Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

αθάνατο λαμογίστικο ελληνικό δαιμόνιο!

Σε όλον τον πλανήτη γη γίνονται λαμογιες, εννοείται ότι δεν το επικροτώ αλλά να ήμαστε ρεαλιστές. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Haldol είπε

Τις υπηρεσίες της Airbnb να τις χρησιμοποιήσετε για να βρείτε κατάλυμμα, μην αμειφθούν όμως γι' αυτό που σας παρείχαν! Και μετά απορούμε γιατί οι επιχειρηματίες "δε πληρώνουν " τους υπαλλήλους. Ίδια νοοτροπία. 

Πιστευεις η πλατφορμα εχει αγνοια; ή το εχει λαβει υπόψιν της στον σχεδιασμο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Προφανώς και το έχουν λάβει υπόψιν τους. Αυτό δε το δικαιολογεί όμως. Και περίπτερο να 'χεις ξέρεις ότι ανά διαστήματα θα αρπάζουν κάνα χυμό. Και λοιπόν; Ξαφνικά δεν είναι καταδικαστέα η κλοπή;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzotzo είπε

και στο super market, οι κλοπές υπολογίζονται στο 1%.

Τι να κάνουν ?

Το βάζουν στα ΥΠΌΛΟΙΠΑ.

Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω γιατί το δέχονται οι ιδιοκτήτες. Αν βαλει ενοικιαστή που του βανδαλίσει το διαμέρισμα ή του κλέψει εξοπλισμό τι θα κάνει? Γιατί από όσο ξέρω εκτός αν κάνω λάθος σε μία τέτοια περίπτωση θα αποζημιωθεί από το airbnb. Αν δεν έχει γίνει κράτηση όμως θα πάρει τα @@ του.

Οχι?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Εγώ δεν ξέρω γιατί το δέχονται οι ιδιοκτήτες. Αν βαλει ενοικιαστή που του βανδαλίσει το διαμέρισμα ή του κλέψει εξοπλισμό τι θα κάνει? Γιατί από όσο ξέρω εκτός αν κάνω λάθος σε μία τέτοια περίπτωση θα αποζημιωθεί από το airbnb. Αν δεν έχει γίνει κράτηση όμως θα πάρει τα @@ του.

Οχι?

Ρισκάρει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ρισκάρει.

Μεγάλο το ρίσκο χωρίς ουσία. Είσης μπορεί να τον "δώσει" και κάποιος από αυτούς τους καλοθελητές.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μεγάλο το ρίσκο χωρίς ουσία. Είσης μπορεί να τον "δώσει" και κάποιος από αυτούς τους καλοθελητές.

Κερδίζουν και οι 2.

Το πρόβλημα είναι άμα γίνει μια ζημιά ή χειρότερα κάποιο ατυχήμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Προφανώς και το έχουν λάβει υπόψιν τους. Αυτό δε το δικαιολογεί όμως. Και περίπτερο να 'χεις ξέρεις ότι ανά διαστήματα θα αρπάζουν κάνα χυμό. Και λοιπόν; Ξαφνικά δεν είναι καταδικαστέα η κλοπή;

Υπάρχουν τυριά που έρχονται εισάγομενα από το εξωτερικό απευθειας στα σούπερ μάρκετ και 15 ημέρες πριν λήξουν πανε για καταστροφή. Κάποια τα παίρνουν η εργαζόμενοι και κάποια όντως καταστρέφονται. Το πρώτο θεωρητικά με την λογική σου είναι κλοπή, και το δεύτερο παρότι ανήθικο είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσουμε να καταδικάζουμε και άλλα πράγματα πάντως που είναι νομότυπα.

Πάντως το airbnb δηλώνει κάθε χρονιά από την έναρξη της λειτουργίας του ζημιές,  πως ακριβώς επιβιώνει δεν μας λέει.

Επίσης είναι μια κατάρα για αυτούς που ψάχνουν ένα σπίτι κοντά στη δουλειά τους.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Υπάρχουν τυριά που έρχονται εισάγομενα από το εξωτερικό απευθειας στα σούπερ μάρκετ και 15 ημέρες πριν λήξουν πανε για καταστροφή. Κάποια τα παίρνουν η εργαζόμενοι και κάποια όντως καταστρέφονται. Το πρώτο θεωρητικά με την λογική σου είναι κλοπή, και το δεύτερο παρότι ανήθικο είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσουμε να καταδικάζουμε και άλλα πράγματα πάντως που είναι νομότυπα.

Στο τελευταίο συμφωνώ. Το να μου φέρνεις όμως ένα παράδειγμα που επίσης είναι είτε παράνομο, ή ανήθικο, δεν αλλάζει κάτι γι' αυτό που συζητάμε. Το να χρησιμοποιείς μία υπηρεσία και να μη την πληρώνεις, είναι και παράνομο, και ανήθικο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Πάντως το airbnb δηλώνει κάθε χρονιά από την έναρξη της λειτουργίας του ζημιές,  πως ακριβώς επιβιώνει δεν μας λέει.

Επίσης είναι μια κατάρα για αυτούς που ψάχνουν ένα σπίτι κοντά στη δουλειά τους.

Άσχετο το πρώτο.
Επιβιώνει με λεφτά επενδυτών όπως μεγάλο μέρος αντίστοιχων εταιρειών στις ΗΠΑ με σκοπό να έχουν κερδοφορία.

Αν η δουλειά σου είναι στο Κουκάκι τότε τι να πω άτυχος. Αν είναι στο Μαρούσι ή Χαλάνδρι δεν παίζει Airbnb εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Είναι εννοείται αλλά το χρησιμοποιούν οι αποπάνω να βρουν σπίτι και την παρακάμπτουν όταν είναι να την πληρώσουν ως υπηρεσία. Το σπίτι ο άλλος το δίνει για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, δεν το βγάζει στην αγορά.

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Εγώ δεν ξέρω γιατί το δέχονται οι ιδιοκτήτες.

Γιατί μαύρα. Εδώ το κάνουν σε μακροχρόνιες μισθώσεις, στη βδομάδα θα κολλήσουν;

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ακούσει 2 περιπτώσεις γνωστών μου hosts airbnb που οι επισκέπτες τους έπεισαν για εκτός πλατφόρμας μαύρα, και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, george1807 είπε

Άσχετο το πρώτο.
Επιβιώνει με λεφτά επενδυτών όπως μεγάλο μέρος αντίστοιχων εταιρειών στις ΗΠΑ με σκοπό να έχουν κερδοφορία.

Αν η δουλειά σου είναι στο Κουκάκι τότε τι να πω άτυχος. Αν είναι στο Μαρούσι ή Χαλάνδρι δεν παίζει Airbnb εκεί.

οπου εχει σταθμο μετρο εχει και airbnb, τι να λέμε. Οταν ο ιδιοκτητης του Αμαρουσιου βλεπει 800€ για μια γκαρσονιερα 12 τμ σου λεει εγω βλακας ειμαι να βαλω το 2αρι 350€. Δυστυχως παρασερνεται η αγορα εξαιτιας του airbnb.

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μας νοιαζει πως επιβιωνει μια εταιρεια που εν τέλει μας κανει να μην μπορουμε να επιβιωσουμε εμεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...