DjAkis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο και απο τον Οτε η προσφορά που μου κάνουν είναι περίπου στα 41€ για 100 Mbps συν 6 ώρες κινητά αυτή την στιγμή εχω 50 Mbps συν 2 ωρες κινητά αυτή την στιγμή δίνω 37.50 βρήκα στην Vodafone με 35€ 100 Mbps και 6 ώρες κινητά έχεις κάνεις καμιά ιδέα; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από DjAkis
DanielRGr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 57 minutes ago, DjAkis said: Καλησπέρα σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο και απο τον Οτε η προσφορά που μου κάνουν είναι περίπου στα 41€ για 100 Mbps συν 6 ώρες κινητά αυτή την στιγμή εχω 50 Mbps συν 2 ωρες κινητά αυτή την στιγμή δίνω 37.50 βρήκα στην Vodafone με 35€ 100 Mbps και 6 ώρες κινητά έχεις κάνεις καμιά ιδέα; Αμα πεις στην Vodafone οτι σκεφτεσαι να πας σε αυτους αν σου κανουν μια καλη προσφορα, μπορεις να τσιμπησεις το 100αρι στα 29,99 με e-bill
filip123go Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Πες στον ΟΤΕ ότι η voda σου δίνει τόσα , για να σου κάνουν αντι-προσφορά. Αν δουλεύεις remote πάντως θα σε συμβούλευα να μην αλλάξεις. Εχει θεματάκια η voda.. Τουλάχιστον κέντρο Αθήνας που είμαι εγώ. Ενώ ο ΟΤΕ (τον οποίο δεν πάω καθόλου btw ) 1 χρόνο τώρα που δουλεύω from home μια fφορά δεν έχω μείνει χωρίς ιντερνετ. 2
DjAkis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) θα πάρω ένα τηλεφωνώ αργότερα να δω τι θα μου πούν ελπίζω να βγάλουμε άκρη. 1 ώρα πριν, filip123go είπε Πες στον ΟΤΕ ότι η voda σου δίνει τόσα , για να σου κάνουν αντι-προσφορά. Αν δουλεύεις remote πάντως θα σε συμβούλευα να μην αλλάξεις. Εχει θεματάκια η voda.. Τουλάχιστον κέντρο Αθήνας που είμαι εγώ. Ενώ ο ΟΤΕ (τον οποίο δεν πάω καθόλου btw ) 1 χρόνο τώρα που δουλεύω from home μια fφορά δεν έχω μείνει χωρίς ιντερνετ. σου έκανε αποσυνδέσεις η σου κολουσε; αν τα βρω με τον ΟΤΕ δεν θα τον αλλάξω εννοείται Αθήνα μένω και εγώ Πετρούπολη. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από DjAkis
LaMereda Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, DjAkis είπε Καλησπέρα σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο και απο τον Οτε η προσφορά που μου κάνουν είναι περίπου στα 41€ για 100 Mbps συν 6 ώρες κινητά αυτή την στιγμή εχω 50 Mbps συν 2 ωρες κινητά αυτή την στιγμή δίνω 37.50 βρήκα στην Vodafone με 35€ 100 Mbps και 6 ώρες κινητά έχεις κάνεις καμιά ιδέα; Πολλά τα 37,50 που δίνεις για 50αρα, λογικά θα είσαι σε παλιό συμβόλαιο. Εδώ και αρκετό καιρό πάντως το πακέτο που είσαι κοστίζει 31,90/μήνα με συμβόλαιο. Με λίγη προσπάθεια μπορεί να το ρίξεις και στα 29 με 30 το μήνα.. https://www.cosmote.gr/eshop/go/Fixed Plans/Double Play Plans/Double Play Fiberspeed up to 200Mbps Αν η 50αρα σε καλύπτει άνετα προσπάθησε να κλείσεις μια καλή τιμή για ανανέωση συμβολαίου και να μείνεις όπως είσαι.
DjAkis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, LaMereda είπε Πολλά τα 37,50 που δίνεις για 50αρα, λογικά θα είσαι σε παλιό συμβόλαιο. Εδώ και αρκετό καιρό πάντως το πακέτο που είσαι κοστίζει 31,90/μήνα με συμβόλαιο. Με λίγη προσπάθεια μπορεί να το ρίξεις και στα 29 με 30 το μήνα.. https://www.cosmote.gr/eshop/go/Fixed Plans/Double Play Plans/Double Play Fiberspeed up to 200Mbps Αν η 50αρα σε καλύπτει άνετα προσπάθησε να κλείσεις μια καλή τιμή για ανανέωση συμβολαίου και να μείνεις όπως είσαι. δυστυχώς μιλήσαμε και μου είπε η 39.20 με 50ρα και 7 ώρες κινητά η 42€ 100ρα πάω για Vodafone και βλέπουμε μήπως κάνουν κάποια αντιπρόταση απο τον ΟΤΕ
DanielRGr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 6 hours ago, DjAkis said: δυστυχώς μιλήσαμε και μου είπε η 39.20 με 50ρα και 7 ώρες κινητά η 42€ 100ρα πάω για Vodafone και βλέπουμε μήπως κάνουν κάποια αντιπρόταση απο τον ΟΤΕ Μια χαρα ειναι η βονταφον. Αν θυμαμαι καλα, μετα τον ΟΤΕ ειναι η Vodafone > Wind > others σε θεματα δικτυωσης εντος και εκτος χωρας. 8 hours ago, filip123go said: Πες στον ΟΤΕ ότι η voda σου δίνει τόσα , για να σου κάνουν αντι-προσφορά. Αν δουλεύεις remote πάντως θα σε συμβούλευα να μην αλλάξεις. Εχει θεματάκια η voda.. Τουλάχιστον κέντρο Αθήνας που είμαι εγώ. Ενώ ο ΟΤΕ (τον οποίο δεν πάω καθόλου btw ) 1 χρόνο τώρα που δουλεύω from home μια fφορά δεν έχω μείνει χωρίς ιντερνετ. ο ΟΤΕ πρεπει να ειναι η πιο ακριβη εταιρια, επομενως δεν μπορει να πεσει σε τιμες λιανικης που δινονται απο τις αλλες εταιριες που αγοραζουν χονδρικη απο αυτην Επισης, δεν χρειαζεται τοσο ντραμα για 1-2 ωρες downtime, της κοπηκε μια οπτικη ινα στο κεντρο της Αθηνας, σιγα το πραγμα. Και remote να δουλευεις, μιλας με τον ToBi στο vodafone.gr και σου δινει αμεσως - no questions asked - τσαμπα ιντερνετ στο κινητο για να συνεχισεις τη δουλεια σου.
Jimys2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Πηγα προσφατα απο Οτε σε vodafone 50mbps -> 100mbps. 31 ευρω τελικη με 6 ωρες κινητα. Ολα καλα και με το ρουτερ αλλα και με την γραμμη. Καθολου αποσυνδεσεις και πιανω το μεγιστο down rate. (102)
DjAkis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 @Jimys2008 35.90 την ειχε στο site 33.90 την κλείσαμε με 6 ώρες κινητά και 100 Mbps και φυσικά ρούτερ και τέλη ενεργοποιήσεις δωρεάν φαντάζομαι δεν θα έχω θέμα τώρα δεν ξέρω αν θα μου κάνει αντιπρόταση ο ΟΤΕ εσένα σου έκανε;
Jimys2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 O ΟΤΕ δεν ασχοληθηκε καν. Με καλεσαν μονο για να επιβεβαιωσουν την αλλαγη παροχου.
kallonos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχει ο ΟΤΕ πιο οικονομικό πακέτο στη 100ρα από τα 39,90. Μιλάμε πάντα για χωρίς κουπόνι, με τα δεδομένα τα σημερινά. Με 50ρα το πιο οικονομικό είναι στα 29,90. Οπότε σε τιμή δεν περιμένεις κάτι στο σταθερό μπορεί μόνο να λάβεις καμία δωροεπιταγη και καμία έκπτωση σε κινητό αν έχεις cosmote. Επίσης από vodafone Έχω ακούσει πολλά παράπονα ότι ρίχνουν τις ταχύτητες ειδικά σε streaming υπηρεσίες. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό γιατί δεν έχω εγώ, ούτε το έχω δει με τα μάτια μου. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από kallonos
DanielRGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 3 hours ago, kallonos said: Δεν έχει ο ΟΤΕ πιο οικονομικό πακέτο στη 100ρα από τα 39,90. Μιλάμε πάντα για χωρίς κουπόνι, με τα δεδομένα τα σημερινά. Με 50ρα το πιο οικονομικό είναι στα 29,90. Οπότε σε τιμή δεν περιμένεις κάτι στο σταθερό μπορεί μόνο να λάβεις καμία δωροεπιταγη και καμία έκπτωση σε κινητό αν έχεις cosmote. Επίσης από vodafone Έχω ακούσει πολλά παράπονα ότι ρίχνουν τις ταχύτητες ειδικά σε streaming υπηρεσίες. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό γιατί δεν έχω εγώ, ούτε το έχω δει με τα μάτια μου. Μια χαρα ειναι, δεν παιζει κατι τετοιο, αυτο μπορει να ηταν στις αρχες της πρωτης καραντινας.
DjAkis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Άρα συνεχίζουμε με την βονταφον γενικά στην περιοχή δεν έχω θέμα με την γραμμή άρα λογικά δεν θα έχω ούτε με το νέο πάροχο τώρα 40€ για 50 και 42 για 100 τα θεωρώ πολλά τόσα χρόνια ΟΤΕ είχα αλλά οκ εξάλλου νομίζω ότι μετά τον ΟΤΕ η δεύτερη εταιρεία είναι η Vodafone ποίο αξιόπιστη.
LaMereda Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 9/2/2021 στις 6:17 ΜΜ, DjAkis είπε δυστυχώς μιλήσαμε και μου είπε η 39.20 με 50ρα και 7 ώρες κινητά η 42€ 100ρα πάω για Vodafone και βλέπουμε μήπως κάνουν κάποια αντιπρόταση απο τον ΟΤΕ Το 39.20 για 50αρα από που προκύπτει; Εγώ θα καλούσα ξανά και θα τους έλεγα για τις τιμές που διαφημίζουν στην σελίδα τους, δηλαδή 31,90 για 50αρα με 2 ώρες προς κινητά και 35,90 με 7 ώρες προς κινητά. Επίσης, θα ζητούσα ελαφρώς καλύτερη τιμή μιας που είσαι ήδη πελάτης τους και θέλεις να κάνεις νέο συμβόλαιο. Εκτός και αν έχεις επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως αναγνώριση κλήσης κτλ που έχουν επιπλέον χρέωση.. Αν θες τη γνώμη μου, δεν θα έφευγα από τον ΟΤΕ για άλλο πάροχο. Προσωπικά έχω αλλάξει πολλούς παρόχους στο παρελθόν και σε όλους όσους πήγα εκτός του ΟΤΕ, είχα θεματάκια (κυρίως με υψηλό ping ή τυχαίες μεγάλες διακυμάνσεις του σε online παιχνίδια). Αν τυχόν η δουλειά σου εξαρτάται από το ίντερνετ, το χρησιμοποιείς πολλές ώρες την ημέρα ή παίζεις online multiplayer games κτλ ΜΗ φύγεις από ΟΤΕ. Για όποιον μου έλεγε θέλει το ίντερνετ για 1-2 ώρες την ημέρα, σερφάρισμα, youtube, να διαβάζει άρθρα κτλ τότε θα του έλεγα οκ, ας επιλέξει όποιον πάροχο του κάνει την καλύτερη προσφορά αλλά για κάποιον απαιτητικό χρήση θα πρότεινα ΟΤΕ. Επειδή προφανώς δεν γνωρίζω τι χρήση κάνεις, για αυτό τα έγραψα αυτά και είναι πάντα γνώμη από προσωπική εμπειρία χωρίς να έχω κανένα όφελος. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από LaMereda 1
DjAkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) @LaMereda παίζω online game's lol wow γενικά χρησιμοποιώ το νετ αρκετά οταν τους είπα οτι το πακέτο μου είναι ακριβότερο από αυτό που διαφημίζουν για νέους συνδρομητές η απάντηση τούς ήταν γι αυτό σας δίνουμε με 41.90 100 Mbps 7 ώρες κινητά στο πακέτο με 39.20. ήθελαν να μου φορτώσουν με το ζόρι ΟΤΕ tv entry pack που πρωσοπικα δεν με ενδιαφέρει κάτι καλύτερο δεν μου κάνανε, επιπρόσθετες υπηρεσίες δεν έχω αναγνωρίση κληση η κάτι άλλο. υπέγραψα με τη βονταφον αν μου κάνουν αντιπρόταση το κοιτάμε, εχω την καμπίνα στα 130 μέτρα από το σπίτι μου λογικά δεν θα έχω θέμα, σίγουρα ο ΟΤΕ είναι ότι καλύτερο αλλά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από DjAkis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα