Προς το περιεχόμενο

Mail & package forwarding service μεσω mailboxde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και να με συγχωρείτε εάν ποστάρω σε λάθος κατηγορία. μου φαίνεται η πιο λογική. τέσπα.

Xτίζω καινούριο υπολογιστή και το μόνο που μου μένει είναι μια ριμάδα κάρτα γραφικών νέας γενιάς. ας πούμε 6900xt για το συγκεκριμένο παράδειγμα. αυτή την στιγμή για οποιαδήποτε κάρτα πας στην Ελλάδα σε τρολάρουνε αισχρά με τιμές + 500-1000 εύρω παραπάνω σε σχέση με μαγαζιά του εξωτερικού.

( Aναφέρω συγκεκριμένα computeruniverse γερμάνια το οποίο συμπεριλαμβάνει στις τιμές του vat και μεταφορικά. Δυστυχώς βεβαια,αν και είχε πχ μια 6900xt στα 1400 σιγά σιγά αρχίζει να κουμπώνει και αυτό 100άρικα καπέλα και δεν θα μου φανεί καθόλου απίθανο αν οι ελληνικές τιμές υπερισχύσουν και έξω. )

Αυτή την στιγμή που μιλάμε και με βάση το ψάξιμο που έχω κάνει τις καλύτερες τιμές + διαθεσιμότητα τις έχει το mind factory με  δυο сatch.

Το ένα είναι πως δεν συμπεριλαμβάνει ελληνική φορολογία άλλα γερμανική ( πραγμα το οποιο δεν με καιει ιδιέταιρα ) και το άλλο είναι πως εδώ και κάποιο καιρό καταργήσανε τις αποστολές εκτός Γερμανίας. ωστόσο με έχουνε ενημερώσει πως υπάρχει ένα παραθυράκι σε αυτό, μέσω Mail & package forwarding service ( https://www.mailboxde.com/. ).

Εχει κανείς εμπειρία σε αυτό? εάν συμφέρει και εάν είναι αξιόπιστος τρόπος να προμηθευτώ την κάρτα που θέλω? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά αξιόλογη εταιρία είναι η mailbox την έχω χρησιμοποιήσει και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Απλά αναρωτιέμαι για ποιο λόγο σταμάτησαν τις αποστολές εκτός Γερμανίας αφού έτσι και αλλιώς με εταιρίες κούριερ έστελναν.

Επεξ/σία από moutsa
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...