demisp Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα. Στην ένδειξη «δεν υπάρχει αρκετός χώρος» στο iphone μπηκα στις ρυθμίσεις-χώρος iphone η μπάρα δείχνει οτι απομένει 0,5 gb ελευθερο. ι προσθέτοντας τα mb που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές απο κατω μαζί με τα gb που καταλαμβάνει το σύστημα βγαίνειοτι υπολείπονται ακόμη 5 gb για να καλυφθεί το 32 gb. Γνωρίζει κανείς πως γινεται αυτο κ τι μπορεί να γινει; ευχαριστώ
demisp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Κανείς δεν εχει αντιμετωπίσει κατι παρόμοιο;
Alex19salonika Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 καλημερα δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο αλλα προσπαθησε να σβησης καμια εφαρμογη και να ανοιξει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 εγω θα εκανα το εξης: Safari σβησιμο ιστορικο Μυνηματα διαγραφη αν εχεις το whatsapp απεγκατασταση και παλι εγκατασταση (αυτο θα το εκανα και με αλλες εφαρμογες) μεσω backup θα εκανα επαναφορα του κινητου.
demisp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Έχω σβησει πολλές. Πολύ λιγες έχω αφήσει.Για αυτο και με παραξενεύει. Οπως επίσης και φωτογραφιες ειναι ελάχιστες. Το αθροισμα που καταλαμβάνουν οι εφαρμογες+σύστημα εξακολουθούν να ειναι κατα 5 gb λιγοτερο απο τη συνολική χωρητικότητα. Να υπάρχουν κάπου αρχεια κρυφά; 1 λεπτό πριν, Makatsoras είπε εγω θα εκανα το εξης: Safari σβησιμο ιστορικο Μυνηματα διαγραφη αν εχεις το whatsapp απεγκατασταση και παλι εγκατασταση (αυτο θα το εκανα και με αλλες εφαρμογες) μεσω backup θα εκανα επαναφορα του κινητου. Θα το δοκιμασω κ αυτο. Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 δες και αυτο το θεμα μπορει να σε βοηθησει να το καταλαβεις τι ειναι ο <<γκριζος>> χωρος. Αλλα
demisp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, Makatsoras είπε δες και αυτο το θεμα μπορει να σε βοηθησει να το καταλαβεις τι ειναι ο <<γκριζος>> χωρος. Αλλα Και αναρωτιόμουν τι ήταν😁 Σε ευχαριστώ!! Συνδέοντας σε itunes το «άλλο» καταλαμβάνει 5 gb. Αρα βρήκαμε τα υπολειπόμενα. Να υποθέσω οτι δεν υπάρχει τρόπος να σβηστούν απο εκει κάποια gb?
demisp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Εκανα επαναφορά κ λύθηκε το θεμα. Σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα