Joshua21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, imaginas είπε Όταν ανάβει λαμπάκι,βάζεις 10 λίτρα έχοντας διανύσει 400μ περίπου και δε σβήνει το λαμπάκι.Κάνεις άλλα 7χλμ και βάζεις πάλι 10 λίτρα και σβήνει το λαμπάκι κάτι δεν πάει καλά. Μα συμφωνώ και επαυξάνω στο ότι κάτι δεν πάει καλά, απλά η διαφωνία μου είναι στο ΤΙ δεν πάει καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ideal09 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, imaginas είπε Όταν ανάβει λαμπάκι,βάζεις 10 λίτρα έχοντας διανύσει 400μ περίπου και δε σβήνει το λαμπάκι.Κάνεις άλλα 7χλμ και βάζεις πάλι 10 λίτρα και σβήνει το λαμπάκι κάτι δεν πάει καλά. Εννοείται πως κάτι δεν πάει καλά. Για φλοτέρ σε βλέπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imaginas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, ideal09 είπε Εννοείται πως κάτι δεν πάει καλά. Για φλοτέρ σε βλέπω. Καμία σχέση!Η αντλία ήταν μόλις 2 μηνών κι επώνυμη.Και πώς σε αυτά τα πρατήρια έδειχνε λιγότερη στάθμη και στα άλλα δεν έδειχνε; Αυτό που κάποιοι προσπαθείτε να βγάλετε "λάδι" κάποιους κακούς επαγγελματίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, imaginas είπε Καμία σχέση!Η αντλία ήταν μόλις 2 μηνών κι επώνυμη.Και πώς σε αυτά τα πρατήρια έδειχνε λιγότερη στάθμη και στα άλλα δεν έδειχνε; Αυτό που κάποιοι προσπαθείτε να βγάλετε "λάδι" κάποιους κακούς επαγγελματίες... Αν είχες μετρήσει σωστά δεν θα μίλαγε κανείς.Εστω αν είχες γεμίσει την δευτερη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, imaginas είπε Καμία σχέση!Η αντλία ήταν μόλις 2 μηνών κι επώνυμη.Και πώς σε αυτά τα πρατήρια έδειχνε λιγότερη στάθμη και στα άλλα δεν έδειχνε; Αυτό που κάποιοι προσπαθείτε να βγάλετε "λάδι" κάποιους κακούς επαγγελματίες... Τι σχεση εχει το φλοτερ με την αντλια? Ο τροπος που βγαζεις συμπερασμα ειναι ο πλεον αναξιοπιστος και δεν εχει καμια βαση και αξια. Αν πας σε ενα βενζιναδικο και το γεμισεις και σου βαλει παραπανω λιτρα απο οσα λεει ο κατασκευαστης,τοτε μονο μπορεις να βγαλεις συμπερασμα(και αυτο υπο προυποθεσεις).Τα αλλα ολα ειναι υποθεσεις. Ποσω μαλλον που βγαινεις και λες οτι καλυπτουμε και κακους επαγγελματιες... Επισης αυτο με το 10αρικο που κανουν αρκετοι ειναι σα να λες στον αλλο στο βενζιναδικο "κλεψε με". Δε καταλαβαινω γιατι δε γεμιζετε απευθειας το αυτοκινητο.Αφου τα ιδια χιλιομετρα θα κανεις.Εκτος αν σας αρεσει να βλεπετε το δεικτη χαμηλα. Ο μονος λογικος λογος ειναι να μην εχεις εκεινη τη στιγμη χρηματα να γεμισεις.Αλλα για να μας λες οτι αλλαξες προσφατα αντλια και βαζεις 10αρικα,μαλλον ετσι το λειτουργεις μονιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, imaginas είπε Καμία σχέση!Η αντλία ήταν μόλις 2 μηνών κι επώνυμη.Και πώς σε αυτά τα πρατήρια έδειχνε λιγότερη στάθμη και στα άλλα δεν έδειχνε; Αυτό που κάποιοι προσπαθείτε να βγάλετε "λάδι" κάποιους κακούς επαγγελματίες... Κάτι μου λέει πως με τον τρόπο που ανεφοδιάζεσαι θα την ξαναλλάξεις σύντομα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imaginas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Dantε είπε Τι σχεση εχει το φλοτερ με την αντλια? Ο τροπος που βγαζεις συμπερασμα ειναι ο πλεον αναξιοπιστος και δεν εχει καμια βαση και αξια. Αν πας σε ενα βενζιναδικο και το γεμισεις και σου βαλει παραπανω λιτρα απο οσα λεει ο κατασκευαστης,τοτε μονο μπορεις να βγαλεις συμπερασμα(και αυτο υπο προυποθεσεις).Τα αλλα ολα ειναι υποθεσεις. Ποσω μαλλον που βγαινεις και λες οτι καλυπτουμε και κακους επαγγελματιες... Επισης αυτο με το 10αρικο που κανουν αρκετοι ειναι σα να λες στον αλλο στο βενζιναδικο "κλεψε με". Δε καταλαβαινω γιατι δε γεμιζετε απευθειας το αυτοκινητο.Αφου τα ιδια χιλιομετρα θα κανεις.Εκτος αν σας αρεσει να βλεπετε το δεικτη χαμηλα. Ο μονος λογικος λογος ειναι να μην εχεις εκεινη τη στιγμη χρηματα να γεμισεις.Αλλα για να μας λες οτι αλλαξες προσφατα αντλια και βαζεις 10αρικα,μαλλον ετσι το λειτουργεις μονιμα. Έχεις δει ποτέ σου αντλία βενζίνης;Επάνω στην αντλία είναι και το φλοτέρ...Βενζινάς είσαι κι εσύ και θίγεσαι; Δε βάζω 10αρικα.10αρικα έβαζα σε άγνωστα πρατήρια.Αν διάβασες,έκανα κάπου 7χλμ και αφού μου έβαλε όσα λίτρα είχα βάλει στον άλλο και δεν είχε σβήσει το λαμπάκι,και έσβησε μετά το λαμπάκι,παρά τα 7χλμ που έκανα το γέμισα.Το αμάξι το χρησιμοποιώ για να πηγαίνω στο εξοχικό και για να πάω και να έρθω στο σπίτι μου θέλω χαλαρά 20 λίτρα καύσιμο,οπότε το αβίαστο συμπέρασμα ότι βάζω 10αρικα δε στέκει. 32 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάτι μου λέει πως με τον τρόπο που ανεφοδιάζεσαι θα την ξαναλλάξεις σύντομα. Πλέον βάζω μόνο σε έμπιστο πρατήριο και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ούτε με την ποσότητα ούτε με την ποιότητα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από imaginas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, imaginas είπε Έχεις δει ποτέ σου αντλία βενζίνης;Επάνω στην αντλία είναι και το φλοτέρ...Βενζινάς είσαι κι εσύ και θίγεσαι; Δε βάζω 10αρικα.10αρικα έβαζα σε άγνωστα πρατήρια.Αν διάβασες,έκανα κάπου 7χλμ και αφού μου έβαλε όσα λίτρα είχα βάλει στον άλλο και δεν είχε σβήσει το λαμπάκι,και έσβησε μετά το λαμπάκι,παρά τα 7χλμ που έκανα το γέμισα.Το αμάξι το χρησιμοποιώ για να πηγαίνω στο εξοχικό και για να πάω και να έρθω στο σπίτι μου θέλω χαλαρά 20 λίτρα καύσιμο,οπότε το αβίαστο συμπέρασμα ότι βάζω 10αρικα δε στέκει. Πλέον βάζω μόνο σε έμπιστο πρατήριο και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ούτε με την ποσότητα ούτε με την ποιότητα. Δεν κατάλαβες... εννοούσα πως το πρόβλημα θα το ξανααντιμετωπίσεις αργά ή γρήγορα επειδή όπως ισχυρίστηκες το κυκλοφορείς συνεχώς άδειο, δλδ επειδή του βάζεις μόλις 10€ και αυτό αφού ανάψει το λαμπάκι της ρεζέρβας. Αν και πλέον αμφιβάλλω για όλα όσα έγραψες, τη μια λες ότι έκανες 400 μέτρα πριν βάλεις βενζίνη στο επόμενο πρατήριο, την άλλη όμως λες πως έκανες 7 χλμ... go figure... Πάντως δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο τρόπος που κάνεις τις μετρήσεις σου είναι μπακαλίστικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imaginas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δεν κατάλαβες... εννοούσα πως το πρόβλημα θα το ξανααντιμετωπίσεις αργά ή γρήγορα επειδή όπως ισχυρίστηκες το κυκλοφορείς συνεχώς άδειο, δλδ επειδή του βάζεις μόλις 10€ και αυτό αφού ανάψει το λαμπάκι της ρεζέρβας. Αν και πλέον αμφιβάλλω για όλα όσα έγραψες, τη μια λες ότι έκανες 400 μέτρα πριν βάλεις βενζίνη στο επόμενο πρατήριο, την άλλη όμως λες πως έκανες 7 χλμ... go figure... Πάντως δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο τρόπος που κάνεις τις μετρήσεις σου είναι μπακαλίστικος. Επειδή αμφιβάλλεις,προφανώς δε διάβασες τι έγραψα. Άναψε λαμπάκι βενζίνης.Στα 400μ βρίσκω πρατήριο.Μπαίνω και λέω βάλε 10€,μου έφταναν να γυρίσω να βάλω στο βενζινάδικο που βάζω πάντα,για κάποιο λόγο δεν είχα βάλει.Βάζει βενζίνη ΔΕΝ έσβησε το λαμπάκι.Φεύγω και πάω 7χλμ που είχα μια δουλειά.Ρωτάω το φίλο πού βάζει βενζίνη.Μου υποδεικνύει ένα βενζινάδικο εκεί κοντά.Πάω,του λέω "βάλε τόσα λίτρα και περίμενε".Βάζει όσα λίτρα είχα βάλει στον προηγούμενο και βάζω μπροστά το αμάξι.Και το λαμπάκι έσβησε και ο δείκτης ανέβηκε.Τότε αφού είχα και τη διαβεβαίωση ότι είναι αξιόπιστο πρατήριο από τον φίλο μου,του είπα να γεμίσει.Ποτέ δεν έχω άδειο το αμάξι.Αυτή τη στιγμή είναι στη μέση η δεξαμενή.Ζήτημα να μου έχει ανάψει λαμπάκι πάνω από 4 φορές στα 15 χρόνια που έχω το αμάξι.Μπακαλίστικος ξεμπακαλίστικος το θέμα είναι ότι πλήρωσα για 10€ βενζίνη και δεν πήρα τόσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Πας με ένα 10λιτρο δοχείο το γεμίζεις και βλέπεις αν υπάρχει κλοπή ή όχι στην αντλία. Όλα τα υπόλοιπα με τα λαμπάκια και τους δέικτες είναι γενικά και αόριστα να μη πω και φαντασίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeraBlack Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, imaginas είπε Όταν ανάβει λαμπάκι,βάζεις 10 λίτρα έχοντας διανύσει 400μ περίπου και δε σβήνει το λαμπάκι.Κάνεις άλλα 7χλμ και βάζεις πάλι 10 λίτρα και σβήνει το λαμπάκι κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή με 7,4 χλμ εβαλές είκοσι λίτρα βενζίνη. Και απορείς γιατί έσβησε το λαμπάκι την δεύτερη φορά. ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΕΙΚΟΣΙ ΛΙΤΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗ. Το ότι άναψε η ένδειξη εκείνη τη στιγμή ,δε σημαίνει πως με μισό λίτρο βενζίνη θα έσβηνε.Δεν είναι ούτε ψηφιακό,ούτε ακριβείας το σύστημα βαθμονόμησης, πόσο μάλλον το φλοτέρ που μπορεί να κολλήσει στη ρεζέρβα και με γεμάτο ντεπόζιτο. Μετά θα έγραφες πως γεμίζει το τεπόζιτο όταν πέφτεις σε λακούβες. Επίσης,το ΝΟΜΙΜΟ ποσοστό σφάλματος της αντλίας,είναι απαράδεκτο. Μπορείς να πας με μπιτόνι 10 λίτρα ,να σου βάλει 10.80 και να έχει δίκιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, NeraBlack είπε Επίσης,το ΝΟΜΙΜΟ ποσοστό σφάλματος της αντλίας,είναι απαράδεκτο. Μπορείς να πας με μπιτόνι 10 λίτρα ,να σου βάλει 10.80 και να έχει δίκιο. 0,5% είναι το νόμιμο ποσοστό σφάλματος, όχι 8%, μετά ξεκινάει από πρόστιμο έως ανάκληση αδείας. Το μπιτόνι πρέπει να είναι βαθμονομημένο, μαζί με το πιστοποιητικό διακρίβωσης για να έχει νόημα η μέτρηση. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου, δεν υπολογίζουμε ποτέ τι βάλαμε με το πόσο πληρώσαμε και αν κουνήθηκε 1 μπάρα ο μετρητής, λολ. Χλμ και λίτρα is the way, υπάρχουν και ένα κάρο app ποια για να κάνει κάποιος tracking εξόδων και υπολογισμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, imaginas είπε Επειδή αμφιβάλλεις,προφανώς δε διάβασες τι έγραψα. Άναψε λαμπάκι βενζίνης.Στα 400μ βρίσκω πρατήριο.Μπαίνω και λέω βάλε 10€,μου έφταναν να γυρίσω να βάλω στο βενζινάδικο που βάζω πάντα,για κάποιο λόγο δεν είχα βάλει.Βάζει βενζίνη ΔΕΝ έσβησε το λαμπάκι.Φεύγω και πάω 7χλμ που είχα μια δουλειά.Ρωτάω το φίλο πού βάζει βενζίνη.Μου υποδεικνύει ένα βενζινάδικο εκεί κοντά.Πάω,του λέω "βάλε τόσα λίτρα και περίμενε".Βάζει όσα λίτρα είχα βάλει στον προηγούμενο και βάζω μπροστά το αμάξι.Και το λαμπάκι έσβησε και ο δείκτης ανέβηκε.Τότε αφού είχα και τη διαβεβαίωση ότι είναι αξιόπιστο πρατήριο από τον φίλο μου,του είπα να γεμίσει.Ποτέ δεν έχω άδειο το αμάξι.Αυτή τη στιγμή είναι στη μέση η δεξαμενή.Ζήτημα να μου έχει ανάψει λαμπάκι πάνω από 4 φορές στα 15 χρόνια που έχω το αμάξι.Μπακαλίστικος ξεμπακαλίστικος το θέμα είναι ότι πλήρωσα για 10€ βενζίνη και δεν πήρα τόσα. Έβαλες 5,κάτι λίτρα. Ο εγκέφαλος το είδε μέσα στα όρια του σφάλματος, οπότε δεν άλλαξε την ένδειξη. Ξανά έβαλες 5,κάτι λίτρα, οπότε ο εγκέφαλος είδε πλέον μετακίνηση στο φλοτέρ έξω από τα όρια σφάλματος και την κατέγραψε ως πλήρωση αντίστοιχων λίτρων. Τόσο απλό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteriskmail Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Το κλέψιμο δεν γίνεται μόνο στην ποσότητα που δίνει η αντλία, αλλά και στις χημικές προσμίξεις. Η Shell ουσιαστικά σου δηλώνει πως το προϊόν που σου πουλάει εμπεριέχει χημικά τα οποία βελτιώνουν την βενζίνη, χωρίς να υπόκεινται στον ορισμό του καυσίμου. Δηλαδή αν για παράδειγμα σου ρίχνει διαλυτικό νίτρου (κρατήστε το) το οποίο μπορεί να κάψει ο κινητήρας σου, δεν σημαίνει ότι είναι κι αυτό "βενζίνη". Γνωρίζει κανείς να μας πει επίσημα ποιο είναι το ποσοστό αυτών των χημικών ουσιών ανά λίτρο στην VPower/Racing; Κι αν γνωρίζει, για ποιο λόγο δεν υπόκεινται στον ορισμό της νοθείας αλλά είναι μονιμο προς πώληση; Επειδή με αυτό παίρνει εμπρός το αμάξι σου και το καίει; Για όποιον του φαίνεται περίεργο το παραπάνω, να θυμίσω ένα φαινόμενο που παρατηρούσαν οι καταναλωτές (μεταξύ αυτών κι εγώ) όταν γέμιζαν σε κάποια πρατήρια τις εποχές που η τιμή ανά λίτρο ήταν 1-1,2 ευρώ (40ρης είμαι, τις πρόλαβα): Μετά το γέμισμα/φουλάρισμα (που ήταν κάτι σύνηθες τότε), όταν πάρκαρες το αμάξι, μετά από λίγες ώρες η βελόνα είχε πέσει γραμμές. Εν τούτοις η απόδοση του κινητήρα ήταν παραπάνω από άριστη, δηλαδή παρατηρούσες βελτίωση στις επιδόσεις. Τα πρατήρια στα οποία παρατηρούνταν αυτό και πήγαιναν πριν τις κόντρες να γεμίσουν ήταν της Aegean και της BP. "Ξαφνικά" μαθαίνουμε για το σκάνδαλο της "τουλουόλης" (*), η οποία βρίσκονταν σε μεγάλο ποσοστό στις 100ρες αλλά και τις απλές βενζίνες. Το θέμα από νοθεία έγινε "σύσταση" και η τουλουόλη μάθαμε πως είναι επιτρεπτή ως ένα ποσοστό. Ποιο είναι αυτό το ποσοστό; Πλέον στο προσκήνιο έχει εμφανιστεί ένα άλλο φαινόμενο, η χημική φόρμουλα Designer Fuel Oil. Είναι ένα μίγμα λιπαντικών με αιθανόλη το οποίο είναι 97 οκτανίων, και δεν ανιχνεύεται με κανένα γνωστό χημικό τέστ. Ως διαλύτης είναι ασύγκριτα πιο φθηνό από το προϊόν διύλησης που λέμε "βενζίνη" και προσμιγνύεται σε ποσοστό ως και 40% ! Μακροπρόθεσμα η κατανάλωση του καυσίμου με αυτή την "φόρμουλα" είναι καταστροφική για τους κινητήρες μικρού-μεσαίου κυβισμού. Είναι το ίδιο καταστροφική με την απολύπανση και τις υψηλές θερμοκρασίες που προκαλούν τα "χημικά καθαριστικά πρόσθετα' που ακρίτως ρίχνουμε στο ντεπόζιτο μας και δυστυχώς οι μηχανικοί αυτοκινήτου δεν πληρώνονται μετά με "πόντους". Ο μόνος λόγος που γίνεται αναφορά γι αυτό το χημικό, είναι το ότι έχουν εισαχθεί εκατοντάδες χιλιάδες λίτρα στην χώρα μας, με προορισμό διυλιστήρια κι όχι βενζινάδικα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε γι άλλο ένα σκάνδαλο που όχι, δεν θα πάει για θάψιμο, είναι ήδη θαμμένο με μια απλή γνωμάτευση πως τα εν λόγω χημικά είναι επιτρεπόμενα ως "βελτιωτικά" σε δεξαμενές διυλιστηρίων. Οπότε πλήρωσε Έλληνα "βενζίνη" και κάψε πάμφηνους διαλύτες. Εύχομαι να υπάρξει κάποια δημοσιογραφική έρευνα και να βγάλει τα ονόματα των εταιρειών στην φόρα. (*) μπορείτε να το αγοράσετε από χρωματοπωλεία... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως να προσθέσω κι εγώ την εμπειρία μου στο θέμα φλοτέρ και βενζίνη, επειδή έχω κάποιο ψυχολογικό και θέλω να μετράω τα χιλιόμετρα που βγάζω, ποτέ δεν είδα διαφορές που να ξεπερνάνε το 1%. Δηλαδή αν με ένα γέμισμα βγάζω περίπου 700 χιλιόμετρα, το κάθε γέμισμα έβγαζε πάνω κάτω +-10 χιλιόμετρα, από 690-710 δηλαδή. Βέβαια εγώ έχω το "προσόν" οι δρόμοι που κυκλοφορώ να μην έχουν μποτιλιαρίσματα σε τυχαίες στιγμές, οι ταχύτητες σταθερές, ο τρόπος οδήγησης ίδιος, ο οδηγός μόνο ένας. Μία φορά που είδε μεγάλη διαφορά, ο βενζινάς με έκλεβε και του το έκλεισαν μετά από 3 μήνες και άλλη μία που ένα κουνάβι μου είχε φάει τα σωληνάκια. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από Lanike71 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα