και ούτε μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί τους. Θα μιλήσω με την τράπεζα όπως λέτε για αμφισβήτηση συναλλαγής. Αλλά δεν είναι πολύ αργά? Τι άλλο μπορώ να κάνω? Υπάρχει κάποιος άλλος παθών για να κάνουμε ίσως ομαδική καταγγελία? Όχι τίποτε άλλο, θα την πατήσουν και άλλοι!!! Δεν γίνεται να την πατήσουν άλλοι από τους συγκεκριμένους γιατί η σελίδα τους δεν υπάρχει πια. Σα να άργησες λίγο
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Sandykiritsi είπε Και εγώ την πάτησα. Έκανα παραγγελία πέρσι τον Μάρτη και δεν έχω λάβει τίποτα αλλά και ούτε μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί τους. Θα μιλήσω με την τράπεζα όπως λέτε για αμφισβήτηση συναλλαγής. Αλλά δεν είναι πολύ αργά? Τι άλλο μπορώ να κάνω? Υπάρχει κάποιος άλλος παθών για να κάνουμε ίσως ομαδική καταγγελία? Όχι τίποτε άλλο, θα την πατήσουν και άλλοι!!! Μηπως να περιμένεις λίγο ακόμα;Να κλείσει χρόνος πρώτα; Και στα σοβαρά τι περιμένεις τόσους μήνες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Γιατί δεν έκανες αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα τόσο καιρό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα