vagos789 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Θα αδειασει σε μια νυχτα αν το κανουν αυτο,ελπιζω να το κανουν να γελασουμε
Aurumnus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mAs_81 είπε Και τώρα ; Δλδ όλοι αυτοί οι ακροδεξιοαριστεροLGQBTBLMMAGAvegan ακτιβιστές θα πρέπει να πληρώσουνε για να μας δείξουν τα φώτα τους;!;!;Αίσχος Αυτοί θα έχουν επιδότηση. 🤑💲 1 ώρα πριν, SabotazGio είπε Τελεια ! Τι κριμα που δεν το χρησιμοποιω και δεν καταλαβα και ποτέ που χρησιμεύει. Ειναι γεματο εξυπνακηδες που προσπαθουν να πουν για εξυπναδα ακομα και συμβαινει κατι πολυ κακο. Άρα μια χαρά κατάλαβες που χρησιμεύει. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από Aurumnus
Bitbit Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 μπορεί να γελάσετε αλλά ίσως είμαι από τους λίγους που ασχολείται με υπολογιστές και τεχνολογία γενικά και δε ξέρω ακριβώς τι είναι το twitter. ένας χώρος όπου γράφεται ο καθένας και γράφει μαλακίες; Κι αυτό το πράγμα έγινε διάσημο; Τόσο ηλίθιοι είμαστε ρε; ποιο το νόημα του twitter?
petasis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, naimore είπε αντε μωρε με τα λιγουρια, μια χαρα παει στο χρηματηστηριο η μετοχη του τελευταια, αλλα δεν τους αρεσε, βαλθηκαν να την ριξουν.. βρηκαμε τωρα με τις συνδρομες να αρμεξουμε τη γελαδα Σχετίζεται η τιμή της μετοχής με τα έσοδα μιας εταιρίας; Η τιμή της μετοχής είναι κάπως σαν τζόγος για αυτούς που ασχολούνται. Δεν νομίζω να ανεβαίνουν τα έσοδα με την μετοχή. 43 λεπτά πριν, Bitbit είπε μπορεί να γελάσετε αλλά ίσως είμαι από τους λίγους που ασχολείται με υπολογιστές και τεχνολογία γενικά και δε ξέρω ακριβώς τι είναι το twitter. ένας χώρος όπου γράφεται ο καθένας και γράφει μαλακίες; Κι αυτό το πράγμα έγινε διάσημο; Τόσο ηλίθιοι είμαστε ρε; ποιο το νόημα του twitter? Από την άλλη, νομίζω ότι το twitter είναι το μόνο κοινωνικό δίκτυο που κάπως υποφέρεται. Μάλλον επειδή ακόμα δεν έχουν βρει το πως να συλλέγουν και να πουλάν δεδομένα. Για αρχή, είναι τα πάντα δημόσια.
aypnia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, naimore είπε αντε μωρε με τα λιγουρια, μια χαρα παει στο χρηματηστηριο η μετοχη του τελευταια, αλλα δεν τους αρεσε, βαλθηκαν να την ριξουν.. βρηκαμε τωρα με τις συνδρομες να αρμεξουμε τη γελαδα Όταν διαμαρτυρόμαστε, βάζω κι εμένα μέσα, γιατί μας παρακολουθούν και μας κάνουν προϊόν με διαφημίσεις κλπ, τι περιμένουμε ότι θα γίνει στο τέλος; Συνδρομές στα πάντα όλα, δεν θες να βγάζω λεφτά από τις διαφημίσεις; Βάζετε όλοι abdlockers; Βήμα πρώτο: 2 πακέτα, Συνδρομή ή διαφημίσεις. Βήμα δεύτερο: Αν στο τέλος είναι περισσότεροι αυτοί που έχουν adblockers μόνο συνδρομή. Ναι ξέρω, αν το κάνουν θα πάμε αλλού κλπ, αλλά αν το κάνουν στο τέλος όλοι; Και το θέμα είναι αλλού, δεν είμαστε 15 χρόνια πριν που έμπαιναν 15 νοματαίοι όλοι κι όλοι στο internet. Κανείς δεν μπορεί να σηκώσει το κόστος δισεκατομμυρίων χρηστών επ' αόριστον χωρίς έσοδα από πουθενά. Κι αν μπορεί να το κάνει για κάποιο καιρό στην αρχή για να μαζέψει κόσμο, θα έρθει η ώρα του monetarization. Ξέρω, δεν θα αρέσει αυτό που έγραψα, αλλά είναι η πραγματικότητα ακόμη κι αν δεν μου αρέσει. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από aypnia 2 1
naimore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 σωστά, το ίδιο είπε πριν λίγο καιρό θα κάνει και το telegram που γεμίζει κόσμο τελευταία 1
ScorpioX777 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Ουτε τη χαρη να κανω εγγραφη δεν τους κανω... Μπορει καμια φορα να διαβασω κατι αλλα μεχρι εκει...μεγαλυτερο δικαιωμα να ζητησει συνδρομη εχει το insomnia λογω των αγγελιων παρα το Twitter.
Tetrabitos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης του Twitter. Για να λες τις φιλοσοφιες σου και τα αστεια σου, περιμενοντας καρδουλες και repost? Ή για να μαθαινεις την εξεργεση σε ενα κατσικοχωρι του trinidad? Μακαρι να βαλουν συνδρομη για να φιλτρατουν τους περιεργους και τα bots. Ισα ισα θα γινει και πιο premium φαση να εχεις συνδρομη για να λες το μακρυ και το κοντο σου, θα προωθει η εταιρεια αυτα που θα γραφεις και ο δωρεαν χρηστης περα απο διαφημισεις ολη την ωρα θα εχει δικαιωμα μονο να βλεπει ή να εχει μονο ενα post.
SakafliaC Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Ανάξια σχολιασμού η παπαριά που σκέφτηκαν πάλι για να κονομήσουν.. Αξίζει σχολιασμό όμως το ότι Ελάνιοι που έχουν fb, insta, tinder και snapchat αναρωτιούνται για τη χρησιμότητα του Twitter. Που αν υπάρχει ένα social που πραγματικά μπορείς να ενημερωθείς, να μάθεις τα πάντα την ώρα που συμβαίνουν και να μιλήσει ο οποιοσδήποτε με τον οποιονδήποτε αυτό είναι το Twitter. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα