Προς το περιεχόμενο

2 PC - 1 MONITOR

kaiser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά...

Η απορία μου είναι η εξής:Υπάρχει περίπτωση 2 pc να συνδεθούν με μια οθόνη?

Έχω 1 Data Switch 4 θέσεων,το ένα pc έχει κάρτα γραφικών GF 5600 και το άλλο την έχει On Board αν αυτό παίζει ρόλ, που δεν νομίζω και φυσικά μια οθόνη...Υπάρχει Φώς?

Αν το post είναι άσχετο με την κατηγορία,sorry ας μεταφερθεί!

Ευχαριστώ Amigos

Δημοσ.

Safestata, tha breis mia othoni na exei 2 inputs, p.x mia Iiyama 19ara montelo 413 h kapoio akribo montelo stis 17 intses stis SONY, px to palio 200G tis sony to ypostirize. Pantos ama psakseis ligo tha breis tetoies othones

Δημοσ.

kaiser, mporeis na to kaneis me ena switch (nomizw pws legete) enoneis panw tou thn othonh kai exei synithos 4 theseis gia input apo kartes grafikwn, kathws pernei kai plhktrologio kai mouse. Ola douleuoun me ena plhktrologio, me ena mouse kai mia othoni....!

rikse mia matia edw.....http://www.kvm-switches-online.com tha vreis sigoura auto pou thes...!

Δημοσ.
Έχω 1 Data Switch 4 θέσεων...

Νομίζω πως ήδη ανέφερε πως έχει data switch.

Aν το data switch που έχεις στα χέρια σου, διαθέτει εισόδους εξόδους για οθόνη, ναι γίνεται, με τα ανάλογα καλώδια. Τη συνδεσμολογία νομίζω τη φαντάζεσαι, είναι ιδιαίτερα απλή. Απώλεια ποιότητας θα υπάρχει. Το πόσα db εξαρτάται από το switch σου.

Αν συνδέσεις τώρα κ πληκτρολόγιο/ποντίκι σε μηχανικό switch σε ps2 σύνδεση, απλά να έχεις υπόψη σου ότι το κάθε pc πρέπει να "βλέπει" πληκτρολόγιο & ποντίκι όταν κάνει boot/restart.

Τσέκαρε τι καλώδια θα χρειαστείς, δεν είναι σε όλα τα switch stadar.

sc

Δημοσ.

Υπάρχουν κάτι switch που μπορείς με μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο/ποντίκι να χειριστείς 2 pc. Νομίζω κάπου στα 60ευρώ είχαν την τελευταία φορά που είχα δει.

Δημοσ.

kaiser, opws eipe kai o dwarves, pare ena KVM SWITCH kai de tha exeis tin paramikri apwleia...

Exw egw ena dlink gia 2vga,4ps2 ousiastika 1 othoni 2 upologistes exei kai me parapanw mexri 32 nomizw :)

To mono provlima pou exw einai oti den anagnwrizei tin othoni dld leei proepilegmeni othoni stis idiotites othonis kai oxi kanonika ti marka tis enw prin xwris to KVM SWITCH tin anagnwrize kanonika.Aplws otan paw sto menou

properties->advance tis othonis anavosvinei 2 fores tpt allo.De nomizw na tis peirazeis oli tin wra gia na se enoxlei :)

Kata ta alla eimai polu euxaristimenos sikwnei analusi mexri 2024xkati einai kai gamw.Sto sunistw anepifilahta.

Mporeis na kaneis boot tous upologistes tautoxrona xwris prob.Xondriki exei 35 euro(xwris FPA) toso to pira gia na deis peripou poso exei kane +18%(FPA)+20%(KERDOS KATASTIMATOS)+18%(FPA).

Auto to pira apo pouliadi exei kai i AMY.

Eixe ginei anafora ksana sto forum gia KVM SWITCH me mia anazitisi stous teleutaious 2 mines tha to vreis sigoura kai exei kai selides gia times lianikis alla de thumamai....

Se mperdepsa??

Δημοσ.

Xondriki exei 35 euro(xwris FPA) toso to pira gia na deis peripou poso exei kane +18%(FPA)+20%(KERDOS KATASTIMATOS)+18%(FPA).

Γιατί έβαλες 2 φορές το ΦΠΑ? :shock:

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

υπαρχει καποιο προγραμμα για να επιλεγω ποιο pc θα δειχνει η οθονη?εχω συνδεσει στην οθονη 2 pc σε 2 εξοδους dvia k dsub.

Δημοσ.

Αν η οθόνη σου δεν το υποστηρίζει, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Οι περισσότερες οθόνες που έχουν αναλογική και ψηφιακή έξοδο σήματος, αναφέρουν πως μπορείς να το έχεις σε μία θύρα μόνο συνδεδεμένο, ανά χρονική στιγμή. Ποια οθόνη έχεις;

Δημοσ.
Αν η οθόνη σου δεν το υποστηρίζει, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Οι περισσότερες οθόνες που έχουν αναλογική και ψηφιακή έξοδο σήματος, αναφέρουν πως μπορείς να το έχεις σε μία θύρα μόνο συνδεδεμένο, ανά χρονική στιγμή. Ποια οθόνη έχεις;

http://www.skroutz.gr/s/8493/LG-L204WT-20%22.html

Δημοσ.

φιλε μην παρεις switch τουλαχιστον οχι φθηνο γιατι θα εχεις τρομερη απωλεια σηματος, θαμπαδα σε τετοιο ενοχλητικο βαθμο που θα προτιμας να αλλαζεις τα καλωδια εναλλαξ!!! την εχω παθει, ευτυχως ειχα μονιτορ με διπλη εισοδο, αναλογικη ψηφιακη οποτε βρηκα λυση, καλυτερα δωσε 50-60 ευρω παραπανω απ το να παρεις καποιο switch των 60-80 ευρω κ παρε νεο μονιτορ...my 2 cent ;)

Δημοσ.

Εγώ έχω την Samsung 2053BW, η οποία εχει εισόδους dvi και vga. Συνέδεσα το Mac Mini στην dvi και το Win7 laptop στην vga. Από κάτω, στα controls, έχει ένα κουμπάκι "input" και μόλις το πατάς αλλάζει είσοδο σήματος. Δηλαδή δουλεύουν και τα δύο μηχανήματα ταυτόχρονα, και ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω πατάω το input και αλλάζω. Έχω και to ασύρματο desktop set Logitech S530 για Mac το οποίο δουλεύει τέλεια σε Win7, και απλά βάζω και βγάζω από το ένα στο άλλο μηχάνημα τον δέκτη usb. Δηλάδή κι εγώ θεωρώ ότι η ύπαρξη δύο εισόδων είναι η καλύτερη λύση, αλλά δνε ξέρω αν δουλεύουν σε όλες τις οθόνες ταυτόχρονα και οι δύο.

Δημοσ.

τελικα η οθονη μου εχει την επιλογη απο ψηφιακο σε αναλογικο αρα το θεμα λυθηκε πατωντας ενα κουμπι απο πισω της.παντως βρηκα ενα switch κ τωρα τοχω συνδεσει μονο για το πληκτρολογιο το οποιο λειτουργει κ για τα 2 pc(πατωντας ctrl 1-2)για το ποντικη εχω ενα προβλημα.η μια mobo δεν εχει εισοδο για mouse.εδω τι κανουμε?

Δημοσ.
Εγώ έχω την Samsung 2053BW, η οποία εχει εισόδους dvi και vga. Συνέδεσα το Mac Mini στην dvi και το Win7 laptop στην vga. Από κάτω, στα controls, έχει ένα κουμπάκι "input" και μόλις το πατάς αλλάζει είσοδο σήματος. Δηλαδή δουλεύουν και τα δύο μηχανήματα ταυτόχρονα, και ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω πατάω το input και αλλάζω. Έχω και to ασύρματο desktop set Logitech S530 για Mac το οποίο δουλεύει τέλεια σε Win7, και απλά βάζω και βγάζω από το ένα στο άλλο μηχάνημα τον δέκτη usb. Δηλάδή κι εγώ θεωρώ ότι η ύπαρξη δύο εισόδων είναι η καλύτερη λύση, αλλά δνε ξέρω αν δουλεύουν σε όλες τις οθόνες ταυτόχρονα και οι δύο.

το ιδιο και στη Samsung T190 με εχει σωσει το κουμπι input. εχω συνδεσει το θηριο μου στο dvi και τον μικρο μου μετεοσερβερακο στο vga. με ενα κλικ αλλαζει ακαριαια στην πηγη που θελω. μαλιστα μπορεις να επιλεξεις πως θα συμπεριφερεται η οθονη αν κλεινεις το pc που λειτουργει στο current input, αν δλδ θα κλεινει η οθονη ή θα πηγαινει αυτοματα στην έταιρη πηγή;)

Δημοσ.
τελικα η οθονη μου εχει την επιλογη απο ψηφιακο σε αναλογικο αρα το θεμα λυθηκε πατωντας ενα κουμπι απο πισω της.παντως βρηκα ενα switch κ τωρα τοχω συνδεσει μονο για το πληκτρολογιο το οποιο λειτουργει κ για τα 2 pc(πατωντας ctrl 1-2)για το ποντικη εχω ενα προβλημα.η μια mobo δεν εχει εισοδο για mouse.εδω τι κανουμε?

USB εχει; αν ναι αυτο για εμενα ειναι πολυ καλο και ποιοτικο switch τα εχει ολα πανω

http://www.msystems.gr/index.php?category=3319&product=10431

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...