LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Πηγα ξανα βγηκε απο εξω η βενζινη 2.6 λιτρα πηρε αρα μας πουλησε το φλοτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Πηγα ξανα βγηκε απο εξω η βενζινη 2.6 λιτρα πηρε αρα μας πουλησε το φλοτερ. ΘΑ ανεβει μονο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Πηγα ξανα βγηκε απο εξω η βενζινη 2.6 λιτρα πηρε αρα μας πουλησε το φλοτερ. Μου εχει συμβει και εμενα, μετα απο λιγα χλμ ανεβηκε εκει που επρεπε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μου εχει συμβει και εμενα, μετα απο λιγα χλμ ανεβηκε εκει που επρεπε! Έχω κάνει ήδη 22 το θέμα είναι όχι που κόλλησε και δεν ανεβαίνει αλλά μην κολλήσει και δεν κατέβει και δεν θα ξέρω πότε πήγε ρεζέρβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Έχω κάνει ήδη 22 το θέμα είναι όχι που κόλλησε και δεν ανεβαίνει αλλά μην κολλήσει και δεν κατέβει και δεν θα ξέρω πότε πήγε ρεζέρβα. Μηδενισε τα χιλμ στο κοντέρ. Αν γνωρίζεις πόσα χλμ σου βγάζει με ένα γέμισμα, τότε μπορείς πάνω κάτω να υπολογίσεις ποτέ θα χρειαστεί να ξαναβάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Έχω κάνει ήδη 22 το θέμα είναι όχι που κόλλησε και δεν ανεβαίνει αλλά μην κολλήσει και δεν κατέβει και δεν θα ξέρω πότε πήγε ρεζέρβα. Δωσε του μια δυο μερες να κανεις καποια σεβαστα χλμ και βλεπεις. Οταν φουλαρω μεχρι να ξεχειλισει για τα πρωτα 50-70χλμ ή και 100 στην εθνικη (σε ταξιδια) η βελονα ειναι κολλημενη στο τερμα μετα αρχιζει και πεφτει σιγα σιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δωσε του μια δυο μερες να κανεις καποια σεβαστα χλμ και βλεπεις. Οταν φουλαρω μεχρι να ξεχειλισει για τα πρωτα 50-70χλμ ή και 100 στην εθνικη (σε ταξιδια) η βελονα ειναι κολλημενη στο τερμα μετα αρχιζει και πεφτει σιγα σιγα. Φευγω διακοπες το Σαββατο οχι μακρια εδω διπλα Αγιους Θεοδωρους οποτε εκει θα δειξει. Λογικα ειχα προβλημα στο φλοτερ γιατι πολλες φορες οταν αναβε κοκκινο μου αναβοσβηνε σαν τρελο λες και ειχα φαει και την ρεζερβα αρα κατι δεν παει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orestis___p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Εγώ έχω ένα περιστατικό που έχει συμβεί μόνο δυο φορές αλλά είναι αρκετές για να με κάνουν να εκνευριστώ. Το αμάξι μου είναι καινούριο,2020μοντέλο,πετρέλαιο και αρκετά οικονομικό. Καύσιμο βάζω πάντα v power diesel της shell. Συνήθως οταν φτάνει στην τελευταία γραμμή πριν το κόκκινο για να μπει στη ρεζέρβα,βάζω 10€. Ξαναλέω το αμάξι είναι αρκετά οικονομικό και με αυτό το δεκάρικο περνάει ελάχιστα την μέση(δηλαδή προς το γεμάτο). Επομένως μπορείτε να καταλάβετε. Για να μην πολυλογώ,σήμερα και μια ακόμη φορά έκανα το καθιερωμένο γέμισμα και αφού άνοιξα το αμάξι για να φύγω,ο δείκτης,καθώς και η ένδειξη των εναπομείναντων χιλιομέτρων δεν κουνήθηκαν καθόλου. Και τις δυο φορές γύρισα πίσω και τους είπα ότι δεν ανέβηκε. Την πρώτη φορά μου είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα το αμάξι και μάλιστα με έβαλε να πληρώσω άλλο ένα 10ρικο για να ανεβεί γιατί λέει ότι ενδεχομένως να κόλλησε...την δεύτερη φορά,που ήταν σήμερα,έγινε το ίδιο πράγμα και όταν γύρισα πάλι για να τους πω ότι δεν γέμισε τίποτα,μου απάντησαν ότι έχει θέμα το αμάξι και ότι πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπεία. Όταν έφευγα μάλιστα,μου είπαν να επικοινωνήσω με την shell για να τους πω τι έγινε. Και σκέφτομαι τώρα... «να πάρω να τους πω τι; Θα αλλάξει κάτι;» Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται με αυτή την κατάσταση. Shell Θεσσαλονίκη! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από Orestis___p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Orestis___p είπε Καλησπέρα σε όλους. Εγώ έχω ένα περιστατικό που έχει συμβεί μόνο δυο φορές αλλά είναι αρκετές για να με κάνουν να εκνευριστώ. Το αμάξι μου είναι καινούριο,2020μοντέλο,πετρέλαιο και αρκετά οικονομικό. Καύσιμο βάζω πάντα v power diesel της shell. Συνήθως οταν φτάνει στην τελευταία γραμμή πριν το κόκκινο για να μπει στη ρεζέρβα,βάζω 10€. Ξαναλέω το αμάξι είναι αρκετά οικονομικό και με αυτό το δεκάρικο περνάει ελάχιστα την μέση(δηλαδή προς το γεμάτο). Επομένως μπορείτε να καταλάβετε. Για να μην πολυλογώ,σήμερα και μια ακόμη φορά έκανα το καθιερωμένο γέμισμα και αφού άνοιξα το αμάξι για να φύγω,ο δείκτης,καθώς και η ένδειξη των εναπομείναντων χιλιομέτρων δεν κουνήθηκαν καθόλου. Και τις δυο φορές γύρισα πίσω και τους είπα ότι δεν ανέβηκε. Την πρώτη φορά μου είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα το αμάξι και μάλιστα με έβαλε να πληρώσω άλλο ένα 10ρικο για να ανεβεί γιατί λέει ότι ενδεχομένως να κόλλησε...την δεύτερη φορά,που ήταν σήμερα,έγινε το ίδιο πράγμα και όταν γύρισα πάλι για να τους πω ότι δεν γέμισε τίποτα,μου απάντησαν ότι έχει θέμα το αμάξι και ότι πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπεία. Όταν έφευγα μάλιστα,μου είπαν να επικοινωνήσω με την shell για να τους πω τι έγινε. Και σκέφτομαι τώρα... «να πάρω να τους πω τι; Θα αλλάξει κάτι;» Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται με αυτή την κατάσταση. Shell Θεσσαλονίκη! Mε 10€ πριν την ρεζερβα περνάει την μέση;Τι ρεζερβουαρ έχεις ;20λίτρα; Μπας και όταν βάζεις καυσιμο έχεις το κλειδί γυρισμένο στα λαμπάκια για να βλέπεις που θα πάει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) η βελονα με 10 ευρω ανεβαινει ελαχιστα, εσυ μας λες οτι με 10 ευρω γεμιζεις το μισο ρεζερβουαρ και παραπανω? trip computer δεν εχει το αυτοκινητο σου? Δεν δειχνει range , καταναναλωση κτλ? τι καταναλωση εχεις? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από tutuyo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orestis___p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Mε 10€ πριν την ρεζερβα περνάει την μέση;Τι ρεζερβουαρ έχεις ;20λίτρα; Μπας και όταν βάζεις καυσιμο έχεις το κλειδί γυρισμένο στα λαμπάκια για να βλέπεις που θα πάει; 41 λίτρα είναι το ρεζερβουάρ. Και ξαναλέω,πριν την ρεζέρβα είναι αρκετό διάστημα. Επομένως ναι πάει στη μέση. Για να είμαι πιο σωστός,ανάλογα με την τιμή του πετρελαίου(δηλαδή αν είναι Πέμπτη που έχει προσφορά ή κάποια άλλη μέρα, μπορεί να πάει στην μέση ή να ακριβώς λίγο πιο κάτω. το θέμα είναι ότι γεμίζει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Προσπαθειτε να βγαλετε ακρη τωρα με ανθρωπο που πηρε καινουργιο αυτοκινητο και το δουλευει μονιμα με ενα 10αρικο πριν τη ρεζερβα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orestis___p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tutuyo είπε η βελονα με 10 ευρω ανεβαινει ελαχιστα, εσυ μας λες οτι με 10 ευρω γεμιζεις το μισο ρεζερβουαρ και παραπανω? trip computer δεν εχει το αυτοκινητο σου? Δεν δειχνει ακτινα δρασης, καταναναλωση κτλ? τι καταναλωση εχεις? Είπα ότι πάντα γεμίζω πριν πάει ρεζέρβα. Δεν διευκρίνισα ότι γεμίζω όταν πάει στην τελευταία άσπρη γραμμή. Δηλαδή έχουμε ένα κουτάκι να το πω και πιο απλά,για να πάμε στο κόκκινο. Δικό μου λάθος που δεν το διευκρίνισα. Γενικά το αμάξι,επειδή ταξιδεύω και εξωτερικό,έχω δει με φουλάρισμα και 900 χιλιόμετρα. Γενικά φουλάρει με 50-53€. Κατανάλωση έχω ανάλογα με το γκάζι γύρω στα 5,3/100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Προσπαθειτε να βγαλετε ακρη τωρα με ανθρωπο που πηρε καινουργιο αυτοκινητο και το δουλευει μονιμα με ενα 10αρικο πριν τη ρεζερβα? θα αγορασω ενα αμαξι, να ειναι οικονομικο, δεν ασχολθηκα ΠΟΤΕ να μαθω την καταναλωση του και τον τροπο υπολογισμου της (ουτε πχ διαβασα το manual εαν μου το δειχνει ο ιδιος ο κατασκευαστης) παρολο που η πρωτη μου προτεραιοτητα ειναι η οικονομια και θα το πηγαινω με 10αρικα. Και φταει η Shell - και η καθε Shell οχι απλα φακ λοτζικ- φακ λοτζικ α λα Πανοπουλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeriesX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Newbie, τι ειναι αυτα που λες ? Ασε την βελονα, το trip τι σου λεει? Πηρε καυσιμο μεσα ? ....και εγω εχω diesel με 50αρι ρεζερβουαρ και παντα το γεμιζω μολις μεινουν 20 λιτρα στο ρεζερβουαρ. 170.000 χλμ (BMW 116D 2014) με BP Diesel Ultimate....δεν εχει κανει κιχ το οχημα! Παντα βαζω πετρελαιο με το trip, που παντα πεφτει μεσα κατα 99.9% Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από SeriesX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα