turbat0s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Λήγει σύντομα η 50άρα γραμμή στο σπίτι και με καλεί εδώ και καιρό ο ΟΤΕ για ανανέωση. Ενώ μέχρι πρόσφατα μου έδινε 100vdsl+420΄κινητά = 41,90€ ακατέβατα.... σήμερα μου δίνει το ίδιο με 39,90€. Βρισκόμαστε σε φάση πτώσης τιμών ή να ανανεώσω να ξεμπερδεύω? Εδώ και τα στατιστικά. 1
malias4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Με 39€ εγω θα την εβαζα γιατι απο οτι βλεπουμε θα την τερματιζεις οποτε θα πιασουν τοπο τα χρηματα
cornix Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Αν χρειάζεσαι παραπάνω bandwith τότε φυσικά αξίζει σε αυτήν την τιμή εφόσον είσαι συνδεδεμένος στην Cosmote. Η προσφορά έγινε μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών ;
LaMereda Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δες μήπως υπάρχει διαθεσιμότητα για 100αρα με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι στην περιοχή σου. Μέσω της δράσης sfbb βγαίνει 29€/μήνα: https://www.sfbb.gr/index.html 1
turbat0s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δεν έχει δυστυχώς, το κοιτάω εδώ και μήνες. Η προσφορά ναι έγινε τηλεφωνικά από το 13888.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα