Προς το περιεχόμενο

αξίζει το iCloud?

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 minutes ago, zoranb said:

Στο πεδίο που συμπληρώνω τα στοιχεία μου και της κάρτας βγάζει το παρακάτω error μήνυμα. Δεν γράφω κάτι λάθος όμως!

Screen Shot 2021-02-13 at 20.45.30.png

Πάρε στην Apple
2103009960

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φωτογραφίες & video που έχω στο Photos στον υπολογιστή μου και τις είχα σβήσει από το iPad, μπορώ να τις βάλω στο cloud;

Επεξ/σία από zoranb

1 hour ago, zoranb said:

Φωτογραφίες & video που έχω στο Photos στον υπολογιστή μου και τις είχα σβήσει από το iPad, μπορώ να τις βάλω στο cloud;

Ό,τι έχεις στο photos, οποιασδήποτε συσκευής συνδεθεί στο iCloud, θα ανέβει. 

3 minutes ago, zoranb said:

Άλλο πακέτο το drive?

Το storage που αγοράζεις (π.χ. 50GB) μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για όλες τις υπηρεσίες του iCloud. Photos (μόνο για φωτό και βίντεο), Drive (για οτιδήποτε αρχεία), Mail (@icloud.com), Backup της συσκευής σου και φυσικά όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που τρώνε ελάχιστο χώρο, όπως Contacts, Calendar, Notes, Reminders κλπ. Επίσης, το storage σου το χρησιμοποιούν και όλα τα apps που έχεις δώσει πρόσβαση να σώζουν τα data τους στο iCloud.  

• Like 1

• 2 χρόνια αργότερα...

icloud και paypal

Μπορει κανεις να πληρωνει συνδρομη στο icloud, με paypal;

Ενω υποτιθεται οτι ναι, δεν βλεπω να γινεται! 

Μιλουσα με δικο μου ανθρωπο μεσω skype και μου εδειχνε το iphone, που επελεγε πληρωμη μεσω paypal (αρα ως επιλογη, υπηρχε), αλλα στην επομενη οθονη ζητουσε να καταχωρησεις στοιχεια απο καρτα! 

'Δεν το πιασα', του λεω, δεν εχει λογικη. Οταν πληρωνεις με paypal, αυτο ειναι το νοημα, να δινεις μονο το paypal account. Τι ρολο βαρα η καρτα; 

Μην τα πολυλογω, το απιστευτο που εβλεπαν τα ματια μου, ειναι οτι ενω στη μια οθονη, επιλεγμενος/τσεραρισμενος τροπος πληρωμης ηταν το paypal, στην επομενη, αντι να σου ζητα να δωσεις το paypal username, σου ζητουσε να δηλωσεις καρτα! 

Δεν καταλαβαινω. 

Ξερει κανεις τι συμβαινει;

58 λεπτά πριν, mindreader είπε

icloud και paypal

Μπορει κανεις να πληρωνει συνδρομη στο icloud, με paypal;

Ενω υποτιθεται οτι ναι, δεν βλεπω να γινεται! 

Μιλουσα με δικο μου ανθρωπο μεσω skype και μου εδειχνε το iphone, που επελεγε πληρωμη μεσω paypal (αρα ως επιλογη, υπηρχε), αλλα στην επομενη οθονη ζητουσε να καταχωρησεις στοιχεια απο καρτα! 

'Δεν το πιασα', του λεω, δεν εχει λογικη. Οταν πληρωνεις με paypal, αυτο ειναι το νοημα, να δινεις μονο το paypal account. Τι ρολο βαρα η καρτα; 

Μην τα πολυλογω, το απιστευτο που εβλεπαν τα ματια μου, ειναι οτι ενω στη μια οθονη, επιλεγμενος/τσεραρισμενος τροπος πληρωμης ηταν το paypal, στην επομενη, αντι να σου ζητα να δωσεις το paypal username, σου ζητουσε να δηλωσεις καρτα! 

Δεν καταλαβαινω. 

Ξερει κανεις τι συμβαινει;

Λειτουργεί κανονικά, κάποιο λάθος έχεις κάνει. 

Αρχικά για να αποκλείσουμε το θέμα με Paypal, ας επιβεβαιώσουμε ότι έχεις συνδεδεμένη κάρτα στο Paypal. Κάνε log in και τσέκαρε το (φαντάζομαι θα έχεις). 

Στη συνέχεια πας στο iCloud > Payment & Shipping > Add Payment Method > Paypal > Log In to Paypal > Card > Agree & Continue > Done, και θα στη συνέχεια θα το δεις ως default payment method στο iCloud σου. 

Αν έχεις ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα, δοκίμασε να κάνεις Sign Out και να δοκιμάσεις ξανά. 

*Αν απλά φορτίζεις το PP, αγνοείς όλα τα παραπάνω με την κάρτα και ξαναδοκιμάζεις το τελευταίο βήμα. 

• Like 1

17 minutes ago, M A T R I X said:

Λειτουργεί κανονικά, κάποιο λάθος έχεις κάνει. 

Αρχικά για να αποκλείσουμε το θέμα με Paypal, ας επιβεβαιώσουμε ότι έχεις συνδεδεμένη κάρτα στο Paypal. Κάνε log in και τσέκαρε το (φαντάζομαι θα έχεις). 

Στη συνέχεια πας στο iCloud > Payment & Shipping > Add Payment Method > Paypal > Log In to Paypal > Card > Agree & Continue > Done, και θα στη συνέχεια θα το δεις ως default payment method στο iCloud σου. 

Αν έχεις ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα, δοκίμασε να κάνεις Sign Out και να δοκιμάσεις ξανά. 

*Αν απλά φορτίζεις το PP, αγνοείς όλα τα παραπάνω με την κάρτα και ξαναδοκιμάζεις το τελευταίο βήμα. 

Αν και το θεωρω δυσκολο να συμβαινει, μηπως το icloud τσεκαρει αν το pp εχει συνδεδεμενη καρτα; Γιατι δεν εχει. Θα δουλευει μονο με balance, με χρηματα που τα στελνουν αλλοι στο συγκεκριμενο paypal account. Οπως ειπα και πιο πανω, και τι λογος τους πεφτει, αν εγω δουλευω το paypal χωρις καρτα;

Οπως ειπα, παρακολουθουσα την διαδικασια μεσω skype, και το ενα βημα/οθονη ηταν το τσεκαρισμα paypal ως μεθοδος πληρωμης, και η επομενη οθονη ηθελε στοιχεια καρτας. I don't get it. 

21 λεπτά πριν, mindreader είπε

Αν και το θεωρω δυσκολο να συμβαινει, μηπως το icloud τσεκαρει αν το pp εχει συνδεδεμενη καρτα; Γιατι δεν εχει. Θα δουλευει μονο με balance, με χρηματα που τα στελνουν αλλοι στο συγκεκριμενο paypal account. Οπως ειπα και πιο πανω, και τι λογος τους πεφτει, αν εγω δουλευω το paypal χωρις καρτα;

Οπως ειπα, παρακολουθουσα την διαδικασια μεσω skype, και το ενα βημα/οθονη ηταν το τσεκαρισμα paypal ως μεθοδος πληρωμης, και η επομενη οθονη ηθελε στοιχεια καρτας. I don't get it. 

Δοκίμασε το. Βάλε μία κάρτα που δεν χρησιμοποιείς και αφού κάνεις πάλι είσοδο στο PP, τσέκαρε την επιλογή "use balance first". 

Η ερώτηση  είναι.......

ΤΩΡΑ που γίνεται η απόπειρα συνδεσης του PP  υπάρχουν χρήματα στο balance ?

Εάν όχι, αλλά ΘΑ του βάλουν, τότε δεν θα δεχθεί PP ως τρόπο πληρωμής .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, M A T R I X said:

Δοκίμασε το. Βάλε μία κάρτα που δεν χρησιμοποιείς και αφού κάνεις πάλι είσοδο στο PP, τσέκαρε την επιλογή "use balance first". 

Δεν σου φαινεται ουτε εσενα νορμαλ, ετσι δεν ειναι; Τι τερτιπια ειναι αυτα; Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Δεν ξερω αν εχει νοημα να βαλω καρτα που δεν χρησιμοποιω, καθως πεφτουν online τσεκαρισματα συνηθως. Η σωστη λογικη ειναι να μην τους νοιαζει αν κανω και τι κανω εγω εντος paypal.

3 minutes ago, Jiakometi said:

Η ερώτηση  είναι.......

ΤΩΡΑ που γίνεται η απόπειρα συνδεσης του PP  υπάρχουν χρήματα στο balance ?

Εάν όχι, αλλά ΘΑ του βάλουν, τότε δεν θα δεχθεί PP ως τρόπο πληρωμής .....

Χρηματα, για τη συγκεκριμενη υπηρεσια που υπηρχε το ενδιαφερον, υπηρχαν. Εκτος αν το συστημα θελει να δει 'μπολικο χρημα', για καθε ενδεχομενη αγορα (αλλου δεν ειχα να τα χαλασω, στο icloud θα τα δινα, κουνα που τους κουναγε), ανεξαρτητα αν εσυ θες να αγορασεις κατι που κανει ακομη και 1 ευρω. Στο κατω κατω, εχω κανει εκατονταδες αγορες με paypal, το τσεκ αν υπαρχει χρημα, γινεται κατα τη στιγμη της αγορας, οχι προκαταβολικα!

Επεξ/σία από mindreader

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mindreader είπε

Δεν σου φαινεται ουτε εσενα νορμαλ, ετσι δεν ειναι; Τι τερτιπια ειναι αυτα; Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Δεν ξερω αν εχει νοημα να βαλω καρτα που δεν χρησιμοποιω, καθως πεφτουν online τσεκαρισματα συνηθως. Η σωστη λογικη ειναι να μην τους νοιαζει αν κανω και τι κανω εγω εντος paypal.

Δεν έχεις καταλάβει, ότι όλο αυτό δεν είναι "πρόβλημα" της Apple. Δεν έχει καμία σχέση η Apple με ότι συζητάμε. Μιλάμε καθαρά για τον λογαριασμό σου στην PP. 

9 λεπτά πριν, mindreader είπε

Χρηματα, για τη συγκεκριμενη υπηρεσια που υπηρχε το ενδιαφερον, υπηρχαν. Εκτος αν το συστημα θελει να δει 'μπολικο χρημα', για καθε ενδεχομενη αγορα (αλλου δεν ειχα να τα χαλασω, στο icloud θα τα δινα, κουνα που τους κουναγε), ανεξαρτητα αν εσυ θες να αγορασεις κατι που κανει ακομη και 1 ευρω. Στο κατω κατω, εχω κανει εκατονταδες αγορες με paypal, το τσεκ αν υπαρχει χρημα, γινεται κατα τη στιγμη της αγορας, οχι προκαταβολικα!

Κανείς δεν είπε ότι χρειάζεσαι παραπάνω απ' όσο κοστίζει η υπηρεσία. 

Επίσης η επιλογή "use balance first" δίνεται κανονικά όταν κάνεις την όλη διαδικασία μέσω iCloud, γιατί ακολουθείς την ίδια διαδικασία που ακολουθείς όταν κάνεις αγορά. 

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Like 1

3 λεπτά πριν, mindreader είπε

Χρηματα, για τη συγκεκριμενη υπηρεσια που υπηρχε το ενδιαφερον, υπηρχαν. Εκτος αν το συστημα θελει να δει 'μπολικο χρημα', για καθε ενδεχομενη αγορα (αλλου δεν ειχα να τα χαλασω, στο icloud θα τα δινα, κουνα που τους κουναγε), ανεξαρτητα αν εσυ θες να αγορασεις κατι που κανει ακομη και 1 ευρω.

Τότε πάμε στο σεναριο 2.

Οι επαναλαμβανόμενες πληρωμές (συνδρομές) δεν καλύπτονται από το balance με την ιδια λογική που δεν καλύπτονται αγορές με δόσεις από prepaid καρτες. 
Τα χρήματα σε τετοιες περιπτωσεις μπορεί να αποσυρθούν ή να εξαντληθούν ακόμη και την επόμενη ημέρα. (Τρόπος του λέγειν).

Δεν υπάρχει  διασφάλιση για τον servicer, οτι θα μπορει να εισπράτει το ποσό της συνδρομής, κάθε μήνα στο διηνεκές, ή μέχρι την ακύρωση της. 

Γι' αυτό ζητάει κάρτα που θα μπορεί να χρεώνει κάθε μήνα το ποσό, οπότε η πληρωμή του υπολοίπου να είναι θέμα μεταξύ του πελάτη και της τραπεζας του. 
Την ιδια τακτική ακολουθούν πολλοί providers (Adobe, Luminar, Google, Bitdefender κλπ). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...