SilentVoice Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΚΟΥΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ 3 ΘΕΣΕΩΝ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ/ΛΕΥΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ https://www.praktiker.gr/p/kounia-metalliki-3-theseon-me-prasina-leyka-maksilaria-77971 Στα 50 ευρώ με +10Ευρώ στα μεταφορικά. Δεν φαίνεται σαν "Προσφορά-Εκπτωση" στην σελίδα , αλλά είναι απο τις πιο χαμηλές τιμές που έχουν υπάρξει απο οσο έψαξα. Ανταγωνισμός φαίνεται πως είναι στα 90 ευρω χωρίς μεταφορικά και δεν είναι σίγουρη η διαθεσιμοτητα της ή το κατάστημα. Είχα επικοινωνήσει χθες με το κατάστημα της Μεταμόρφωσης, μήπως παραλάμβανα με click away, αφησα τα στοιχεία μου και μου είπαν πως θα με κάλεσουν για να μου πουν σίγουρα την διαθεσιμότητα. Ετσι σήμερα , βάση των νέων μέτρων του λοκντάουν μέσα στο λοκντάουν, έριξα online την παραγγελία και ότι βγει. Κρατάω εναν ενδοιασμό για το μέγιστο βάρος που αντέχει βάση του κατασκευαστη, αλλά δεν βρήκα κάποια πληροφορία. Μιας και είναι 3 θέσεων, φαντάζομαι θα αντέχει 200 κιλά. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από SilentVoice 6
DeKaLoUdiS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα αγοράσει μερικές ίδιες πριν 3 χρόνια για τοποθέτηση σε τουριστικά καταλύματα. Η τιμή τους τότε ηταν 61€ (υπάρχει και "Napoli" στο internet) χωρίς μεταφορικά, μιας και είχε γίνει μεγάλη παραγγελία και με άλλα items. Είναι αρκετά ανθεκτική και σε καιρικά φαινόμενα και σε stability (παρολο που δεν της φαίνεται) Αντέχει 200-210 κιλά σίγουρα μιας και έχω δει πολλές φορές να κάθονται πελάτες στον κήπο (ζευγάρι με παιδί 10 χρονών πχ) Η συναρμολόγηση είναι εύκολη και μπορεί να γίνει κι απο 1 άτομο μεσα σε 25-30 λεπτά. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από DeKaLoUdiS 9 1
pan82 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Ξέρουμε καθόλου για τι όγκο και κυρίως βάρος είναι η καθεμία. Γιατί βλέπω η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομιου.
SilentVoice Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, pan82 είπε Ξέρουμε καθόλου για τι όγκο και κυρίως βάρος είναι η καθεμία. Γιατί βλέπω η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομιου. περίπου 22κιλά και 170cm*110cm
DownUNDERground Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Γιατί αξίζει έναντι αυτής στα 75€ πχ; https://www.skroutz.gr/s/18885269/789375-789375.html Ρωτάω ειλικρινά, όχι για να αποδομήσω την προσφορά. Απλά μόλις την είδα στα 60€ ψήθηκα χωρίς να ξέρω τις τιμές της αγοράς, αλλά μόλις τσέκαρα ότι με 75€ βρίσκεις παρεμφερή οποιαδήποτε στιγμή, άρχισα να το ξανασκέφτομαι. Αν μου πείτε κάτι που να με πείσει, θα την προχωρήσω κι εγώ.😁 2 ώρες πριν, DeKaLoUdiS είπε Είχα αγοράσει μερικές ίδιες πριν 3 χρόνια για τοποθέτηση σε τουριστικά καταλύματα. Η τιμή τους τότε ηταν 61€ (υπάρχει και "Napoli" στο internet) χωρίς μεταφορικά, μιας και είχε γίνει μεγάλη παραγγελία και με άλλα items. Είναι αρκετά ανθεκτική και σε καιρικά φαινόμενα και σε stability (παρολο που δεν της φαίνεται) Αντέχει 200-210 κιλά σίγουρα μιας και έχω δει πολλές φορές να κάθονται πελάτες στον κήπο (ζευγάρι με παιδί 10 χρονών πχ) Η συναρμολόγηση είναι εύκολη και μπορεί να γίνει κι απο 1 άτομο μεσα σε 25-30 λεπτά. @DeKaLoUdiS το μήκος των μαξιλαριών σκέτων πόσο είναι;
denthnpalevw Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Για Θεσσαλονίκη 65. Ευχαριστώ αλλά τελικά δεν θα πάρω. Αργότερα
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, denthnpalevw είπε Για Θεσσαλονίκη 65. Μπηκε στον τιτλο και το 65
SilentVoice Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Γιατί αξίζει έναντι αυτής στα 75€ πχ; https://www.skroutz.gr/s/18885269/789375-789375.html Ρωτάω ειλικρινά, όχι για να αποδομήσω την προσφορά. Απλά μόλις την είδα στα 60€ ψήθηκα χωρίς να ξέρω τις τιμές της αγοράς, αλλά μόλις τσέκαρα ότι με 75€ βρίσκεις παρεμφερή οποιαδήποτε στιγμή, άρχισα να το ξανασκέφτομαι. Αν μου πείτε κάτι που να με πείσει, θα την προχωρήσω κι εγώ Η αλήθεια είναι πως την έχω εντοπίσει εδω και 2 ημέρες στα 50 ευρω και είχα σκοπό να πάω να την παραλάβω απο το κατάστημα, αλλά είχαν ήδη μεγάλο φόρτο και δεν είδα προκοπή. Αρχικά ξεκίνησα ψάχνοντας κούνια μωρού. Επειδή στα 50ευρώ έχει και η απλή κουνια μωρού που είναι ψιλοψευτικη, πήρα αυτήν στα 60 ευρώ με τα μεταφορικά και παράγγειλα και μια κρεμαστή κούνια μωρού μόνο με τα σχοινιά, ώστε να την δένω στην μεταλλική κουνια που αντέχει και 200 κιλά. Την κουνια που έστειλες στα 75 ευρω , η αλήθεια είναι δεν την είχα δει με τα φίλτρα που είχα βάλει. Ναι σχετικά μικρή η διαφορά, αλλα πλέον με τα ίδια λεφτά παίρνω πακέτο και το καρεκλάκι της κούνιας του μωρού με τα σχοινιά. 1
DownUNDERground Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε αν μπαίνει συχνά-πυκνά στα 50€. Δε θα ήταν άσχημο μετά το λοκ-ντάουν να πας να παραλάβεις από εκεί και να γλυτώσεις το 10ρικο αν έχεις κατάστημα κοντά σου. 2
SilentVoice Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε αν μπαίνει συχνά-πυκνά στα 50€. Δε θα ήταν άσχημο μετά το λοκ-ντάουν να πας να παραλάβεις από εκεί και να γλυτώσεις το 10ρικο αν έχεις κατάστημα κοντά σου. Τέτοιο ιστορικό χαμηλό, όσο έψαξα δεν βρήκα για την κατηγορία της. Ισως δεν είναι και προσφορά για τους ίδιους και απλά εβαλαν σε αυτήν την τιμή ενα κομμάτι που μπορεί να τους ξέμεινε. Θα φανεί στην πορεία.
DeKaLoUdiS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Γιατί αξίζει έναντι αυτής στα 75€ πχ; https://www.skroutz.gr/s/18885269/789375-789375.html Ρωτάω ειλικρινά, όχι για να αποδομήσω την προσφορά. Απλά μόλις την είδα στα 60€ ψήθηκα χωρίς να ξέρω τις τιμές της αγοράς, αλλά μόλις τσέκαρα ότι με 75€ βρίσκεις παρεμφερή οποιαδήποτε στιγμή, άρχισα να το ξανασκέφτομαι. Αν μου πείτε κάτι που να με πείσει, θα την προχωρήσω κι εγώ.😁 @DeKaLoUdiS το μήκος των μαξιλαριών σκέτων πόσο είναι; 1,30 x 0.45 το κάθε κομμάτι (πλάτη/κάθισμα) 1 1
DownUNDERground Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DeKaLoUdiS είπε 1,30 x 0.45 το κάθε κομμάτι (πλάτη/κάθισμα) Είσαι αρχηγόπουλο! Το μήκος δεν είναι κακό για αραλίκι ενός ατόμου. Το βάθος τελικά είναι λίγο μικρό, αλλά ίσως να παλεύεται. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από DownUNDERground 1
filarhos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Κι εγώ που το σκεφτόμουν καιρό, βασικά από πέρσι το καλοκαίρι αλλά δεν τελικά, μόλις το είπα εδώ ήταν στην φάση: shut up and take my money. Οπότε την περιμένω για να την βάλω στον κήπο να κοιτάω τον τοίχο το διπλανού...😄 1
koooleeek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις πήρα και εγώ δύο. Thanks TS. Αν και με χαλάει αυτό το πρασινάκι λίγο, αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας. 1
SeNNinhA Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Την έχω πολλά χρόνια στο μπαλκόνι μου. Μάλλον πάνω από δεκαετία σίγουρα. Άλλαξα φυσικά τα υφάσματα γιατί κάηκαν από τον ήλιο. Λογικό και αναμενόμενο. Κατά τα άλλα είναι πολύ αντοχής. Το μήκος δεν επαρκεί για να ξαπλώσεις αλλά με μαζεμένα γόνατα έχω ρίξει και κάτι μικρούς καλοκαιρινους συντομους υπνακους μια χαρά. Το πλάτος του καθίσματος είναι οριακό προς το κάπως μικρό. Αλλά δεν ενοχλεί πολύ. Θα το προτιμούσα μεγαλύτερο βεβαίως. Το πλαστικό κάτω από τα μαζιλαρια είναι μεγάλης αντοχής θα έλεγα. Κανένα απολύτως παράπονο. Την είχα επιλέξει ακριβώς για το μέγεθος της (δεν χωρούσε μεγαλύτερη) και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Εάν έχετε πρόβλημα χώρου είναι μονόδρομος. Εάν μπορείτε να αγοράσετε πιο μεγαλη τότε σίγουρα υπάρχουν καλύτερες και βολικοτερες (δεν είναι πάντα όλα θέμα χρημάτων) Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από SeNNinhA 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα