Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας! Μετά απο πρόβλημα που παρουσίασε η θύρα usb στο κινητό μου (LG G6), πήρα την απόφαση να κάνω μια αλλαγή, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω "βάλει στο μάτι", 3 κινητά, αλλά βρίσκομαι σε δίλημα... 😆

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 
Xiaomi Poco X3 NFC
Huawei P40 Lite
Samsung Galaxy A31

Tι λέτε;

ΥΓ: Ξέχασα να αναφέρω οτι αυτό που με αφορά, είναι η κάμερα να είναι καλή, και οτι η χρήση είναι για κανα mail και social. Μαξ και το spotify

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, manos24021997 είπε

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 
Xiaomi Poco X3 NFC
Huawei P40 Lite
Samsung Galaxy A31

1. Huawei P40 Lite - Δεν εχει google services. Επεξεργασου το στο μυαλο σου , και ξαναερχομαστε σε αυτο αργοτερα :)
2. Samsung Galaxy A31 - Νομιζω οτι μονο την amoled εχει να επιδειξει. Σε ολα τα υπολοιπα (καμερες , επεξεργαστης , φορτιση) ειναι κατωτερο.
3. Xiaomi Redmi Note 9 pro & Xiaomi Poco X3 NFC - Νομιζω οτι κερδιζει στα σημεια το poco , και το λεω οντας κατοχος του redmi note 9 pro.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

1. Huawei P40 Lite - Δεν εχει google services. Επεξεργασου το στο μυαλο σου , και ξαναερχομαστε σε αυτο αργοτερα :)
2. Samsung Galaxy A31 - Νομιζω οτι μονο την amoled εχει να επιδειξει. Σε ολα τα υπολοιπα (καμερες , επεξεργαστης , φορτιση) ειναι κατωτερο.
3. Xiaomi Redmi Note 9 pro & Xiaomi Poco X3 NFC - Νομιζω οτι κερδιζει στα σημεια το poco , και το λεω οντας κατοχος του redmi note 9 pro.

Μου προτείνεις ένα απ' τα xiaomi δηλαδή. Είσαι ικανοποιημένος; Δεν έχει τύχει να χει κανένας γνωστός μου. Μονο ένας έχει huawei και με εντυπωσίασε η κάμερα. Γι Αυτό διάλεξα και Αυτό το κινητό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως ειπα , το P40 lite (και ολη η σειρα P40 βασικα) , δεν εχει google services με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Αν δεν σε πειραζει κατι τετοιο , τοτε το μελετας και αυτο το κινητο. Απλα να ξερεις οτι η huawei συνηθιζει να κλειδωνει bootloaders οπως επισης η υπαρξη kirin επεξεργαστη σε συνδυασμο με την περιορισμενη προσβαση στο camera2api καθιστα αδυνατη την χρηση gcam . Αρα ο,τι κανει η camera με το stock app και μεχρι εκει.

Στα redmi note 9 pro και poco x3 nfc μπορεις να απογειωσεις την καμερα με χρηση gcam. Μεγαλες μπαταριες με γρηγορες φορτισεις. Λιγο μεγαλα σε μεγεθος και τα δυο και σχετικα βαρια. Το poco x3 θεωρω οπως κοιταω τα specs , κερδιζει στα σημεια το redmi note 9 pro.
Το redmi note 9 pro που εχω , αν εξαιρεσουμε το μεγεθος και το βαρος , που οκ τα συνηθιζεις μετα απο λιγο καιρο , ειναι αρκετα τιμιο κινητο για την κατηγορια του.
Αρα θεωρω οτι και το poco x3 θα ειναι καλο δεδομενου των specs του και της κατηγοριας του... καποιος κατοχος ας μας διαφωτισει καλυτερα.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mphxths είπε

Οπως ειπα , το P40 lite (και ολη η σειρα P40 βασικα) , δεν εχει google services με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Αν δεν σε πειραζει κατι τετοιο , τοτε το μελετας και αυτο το κινητο. Απλα να ξερεις οτι η huawei συνηθιζει να κλειδωνει bootloaders οπως επισης η υπαρξη kirin επεξεργαστη σε συνδυασμο με την περιορισμενη προσβαση στο camera2api καθιστα αδυνατη την χρηση gcam . Αρα ο,τι κανει η camera με το stock app και μεχρι εκει.

Στα redmi note 9 pro και poco x3 nfc μπορεις να απογειωσεις την καμερα με χρηση gcam. Μεγαλες μπαταριες με γρηγορες φορτισεις. Λιγο μεγαλα σε μεγεθος και τα δυο και σχετικα βαρια. Το poco x3 θεωρω οπως κοιταω τα specs , κερδιζει στα σημεια το redmi note 9 pro.
Το redmi note 9 pro που εχω , αν εξαιρεσουμε το μεγεθος και το βαρος , που οκ τα συνηθιζεις μετα απο λιγο καιρο , ειναι αρκετα τιμιο κινητο για την κατηγορια του.
Αρα θεωρω οτι και το poco x3 θεωρω οτι θα ειναι καλο δεδομενου των specs του και της κατηγοριας του... καποιος κατοχος ας μας διαφωτισει καλυτερα.

Αυτό με την gcam που λες δε το είχα σκεφτεί. Γιατί και στο Lg που έχω μ αυτή την εφαρμογή βγάζω φωτο και τις βγάζει τέλεια. Μου φαίνεται ότι στο poco θα καταλήξω. Αν Υπάρχει κανένας που το χει ας μας πει μια γνώμη. Ευχαριστώ Για τη βοήθεια!!!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chios είπε

δες και realme 7 pro σαν εναλλακτική, πολύ καλές κάμερες και πολύ ανωτερo λογισμικό από xiaomi.

Σαφως καλυτερο κινητο , αλλα και +30 περιπου ευρω παραπανω απο τα δυο xiaomi . Δεν ξερω το μπατζετ του φιλου μας , απλα λεω :)

Δημοσ.

Θα το δω κι αυτο. Γιατί να σας πω την αληθεια ειμαι σε σκεψη να φτιαξω και αυτο π εχω. Αλλα θελει να ρωτησω γιατι δε ξέρω αν αξιζει να αλλαξω τη θυρα usb. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...