mindreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 3 hours ago, Jiakometi said: Τότε πάμε στο σεναριο 2. Οι επαναλαμβανόμενες πληρωμές (συνδρομές) δεν καλύπτονται από το balance με την ιδια λογική που δεν καλύπτονται αγορές με δόσεις από prepaid καρτες. Τα χρήματα σε τετοιες περιπτωσεις μπορεί να αποσυρθούν ή να εξαντληθούν ακόμη και την επόμενη ημέρα. (Τρόπος του λέγειν). Δεν υπάρχει διασφάλιση για τον servicer, οτι θα μπορει να εισπράτει το ποσό της συνδρομής, κάθε μήνα στο διηνεκές, ή μέχρι την ακύρωση της. Γι' αυτό ζητάει κάρτα που θα μπορεί να χρεώνει κάθε μήνα το ποσό, οπότε η πληρωμή του υπολοίπου να είναι θέμα μεταξύ του πελάτη και της τραπεζας του. Την ιδια τακτική ακολουθούν πολλοί providers (Adobe, Luminar, Google, Bitdefender κλπ). Με το ανωτερο, χρησιμο σιγουρα, σκεπτικο που ανελυσες, κανεις μαλλον μια ευλογη υποθεση, οτι προφανως πρεπει να δηλωθει καρτα. Αρα, αναφορικα με τo paypal, και μαλλον εδω σε αντιθεση με οτι λεει ο αγαπητος Matrix, μαλλον λοιπον η apple 'ανιχνευει' με καποιο τροπο το paypal, αν εχεις συνδεσει καρτα ή οχι. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Αρα, δεν βλεπει δηλωμενη καρτα, αρα ζητα στοιχεια. Παλι ομως, και καρτα να ηταν δηλωμενη στο paypal, εγω πχ παλια ειχα χρεωστικη. Που μπορει ανα πασα στιγμη, να μην εχει χρηματα. Τι καταλαβαινω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Το PayPal ως εναλλακτικό τρόπο πληρωμής τον είχε... Έτσι ανανέωνα και το δικό μου πακέτο μηνιαίο. Πλέον έχω χρεωστική (μισθοδοσίας). Δεν βλέπω το λόγο όμως να γίνονται τόσες υποθέσεις. Όπως καταλαβαίνω αρκετοί το έχουν ακόμα έτσι. Γιατί δεν κάνετε μια δοκιμή; Κάπου αναφέρθηκε ότι πρέπει να συνδεθεί μια κάρτα. Αν ναι, ας συνδεθεί μια Virtual (χωρίς υπόλοιπο) και να γίνει μεταφορά χρημάτων στο Balance του λογαριασμού και μετά δοκιμή χρέωσης. Δεν είναι εφικτό; Τους ελέγχους δεν τους κάνει η Apple, γιατί δεν την ενδιαφέρει. Αυτή τρέχει το σύστημα της και θέλει να πάρει τη συνδρομή και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 16 ώρες πριν, mindreader είπε Με το ανωτερο, χρησιμο σιγουρα, σκεπτικο που ανελυσες, κανεις μαλλον μια ευλογη υποθεση, οτι προφανως πρεπει να δηλωθει καρτα. Αρα, αναφορικα με τo paypal, και μαλλον εδω σε αντιθεση με οτι λεει ο αγαπητος Matrix, μαλλον λοιπον η apple 'ανιχνευει' με καποιο τροπο το paypal, αν εχεις συνδεσει καρτα ή οχι. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Αρα, δεν βλεπει δηλωμενη καρτα, αρα ζητα στοιχεια. Παλι ομως, και καρτα να ηταν δηλωμενη στο paypal, εγω πχ παλια ειχα χρεωστικη. Που μπορει ανα πασα στιγμη, να μην εχει χρηματα. Τι καταλαβαινω λαθος; Πιθανον να γινεται ανιχνευση κ επαληθευση (πριν την πληρωμή) για να πληρωθει η συνδρομη την συγκεκριμενη ημερα που ειναι προγραμματισμενη. Απλα καθε μηνα κανει ελεγχο λογικα για να πληρωνετε η επιλεγμενη συνδρομή. Το αν βολευει απευθειας καρτα ή οχι ειναι επιλογη του χρήστη. Αν στο PP το εχεις κενο χωρις τροπους πληρωμης/καρτα δεν θα μπορεσει να πραγματοποιηθει η πληρωμη της συνδρομης κ θα βγαλει σφαλμα αν δεν υπαρχει επιλεγμένη κάρτα/υπολοιπο ή τροπος πληρωμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Σίγουρα δεν κοιτάει αν υπάρχει διαθέσιμο balance στην κάρτα για μελλοντική χρέωση. Τη δέχεται κανονικά, απλά την ημέρα της χρέωσης αν δεν ολοκληρωθεί αυτόματα, σου εμφανίζει το αντίστοιχο μήνυμα (για να φορτίσεις την κάρτα ή να βάλεις άλλη). Απ' ότι είδα πάντως θέλει μία κάρτα ως τρόπο χρέωσης στην PP, ακόμα και αν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο στο λογαριασμό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 1 hour ago, aces said: Πιθανον να γινεται ανιχνευση κ επαληθευση (πριν την πληρωμή) για να πληρωθει η συνδρομη την συγκεκριμενη ημερα που ειναι προγραμματισμενη. Απλα καθε μηνα κανει ελεγχο λογικα για να πληρωνετε η επιλεγμενη συνδρομή. Το αν βολευει απευθειας καρτα ή οχι ειναι επιλογη του χρήστη. Αν στο PP το εχεις κενο χωρις τροπους πληρωμης/καρτα δεν θα μπορεσει να πραγματοποιηθει η πληρωμη της συνδρομης κ θα βγαλει σφαλμα αν δεν υπαρχει επιλεγμένη κάρτα/υπολοιπο ή τροπος πληρωμης. Και αν εγω φορτωνω καθε μηνα το pp balance, ποιο ειναι το προβλημα; 2 minutes ago, M A T R I X said: Σίγουρα δεν κοιτάει αν υπάρχει διαθέσιμο balance στην κάρτα για μελλοντική χρέωση. Τη δέχεται κανονικά, απλά την ημέρα της χρέωσης αν δεν ολοκληρωθεί αυτόματα, σου εμφανίζει το αντίστοιχο μήνυμα (για να φορτίσεις την κάρτα ή να βάλεις άλλη). Απ' ότι είδα πάντως θέλει μία κάρτα ως τρόπο χρέωσης στην PP, ακόμα και αν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο στο λογαριασμό σου. Αρα, ειδες οτι αυτο που ελεγα, οντως ετσι ηταν. Συνεπως, δεν θελουν απλως paypal, δεν τους νοιαζει καν το balance. Ειτε βαζεις ....καρτα, ειτε βαζεις paypal αλλα (ω της εκπληξης!) παλι θελει καρτα!!!! Κάρτα ή κάρτα;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, mindreader είπε Και αν εγω φορτωνω καθε μηνα το pp balance, ποιο ειναι το προβλημα; Κανένα, αλλά πρέπει να προσθέσεις μία κάρτα. Το θέμα είναι για ποιο λόγο θέλεις να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία και ψάχνεσαι, όταν για να μεταφέρεις χρήματα στην PP, πρέπει να χρησιμοποιήσεις μία κάρτα. Απλά βάλε τη συγκεκριμένη κάρτα ως default/τρόπο χρέωσης στην PP/iCloud και τέλος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, M A T R I X said: Κανένα, αλλά πρέπει να προσθέσεις μία κάρτα. Το θέμα είναι για ποιο λόγο θέλεις να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία και ψάχνεσαι, όταν για να μεταφέρεις χρήματα στην PP, πρέπει να χρησιμοποιήσεις μία κάρτα. Απλά βάλε τη συγκεκριμένη κάρτα ως default/τρόπο χρέωσης στην PP/iCloud και τέλος. Οχι, δεν χρησιμοποιω καθολου καρτα!!!! Απο τοτε που εγιναν τα capital controls στην Ελλαδα (και δεν μπορουσαμε να αγορασουμε απο εξωτερικο-ή γινονταν με δυσκολια), υιοθετησα την τακτικη (καθενας μπορει να κρινει οπως νομιζει, αλλα εγω το θεωρω σωστη τακτικη), να φορτωνω προκαταβολικα το balance οποτε κρινω και μπορω. Ποτε μα ποτε δεν ειναι μηδενικο. Πως το φορτωνω; Με εμβασμα απο τον δηλωμενο στο paypal, ελληνικο τραπεζικο μου λογαριασμο. Ειδες; Δεν χρησιμοποιω -πλεον- καθολου καρτα. Εντελως ηλιθια η τακτικη της apple. Και το λεω εγω, που ειμαι mac-ας, εδω και 15 χρονια....αλλα οχι, ειναι αθλιοι σε καποια θεματα. Και το συζητησα μαζι σας, μηπως οντως ο δικος μου ανθρωπος, για λογαριασμο του οποιου το συζητω το θεμα, εκανε κατι λαθος. Αλλα οπως φαινεται, δεν εκανε. Θελουν ΜΟΝΟ ΚΑΡΤΑ. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από mindreader 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, mindreader είπε Οχι, δεν χρησιμοποιω καθολου καρτα!!!! Απο τοτε που εγιναν τα capital controls στην Ελλαδα (και δεν μπορουσαμε να αγορασουμε απο εξωτερικο-ή γινονταν με δυσκολια), υιοθετησα την τακτικη (καθενας μπορει να κρινει οπως νομιζει, αλλα εγω το θεωρω σωστη τακτικη), να φορτωνω προκαταβολικα το balance οποτε κρινω και μπορω. Ποτε μα ποτε δεν ειναι μηδενικο. Πως το φορτωνω; Με εμβασμα απο τον δηλωμενο στο paypal, ελληνικο τραπεζικο μου λογαριασμο. Ειδες; Δεν χρησιμοποιω -πλεον- καθολου καρτα. Εντελως ηλιθια η τακτικη της apple. Και το λεω εγω, που ειμαι mac-ας, εδω και 15 χρονια....αλλα οχι, ειναι αθλιοι σε καποια θεματα. Και το συζητησα μαζι σας, μηπως οντως ο δικος μου ανθρωπος, για λογαριασμο του οποιου το συζητω το θεμα, εκανε κατι λαθος. Αλλα οπως φαινεται, δεν εκανε. Θελουν ΜΟΝΟ ΚΑΡΤΑ. Ανούσια όλη η διαδικασία. Μόνο αυτό έχω να πω... Ρώτα καλύτερα έναν τραπεζικό να σου εξηγήσει πως λειτουργεί ένα σύστημα γιατί πιθανόν έχεις άλλη εικόνα στο μυαλό σου και κάποια στιγμή θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Παρεμπιπτόντως, Apple user από το 2008. Δεν βλέπω κάτι λάθος σε μια ορθή απλή κατανοητή διαδικασία που ο καθένας για προσωπικούς λόγους (που δε με αφορά) προσπαθεί "κάτω από το τραπέζι" να μεταφέρει χρήματα Μφχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Ανουσια διαδικασια κατα τη γνωμη σου. Αλλα το 2015, οποιος ειχε φορτωμενο balance εκανε αγορες απο εξωτερικο μεσω paypal, ενω οποιος περιμενε την....συνδεδεμενη καρτα του, καθονταν στον αξονα τον Z....και πες μου οτι δεν ηταν ετσι....εκτος αν ησουν μικρος τοτε και δεν θυμασαι τι συνεβη.... τι να κανουμε, καποιοι μαθαινουν απο τις συγκυριες και κοιταζουν πως να μην ξαναβρεθουν σε παρομοια θεση στο μελλον, κι ας μην ειναι δικο τους λαθος, ενω αλλοι ειναι του στυλ 'go with the flow', σεβαστα ολα φυσικα, διαφορετικοι ανθρωποι, διαφορετικες αναγκες, διαφορετικη αντιμετωπιση. Με φιλικους χαιρετισμους παντα, και its nothing personal. Mac-ας ειμαι, αλλα εχω κριση και αποψη. Οκ, κατανοητο με apple. Οπως και να χει, 'και καλα' υποστηριζει paypal, αλλα επι της ουσιας 'κουτσο και λειψο', σαν να λεμε 'paypal υπο προϋποθεσεις'. Εν κατακλειδι, μονο καρτα, ειτε ετσι, ειτε αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, mindreader είπε Οχι, δεν χρησιμοποιω καθολου καρτα!!!! Απο τοτε που εγιναν τα capital controls στην Ελλαδα (και δεν μπορουσαμε να αγορασουμε απο εξωτερικο-ή γινονταν με δυσκολια), υιοθετησα την τακτικη (καθενας μπορει να κρινει οπως νομιζει, αλλα εγω το θεωρω σωστη τακτικη), να φορτωνω προκαταβολικα το balance οποτε κρινω και μπορω. Ποτε μα ποτε δεν ειναι μηδενικο. Πως το φορτωνω; Με εμβασμα απο τον δηλωμενο στο paypal, ελληνικο τραπεζικο μου λογαριασμο. Ειδες; Δεν χρησιμοποιω -πλεον- καθολου καρτα. Εντελως ηλιθια η τακτικη της apple. Και το λεω εγω, που ειμαι mac-ας, εδω και 15 χρονια....αλλα οχι, ειναι αθλιοι σε καποια θεματα. Και το συζητησα μαζι σας, μηπως οντως ο δικος μου ανθρωπος, για λογαριασμο του οποιου το συζητω το θεμα, εκανε κατι λαθος. Αλλα οπως φαινεται, δεν εκανε. Θελουν ΜΟΝΟ ΚΑΡΤΑ. Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω. Τότε κάνε το linked bank account σου στην PP preferred ως payment method. Στη συνέχεια κάνε check και την επιλογή "use balance first". Επίσης, όπως γράψαμε και χθες, δεν είναι πρόβλημα/τακτική της Apple. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, mindreader είπε Ανουσια διαδικασια κατα τη γνωμη σου. Αλλα το 2015, οποιος ειχε φορτωμενο balance εκανε αγορες απο εξωτερικο μεσω paypal, ενω οποιος περιμενε την....συνδεδεμενη καρτα του, καθονταν στον αξονα τον Z....και πες μου οτι δεν ηταν ετσι....εκτος αν ησουν μικρος τοτε και δεν θυμασαι τι συνεβη.... τι να κανουμε, καποιοι μαθαινουν απο τις συγκυριες και κοιταζουν πως να μην ξαναβρεθουν σε παρομοια θεση στο μελλον, κι ας μην ειναι δικο τους λαθος, ενω αλλοι ειναι του στυλ 'go with the flow', σεβαστα ολα φυσικα, διαφορετικοι ανθρωποι, διαφορετικες αναγκες, διαφορετικη αντιμετωπιση. Με φιλικους χαιρετισμους παντα, και its nothing personal. Mac-ας ειμαι, αλλα εχω κριση και αποψη. Οκ, κατανοητο με apple. Οπως και να χει, 'και καλα' υποστηριζει paypal, αλλα επι της ουσιας 'κουτσο και λειψο', σαν να λεμε 'paypal υπο προϋποθεσεις'. Εν κατακλειδι, μονο καρτα, ειτε ετσι, ειτε αλλιως. Μια χαρά γνωρίζω τι γινόταν. Ίσως εσύ να είσαι μικρός ή ζεις ακόμα στα δεδομένα του παρελθόντος. Είπαμε ο καθένας θέτει ελεύθερα την άποψη του. 4 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω. Τότε κάνε το linked bank account σου στην PP preferred ως payment method. Στη συνέχεια κάνε check και την επιλογή "use balance first". Επίσης, όπως γράψαμε και χθες, δεν είναι πρόβλημα/τακτική της Apple. Σωστά! Όποιος θέλει βαδίζει με την πολιτική της κάθε εταιρείας. Σε όποιον δεν αρέσει μένει "απ'έξω" ή κάνει τη ζωή του δύσκολη κατά βούληση Μφχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 7 minutes ago, M A T R I X said: Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω. Τότε κάνε το linked bank account σου στην PP preferred ως payment method. Στη συνέχεια κάνε check και την επιλογή "use balance first". Επίσης, όπως γράψαμε και χθες, δεν είναι πρόβλημα/τακτική της Apple. Εξ'οσων γνωριζω, πες μου αν νομιζεις οτι δεν το λεω σωστα, το linked bank account στο paypal, δεν λειτουργει οπως η linked card. Στην μεν συνδεδεμενη καρτα, 'τραβα' χρημα κατα τις αγορες, απευθειας -αν δεν εχεις στο balance, αλλα το linked bank account, ειναι για να κανεις top up το balance, ουσιαστικα για να στελνεις εμβασμα και να 'φορτωνεις' το balance. Δεν νομιζω οτι μπορει το paypal να τραβα απευθειας απο λογαριασμο, αλλα δεν παιρνω ορκο, γιατι δεν το δουλευω ετσι. Εσυ ξερεις οτι μπορει το paypal να τραβα χρηματα απευθειας απο linked bank account; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mindreader είπε Οχι, δεν χρησιμοποιω καθολου καρτα!!!! Απο τοτε που εγιναν τα capital controls στην Ελλαδα (και δεν μπορουσαμε να αγορασουμε απο εξωτερικο-ή γινονταν με δυσκολια), υιοθετησα την τακτικη (καθενας μπορει να κρινει οπως νομιζει, αλλα εγω το θεωρω σωστη τακτικη), να φορτωνω προκαταβολικα το balance οποτε κρινω και μπορω. Ποτε μα ποτε δεν ειναι μηδενικο. Πως το φορτωνω; Με εμβασμα απο τον δηλωμενο στο paypal, ελληνικο τραπεζικο μου λογαριασμο. Ειδες; Δεν χρησιμοποιω -πλεον- καθολου καρτα. Εντελως ηλιθια η τακτικη της apple. Και το λεω εγω, που ειμαι mac-ας, εδω και 15 χρονια....αλλα οχι, ειναι αθλιοι σε καποια θεματα. Και το συζητησα μαζι σας, μηπως οντως ο δικος μου ανθρωπος, για λογαριασμο του οποιου το συζητω το θεμα, εκανε κατι λαθος. Αλλα οπως φαινεται, δεν εκανε. Θελουν ΜΟΝΟ ΚΑΡΤΑ. Εάν είχες τοποθετηθεί έτσι (που είναι δικαιωμα σου βεβαια) θα είχαμε αποφυγει άσκοπες συζητησεις μέχρι τώρα. H Apple θέλει ΣΤΑΘΕΡΟ τρόπο πληρωμής που είναι μόνο η κάρτα. Είτε μέσω PP είτε αυτούσια. Τωρα αν εσύ, η ο γνωστός σου, ΘΑ κρατατε το balance του PP σε ικανοποιητικά πίπεδα αυτό δεν αφορά κανέναν και φυσικα κανείς δεν θα ασχοληθεί. Εννοείται πρωτίστως η Apple. Εάν θέλεις να κάνεις την δουλειά σου, βάλε μια κάρτα. Εαν 'οχι, και σκοπός είναι η αέναη συζήτηση για 1002 tweeks τότε....... Εχω καταχωρήσει κάρτα (απευθείας) στην Apple για τις παρακάτω συνδρομές εδώ και τουλάχιστο δέκα χρόνια Apple TV+ Apple Music iCoud και για το Apple Pay, δεν έχω δει ποτέ, μα ποτέ, "περίεργη" χρέωση. Τωρα αν κάποιος έχει διαφορετική προσέγγιση απλώς δεν θα μπορεί να έχει ενεργές συνδρομές. Οι συζητήσεις περί του αντιθέτου είναι απλώς χάσιμο χρόνου. 1 ώρα πριν, mindreader είπε Οκ, κατανοητο με apple. Οπως και να χει, 'και καλα' υποστηριζει paypal, αλλα επι της ουσιας 'κουτσο και λειψο', σαν να λεμε 'paypal υπο προϋποθεσεις'. Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι εσυ θέλεις να χρησιμοποιείς την όποια υπηρεσία "υπό προυποθέσεις". Τις δικές σου. Δικαίωμα σου. Απλώς δεν μπορείς να το επιβάλλεις. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από Jiakometi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κοιταξε, ειμαι χρηστης paypal 15 χρονια. Εχω κανει εκατονταδες αγορες με paypal. Ποτε, μα ποτε, πουθενα, απο οπου και αν εχω ψωνισει στον κοσμο, κανεις δεν ασχοληθηκε με το 'τι εχει μεσα το paypal'. Αρκει να εχει! Αλλα ξεχασα, ολα τα eshops ανα τον κοσμο, δεν πιανουν μια στο πως χειριζονται τις πληρωμες μεσω paypal. Ε αφου το ειπε η Apple, δε μπορει, ετσι θα ειναι! Σωστα; Ειχα πληρωσει προσφατα, συνδρομη στη SONY, για το playstation. Πληρωσα με paypal. Ολα αψογα! Δεν μπορει, η apple να μου λεει οτι 'υποστηριζω πληρωμη με paypal', αλλα 'θελω καρτα'. Ε οχι ρε φιλε, τοτε δεν υποστηριζεις paypal οπως τα εκατομμυρια των αλλων sites! Θες καρτα, οπως και να χει! Σαν να παω να πληρωσω καπου, να βγαζω μετρητα στο χερι, και να αρχισει ο αλλος να με ρωταει 'που τα βρηκες, και γιατι δεν πληρωνεις με καρτα' κλπ! Σοβαρα τωρα; Δικαιωμα της apple να ζητα απο τους χρηστες οτι θελει, φυσικα και δικαιωμα μου να θεωρω οτι μπαινει σε χωραφια και ζητα πραγματα που δεν πρεπει. Αλλα ειναι εξοργιστικο, να λες οτι υποστηριζω πληρωμες με paypal, και απο την αλλη να εξεταζεις πως ειναι στημενο εσωτερικα το paypal του καθενος. Πες δεν υποστηριζω paypal, να εισαι εντιμος και να μην παραπληροφορεις. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Εντάξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα