geomalliv Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Για να βάλω συνδικαιούχο σε τραπεζικό μου λογαριασμό στην εθνική μου ζητησανε υποχρεωτικά φυσική παρουσία του συνδικαιούχου! το θέμα είναι ότι η αδελφη μου που θελω να μπει συνδικαιουχος έχει μόνιμη κατοικία την αθήνα και μέχρι να μπορέσει να αλλάξει νομό τρέχα γύρευε! στην ερωτηση μου για εξουσιοδοτηση μου αρνηθηκαν κατηγορηματικώς! γίνεται βρε παιδια να μην γίνεται δεκτή μια εξουσιοδότηση; νόμιμο έγγραφο επιβεβαίωσης δεν είναι και αυτό;
SilentVoice Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Νομίζω το δέχονται μόνο με Πληρεξούσιο, το οποίο κοστίζει για να το βγάλεις. Δοκίμασε μήπως κάνεις δουλειά σε ραντεβού με βίντεο κλήση (Άλφα έχει σίγουρα) 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Τι δικαιολογητικά ζήτησαν για να μπει ο συνδικιαιουχος; Ταυτότητα, εκκαθαριστικό εφορίας λογαριασμό ΔΕΚΟ;
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Το ιδιο πραγμα ηθελα να κανω και εγω τη προηγουμενη βδομαδα.Να βαλω το πατερα μου σε λογαριασμο.Και ηθελαν παρουσια.Με εξουσιοδοτηση δε το δεχθηκαν. 1 1
Jos3ph Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Ανοίξτε λογαριασμό ο καθένας και κάντε την μεταφορά , ανάλογα την τράπεζα δεν υπάρχει και χρέωση ή είναι πολύ μικρή , της τάξης των 50 λεπτών. Μετά την καραντίνα κάνεις και αυτό που θες 1
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, geomalliv είπε Για να βάλω συνδικαιούχο σε τραπεζικό μου λογαριασμό στην εθνική μου ζητησανε υποχρεωτικά φυσική παρουσία του συνδικαιούχου! το θέμα είναι ότι η αδελφη μου που θελω να μπει συνδικαιουχος έχει μόνιμη κατοικία την αθήνα και μέχρι να μπορέσει να αλλάξει νομό τρέχα γύρευε! στην ερωτηση μου για εξουσιοδοτηση μου αρνηθηκαν κατηγορηματικώς! γίνεται βρε παιδια να μην γίνεται δεκτή μια εξουσιοδότηση; νόμιμο έγγραφο επιβεβαίωσης δεν είναι και αυτό; Μονο με πληρεξούσιο απο συμβολαιογράφο. Εγω τους είπα οτι ζουν στην εποχή του Κολοκοτρώνη, οχι οτι κατάλαβαν τιποτα😋 1
geomalliv Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 καταλαβα! οτι ναναι. για να ανοιξω λογαριασμο στην εθνικη βαλανε βιντεοκλησεις κλπ για να μην τρεχεις στο καταστημα. να κανουν αντιστοιχα και για τετοιες δουλειες μάλλον ακόμα είναι νωρις . οπως και να εχει ευχαριστω
Jos3ph Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μονο με πληρεξούσιο απο συμβολαιογράφο. Εγω τους είπα οτι ζουν στην εποχή του Κολοκοτρώνη, οχι οτι κατάλαβαν τιποτα😋 Δεν ξέρω αν το πήραν για προσβολή , μπορεί να είναι φίλοι της σειράς Το καφέ της Χαράς και να έχουν μότο " Εμπρός πίσω "
geomalliv Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Τι δικαιολογητικά ζήτησαν για να μπει ο συνδικιαιουχος; Ταυτότητα, εκκαθαριστικό εφορίας λογαριασμό ΔΕΚΟ; ναι ζητησαν και τετοια αλλά το θέμα κολλούσε από την αρχή αρχή
ppaio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Οχι μονο φυσικη παρουσια και καποια χαρτια πρεπει να εχει ο συνδικαιουχος... 1
SilentVoice Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, geomalliv είπε ναι ζητησαν και τετοια αλλά το θέμα κολλούσε από την αρχή αρχή θα χρειαστει να υπογράψετε και οι δύο πάντως, απο 4-5 φορές και θα "κρατήσουν" και τις ψηφιακές σας υπογραφές. Αν θυμαμαι καλά, θέλουν οπωσδήποτε την φυσική παρουσία ή πληρεξούσιο, επειδή πλέον ενημερώνουν το κράτος με τα ποσά στους λογαριασμούς και όλες τις κινήσεις. Για αυτό δεν δέχονται με άλλον τρόπο, τους έβαλαν χέρι μάλλον τότε με τα κάπιταλ κοντρόλ. 1 λεπτό πριν, ppaio είπε Οχι μονο φυσικη παρουσια και καποια χαρτια πρεπει να εχει ο συνδικαιουχος... Αν εχει ήδη λογαριασμό στην ίδια τράπεζα , δεν χρειάζεται άλλα χαρτιά, αρκεί να έχει ενημερωμένα όλα τα στοιχεία του (εντός ενος χρόνου) και πάει μόνο με ταυτότητα. Στην άλφα που το έκανα πρόσφατα, ενημερώσαμε πρώτα ψηφιακά όλα τα στοιχεία μας και πήγαμε στην τράπεζα. (η επικύρωση των εγγραφων δεν είχε ολοκληρωθεί και μας δέχτηκαν κανονικά) 2
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Και επισης προσεχτε μη σας χωσουν καμια ασφαλεια στη ζουλα,γιατι στην αλφα αυτο πηγε να μου κανει ενω με ειχε ρωτησει και της ειπα οχι 😁 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα