jimmisk1974 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σας , εχω την μητρικη Asrock Steel Lenend B550 ( https://www.asrock.com/mb/AMD/B550M Steel Legend/index.asp ) Eχει ενα προγραμα το nahimic audio , εχω δοκιμασει τα παντα και με τους drivers της realtek και δεν μπορω να το κανω να δουλεψει , εχει καποιος γνωσεις περι αυτου και τι ακριβως ειναι το Nahimic audio ? Mου βγαζει μηνυμα οταν το τρεχω " Nahimic audio cannot be used . You audio driver is not up to date or your system is not compatible " Εχω την μητρικη με τον ryzen 4650 με onboard γραφικα και για ηχο εχω μια soundbar sharp συνδεδεμενη με 3.5mm καλωδιο . Ειναι κατι ιδιαιτερο το nahimic audio ? γιατι δεν μου το υποστιριζει ? αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει
Dark_Nightfall Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε Γεια σας , εχω την μητρικη Asrock Steel Lenend B550 ( https://www.asrock.com/mb/AMD/B550M Steel Legend/index.asp ) Eχει ενα προγραμα το nahimic audio , εχω δοκιμασει τα παντα και με τους drivers της realtek και δεν μπορω να το κανω να δουλεψει , εχει καποιος γνωσεις περι αυτου και τι ακριβως ειναι το Nahimic audio ? Mου βγαζει μηνυμα οταν το τρεχω " Nahimic audio cannot be used . You audio driver is not up to date or your system is not compatible " Εχω την μητρικη με τον ryzen 4650 με onboard γραφικα και για ηχο εχω μια soundbar sharp συνδεδεμενη με 3.5mm καλωδιο . Ειναι κατι ιδιαιτερο το nahimic audio ? γιατι δεν μου το υποστιριζει ? αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει Βελτίωση του ήχου μέσω software για καλύτερη gaming εμπειρία (3D sound) ,κατεβάζεις το utility και το τρέχεις σε WIndows 10 x64 δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
jimmisk1974 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Βελτίωση του ήχου μέσω software για καλύτερη gaming εμπειρία (3D sound) ,κατεβάζεις το utility και το τρέχεις σε WIndows 10 x64 δεν χρειάζεται κάτι άλλο. τα εχω κανει ολα , και ειδα και στο internet βοηθεια , αλλα ΔΕΝ ανοιγει το software Νahimic , μου βγαζει error .... και λεω μην ειναι κατι ιδιετερο και δεν το υποστιριζει το pc μου , αλλα γιατι να μην ?
Dark_Nightfall Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, jimmisk1974 είπε τα εχω κανει ολα , και ειδα και στο internet βοηθεια , αλλα ΔΕΝ ανοιγει το software Νahimic , μου βγαζει error .... και λεω μην ειναι κατι ιδιετερο και δεν το υποστιριζει το pc μου , αλλα γιατι να μην ? Update τον driver αν δεν παίξει και πάλι επικοινωνία με τον κατασκευαστή για περαιτέρω διευκρινήσεις.
jimmisk1974 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 το εχω κανει update , δεν παει πιο πανω ... τον τελευταιο driver εχει , τα παντα εχω κανει .... και νεο bios στην μητρικη , τα παντα !
triplex1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 10:24 ΜΜ, jimmisk1974 είπε το εχω κανει update , δεν παει πιο πανω ... τον τελευταιο driver εχει , τα παντα εχω κανει .... και νεο bios στην μητρικη , τα παντα ! Εχω την b550m pro και ειμαι εδω για να σε βοηθησω , ψυχραιμια , το nahimic ειναι παρα πολυ ωραιο app και εχει φτασει σ'ενα σημειο να το ''κλεψει'' καποια εταιρεια απο την ashrock και να το χρησιμοποιει στις μητρικες της καθως και η microsoft ( το εχει σε παλαιοτερη βερσιον στο app store. Λοιπον , ξηλωνεις τους audio drivers καθως και το nahimic (απεγκατασταση) και κανεις εγκατασταση καινουρια , σε καμια περιπτωση δεν αφηνεις την microsoft να χρησιμοποιησει τα δικα της , τελευταια αν θυμαμαι καλα μεσα στο site της ashrock εχει καινουριους driver. Στις 9/2/2021 στις 10:24 ΜΜ, jimmisk1974 είπε το εχω κανει update , δεν παει πιο πανω ... τον τελευταιο driver εχει , τα παντα εχω κανει .... και νεο bios στην μητρικη , τα παντα ! Bios update?
jimmisk1974 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Νταξει το έφτιαξα , έκανα κατάργηση τα πάντα καθάρισα registry και τα ξαναπέρασα και μπήκε , δεν ξέρω πως έγινε το κουφό τώρα και επεξε.......αλλά οκ τώρα.
triplex1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε Νταξει το έφτιαξα , έκανα κατάργηση τα πάντα καθάρισα registry και τα ξαναπέρασα και μπήκε , δεν ξέρω πως έγινε το κουφό τώρα και επεξε.......αλλά οκ τώρα. προσεξε μη κανει κανενα update η κυρια microsoft με τα windows και δεν το παρεις χαμπαρι , μονο απο την Ashrock και καλυτερα αν δε το'χεις βαλε το Ashrock shop app http://www.asrock.com/feature/appshop/index.html Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από triplex1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα