Mariosmik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδία έχω πουλήσει το παλιό μου pc εδώ και 4 μήνες ώστε να κάνω αγορά ενός νέου , είχα βρει κομμάτια τα πάντα και όλο το καθυστερώ 4+ μήνες επειδή ανέβηκαν οι τιμές πολύ!!! Δεν έχω θέμα να περιμένω μέχρι καλοκαίρι αλλά όλο αυτό θα έχει τελειώσει μεχρι το καλοκαίρι ; Ή θα τραβήξει κανένα χρόνο ακόμα με 2 ;;;
nickol-us Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Πραγματικά δεν κρατιεμαι και συγνώμη.... Έχεις εντύπωση ότι ανάμεσα στα μέλη κυκλοφορούν τίποτα CEO (Intel, Amd, Gigabyte,Asus); Προσπαθώ να μη γίνω ειρωνικός μα τι ερωτήσεις είναι αυτές; Αν μπορούσαμε να προβλέψουμε την αγορά θα είμαστε εκατομμυριούχοι από το χρηματιστήριο. Το πως θα εξελιχθεί όλο αυτό κάνεις δεν μπορεί να το ξέρει. Από την στιγμή που δεν καίγεσαι, μείνε στην αναμονή, έρχονται και νέες γενιές επεξεργαστών, όποτε βάση λογικής τα πράγματα θα είναι καλύτερα για σένα.
jgeorgiou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mariosmik είπε Καλησπέρα παιδία έχω πουλήσει το παλιό μου pc εδώ και 4 μήνες ώστε να κάνω αγορά ενός νέου , είχα βρει κομμάτια τα πάντα και όλο το καθυστερώ 4+ μήνες επειδή ανέβηκαν οι τιμές πολύ!!! Δεν έχω θέμα να περιμένω μέχρι καλοκαίρι αλλά όλο αυτό θα έχει τελειώσει μεχρι το καλοκαίρι ; Ή θα τραβήξει κανένα χρόνο ακόμα με 2 ;;; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους επόμενους 2-3 μήνες η κατάσταση θα είναι στάσιμη ή χειρότερη. Προσωπικά για το καλοκαίρι είμαι αισιόδοξος γιατί μέσα στους επόμενους 5-6 μήνες θα έχει "ξεφουσκώσει" η ζήτηση και τα backorders. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από jgeorgiou
Nik1239 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, OptimumDrives είπε The problem is that the price will go up and its less possible if it goes down. Wait for sometime add some additional amount and purchase your PC. Yes i agree bro We are you here?
Mariosmik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, nickol-us είπε Πραγματικά δεν κρατιεμαι και συγνώμη.... Έχεις εντύπωση ότι ανάμεσα στα μέλη κυκλοφορούν τίποτα CEO (Intel, Amd, Gigabyte,Asus); Προσπαθώ να μη γίνω ειρωνικός μα τι ερωτήσεις είναι αυτές; Αν μπορούσαμε να προβλέψουμε την αγορά θα είμαστε εκατομμυριούχοι από το χρηματιστήριο. Το πως θα εξελιχθεί όλο αυτό κάνεις δεν μπορεί να το ξέρει. Από την στιγμή που δεν καίγεσαι, μείνε στην αναμονή, έρχονται και νέες γενιές επεξεργαστών, όποτε βάση λογικής τα πράγματα θα είναι καλύτερα για σένα. Έκανα την ερώτηση μήπως ξέρεις κάποιος κάτι επειδή δεν ασχολούμαι με αυτά με το να μιλήσεις έτσι καλύτερα να μην μιλήσεις δεν χρειάζεται να γίνεσαι ειρωνικός ή να μειώνεις κάποιον που δεν ξέρει γενικά από τα πισι και το τι συμβαίνει. Απλά προσπέρασε το και μην απαντήσεις δεν χρειάζεται 🙂
ougxar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Περιμενε μεχρι το καλοκαιρι μπας και στρωσει λιγο το πραγμα 1
nickol-us Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Mariosmik είπε Έκανα την ερώτηση μήπως ξέρεις κάποιος κάτι επειδή δεν ασχολούμαι με αυτά με το να μιλήσεις έτσι καλύτερα να μην μιλήσεις δεν χρειάζεται να γίνεσαι ειρωνικός ή να μειώνεις κάποιον που δεν ξέρει γενικά από τα πισι και το τι συμβαίνει. Απλά προσπέρασε το και μην απαντήσεις δεν χρειάζεται 🙂 Έχεις ανοίξει 2 συνολικά θέματα στο φόρουμ. Στο πρώτο ρωτούσες πότε θα πέσουν οι τιμές στις κάρτες γραφικών(2/2/21). Σου εξηγούν υπεραναλυτικά γιατί κάποιος δεν μπορεί να κάνει μια τέτοια πρόβλεψη και στο τέλος σου κλειδώνουν το νήμα. Έρχεσαι μετά απο μία εβδομάδα και ρωτάς πότε θα πέσουν οι τιμές στο Hardware.... με ποιά λογική; Παρόλο που δεν έχει καμία λογική η ερώτηση σου, σου απαντάω και σου εξηγώ οτι κανείς δε μπορεί να ξέρει και οτι μόνο χαμένος, βάση λογικής, δε θα βγεις αν μπορείς να περιμένεις. Τελικά είμαι και ειρωνικός; Οκ. Θα μπορούσα να μην απαντήσω όπως είπες μα θα μπορούσες να μην είχες ρωτήσει (και ναι, τώρα είμαι ειρωνικός) Ευχαριστώ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
Mariosmik Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, nickol-us είπε Έχεις ανοίξει 2 συνολικά θέματα στο φόρουμ. Στο πρώτο ρωτούσες πότε θα πέσουν οι τιμές στις κάρτες γραφικών(2/2/21). Σου εξηγούν υπεραναλυτικά γιατί κάποιος δεν μπορεί να κάνει μια τέτοια πρόβλεψη και στο τέλος σου κλειδώνουν το νήμα. Έρχεσαι μετά απο μία εβδομάδα και ρωτάς πότε θα πέσουν οι τιμές στο Hardware.... με ποιά λογική; Παρόλο που δεν έχει καμία λογική η ερώτηση σου, σου απαντάω και σου εξηγώ οτι κανείς δε μπορεί να ξέρει και οτι μόνο χαμένος, βάση λογικής, δε θα βγεις αν μπορείς να περιμένεις. Τελικά είμαι και ειρωνικός; Οκ. Θα μπορούσα να μην απαντήσω όπως είπες μα θα μπορούσες να μην είχες ρωτήσει (και ναι, τώρα είμαι ειρωνικός) Ευχαριστώ Ρώτησα για κάρτες γραφικών και έπειτα ρώτησα και όλα τα κομμάτια. Μπορεί το θέμα θα ήταν για τις κάρτες μόνο και κάποιος να ήξερε ότι οι κάρτες θα αργήσουν ενώ στους επεξεργαστές πχ θα πέσουν πιο γρήγορα οι τιμές επειδή οι κάρτες έχουν πιο μεγάλη ζήτηση. Καταλήγουμε λοιπόν ότι είναι 2 διαφορετικά θέματα όποτε σταματά να ασχολησε αν δεν θέλεις φίλε δεν υπάρχει λόγος να το παίζεις "έξυπνος" , πράγμα που δεν ισχύει. 2
Runner25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 δεν ξερω αν οι τιμες κατεβουν θελω να ελπιζω πως ναι, αν κανεις νεο συστημα δωσε πρωτα βαση επεξεργαστη και μητρικη και καρτα γραφικων τη βαζεις αργοτερα, οι τιμες ειναι πολυ ακριβες η 3060τι εχει 600 περιπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα